Ko Tev vajag?

Labāk būt vēsai attiecībās,jo esot jūtīga un mīlestības pilna,nevienam izņemot bērnu neesmu vajadzīga,un tas arī ir daudz,bet tas ir kas cits.Laikam tās kuces raksturs vīriešiem patīk!Tas uzdzen asinis,notur adrenalīnu un liek domāt,ilgoties.To arī secinājusi esmu esot iepriekšējās attiecībās,līdz ko izrādu mīlestibu, lieku justies vēlamam un mīļotam...viss,viss mainās.Nu ko,varbūt ne tie vīrieši,varbūt ne tā es!?Zinu,ka esmu ledus karaliene,kamēr neuzticos,kamēr nejūtu,bet ilgstoši tāda nespēju būt,jo mana būtība nav tāda.Iemīlos un palieku atvētra,ievainojama un man sāp.Aukstu...Tev tādu mani vajag?tagad un atkal es par to pārliecinos.

edding  Vienmēr attiecībās 1 mīl,otrs ļauj, lai viņu mīl. Izdomā, kura vēlies būt.Lieks uzmācīgums noteikti nav patīkams. Tad labāk bišķi par vēsu. Tikai naktī vēlams ieslēgt apkuri.

MadamMango  Vienmēr attiecībās 1 mīl,otrs ļauj, lai viņu mīl.

meli !
stereotipiska klišeja kurai dažas nelaimīgās tic. Varbūt ar to sevi mierina.

Stabilo  Daža pat naktī kārtīgi apkuri neieslēdz.

Tomariene  Tev jāraksta dzejā, lai var tekstu saprast. :D :D :D
Cilvēkam jādzīvo sava dzīve tā, kā pašam labāk. Ja esi atvērta, tad tāda arī esi. Tavas kļūdas būs tikai tavas kļūdas.:)

rokons  Faktiski karsta, bet tēlo aukstu......................tikko te bija tēma par melošanu. Manuprāt lieliski pieder tai

shining  Ja nu jūs vienbrīd piemeklē bezezijas atskārsme, par mētāšanos starp šīm aukstā-karstā galējībām, tad atcerieties, ka pastāv arī iespēja uz savu dzīvi un attiecībām palūkoties no metalīmeņa, pacelties gaisā virs labirinta. Tur jūs piemeklēs atskārsme, ka iespējamas attiecības, kurās jūs nemēģiniet par varēm sevi padarīt par otram derīgu preci, kas nesaskan ar jūsu būtību, kurās ir abpusējs prieks no rotaļas ar šīm temperatūrām, bet pašu attiecību kodolu veido mīlestības pilna saskarsme starp diviem cilvēkiem.

SpoguliitisTM  Man vajag savu.
P.S. Katram cilvekam ir savas veelmes.

valmierietis333  Bērnam laika neatliks ,kad visi sāks sist kanti , randi būs sarunāti gadu uz priekšu , labāk lai paliek kā ir!

Iesaku iemācīties nedaudz sakarīgāk izteikties , jo haoss vīriešus atbaida , viņi primitīvi lopiņi un necieš lasīt caur puķītēm - saku kā ir...
Ar viņiem ir jārunā pavisam tieši - nu gluži kā ar suni , jo suns arī pilda tikai tiešus norādījumus , ja daudz norādīsi - suns nesapratīs norādīto komandu!

-Izlasīju to tekstu un tā arī nesapratu kāda esi - kaut kas līdzīgs manam raksturojumam - i vēss kalnu avots , i mutuļojošs vulkāns , bet kad būtu jāatbild konkrēti , atbildes uz to vienkārši nebūtu , jo neesmu konstants lielums!

*** Ir jābūt sev pašam , nav jāizdabā un jāizliekas par to ,kas neesi - agri vai vēlu pašam apniks!

Ps. Par to pēkšņo mainīšanos/ja pareizi sapratu/ iespējams satiktajiem bija cits mērķis - tāds viegls-nenopietns , un uzzinot ,ka Tu domā visu nopietni , kal nākotnes plānus , tā utes tin makšķeres , jo nevēlas visu tik nopietnā līmenī!

Ps.2. Es tieši no vēsajām izvairos , nepatīk kustināmi sastinguši ledus kluči ,kuriem gar mani nav nekādas daļas!

SpoguliitisTM  P.S. Un katrs pamjem no otra to ko vinjam vajag. Paarsvaraa.

mairita1971  Tēlo cik gribi,tāpat atkodīs.Esmu sapratusi,ka visi cilvēki sevi redz savādāk kā citi.Tādēļ vienkārši esmu es pati.Ja nepatiksi tāda kā esi,tad var pat ūdeni sietā nest,vienalga meklēs tās,kas vairāk patīk.

Feja_Feja  esmu es pati. - tā ir formula lai piesaistītu savu īsto vīrieti !

dodekaedrs  Viens SAVS CILVĒKS atsver simtus citu svešo skatienus.

rihtigais  Valmierietis atkal pateicis labi un saprotoši. Žetons!

rokons  Va vellos, nupat uzzināju, ka esmu primitīvs lopiņš ( sk valmierietie 333) . Ko no lai dara? Mainīt dzimumu, lai citā kastā ielektu?
Bet aukstas sievietes labi der karstās vasarās, var šņabi atdzesēt.....:)

Katarina  Nelasot komentārus-vissliktākie ir divdabji, un te es nedomāju gramatiku. Tāda maiga aitiņa, kas mušu nosist nevar (it kā), pilnmēness naktīs kož pirkstos līdz elkonim un plāno, ko nu atkal saorganizēs pret To Otro. Ko tās vietā apsēdinās, ja paveiksies ar ko kopā apklačos. Bābām ir tāda spēle "kopā pret kādu draudzēties".
Ledus karalienei nav ne vainas. Ļauj tai iet viņas ceļu, un ej savējo. Cilvēki ir dažādi, ne katrs katram der.
Ja ir kaut mazākās šaubas par to , vai vajag-tātad nevajag. IMHO. Kāds varbūt domā citādi.

dardedze  heij, autorīt, pieklājīga distance attiecībās nav tas pats, kas kuces raksturs!!! te man parasti pārpratumi ar vāciešiem rodās, kuriem laipnība un sirsnība noteikta bezmaz ar likumu, taču tā neatceļ atriebes kāri, ne arī tik cilvēcisko nešpetnību! Tad nu no priekšas jāsmaida, bet mugurā jāgrūž šķēres-to tad arī sauc par stervismu, un tam nav dzimuma! ir arī vīrieši-stervas-par apaļu summiņu kaut personīgo vecmā´miņu pārdos, bet vai tāpēc tos likvidēt? D: Lai tik rullē tālāk, un cep incantas tēmas!
p.s. vēsums ir ziemeļņieku liga. iedzimta kopā ar daudzām labām fīčām. pamatīgumu darbu darot, uzticamību
neputrojies, autor

Epifanija  vai tad pati sev neesi vajadzīga? viss sākas ar sevi, ne ar to otru, kurš tiek ielaists tavā pasaulē, ja viņam tā nav pa prātam laid lai iet, lai atbrīvo vietu tam, kuram ir jāpaliek!

valmierietis333  -Epifānij , nolieto datoru sataisīji vai arī sajauci personības ,no kura profila komentēt!?

Jau pirms dažām dienām nobrīnījos ,kad sāka tavos tekstos parādīties rets komats , bet šovakar laid kā eksperts!

Slinkums pie loga iet , varbūt tur pilnmēness spīd!

ube  Pret vienu karsta, pret otru auksta. Pret kādu citu ieinteresēta. Ja auksta, tad nepatīc, pieņemiet to. Bez tēlošanas. Jābūt vismaz mūsu ieinteresētībai, lai jums izdotos nomedīt....

RSQuattro  Jurijs55 - nu ja, kas kuram sāp. Uzreiz redzams, kas Tev par sāpi :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu