Ko Tev vajag?

Labāk būt vēsai attiecībās,jo esot jūtīga un mīlestības pilna,nevienam izņemot bērnu neesmu vajadzīga,un tas arī ir daudz,bet tas ir kas cits.Laikam tās kuces raksturs vīriešiem patīk!Tas uzdzen asinis,notur adrenalīnu un liek domāt,ilgoties.To arī secinājusi esmu esot iepriekšējās attiecībās,līdz ko izrādu mīlestibu, lieku justies vēlamam un mīļotam...viss,viss mainās.Nu ko,varbūt ne tie vīrieši,varbūt ne tā es!?Zinu,ka esmu ledus karaliene,kamēr neuzticos,kamēr nejūtu,bet ilgstoši tāda nespēju būt,jo mana būtība nav tāda.Iemīlos un palieku atvētra,ievainojama un man sāp.Aukstu...Tev tādu mani vajag?tagad un atkal es par to pārliecinos.

LIGLA  Ir sajūta ,ka esmu pati rakstījusi.Tici man nav vērts sevi lauzt ,lai izpatiktu kaut kādiem garāmgājējiem.Dzīvo tā ,kā pati vēlies un esi vienkārši laimīga un priecīga par katru austošo dienu un lietus lāsi uz Tavas sejas.Tas pierāda to,ka enģeļi Tev sūta savus sveicienus.Tici man ,tādas ir daudz un es arī piederu tam pulciņam.Jā ,diemžēl vīrieši mīl STERVAS un no tādām neaizbēgsi,panāks un kājas izraus no pēcpuses.Tava izvēle -paliksi pērle un priecēsi reto,vai apaugsi ar sūnām un neviens to neredzēs.Veiksmi.

rokons  RE kas jauns, nezināju, ka mīlu STERVAS, bet tad nu turpmāk zināšu :)

Epifanija  valmierietis333 es vienmēr esmu kā eksperts, tikai manī neviens nekad neieklausās!:))
...pilnmēness būs arī tevi ķēris!

valmierietis333  Nebēdā , ģēnijos ieklausās tikai 3-5 gadsimtus pēc viņu nāves , jo tie apsteidz laiku un līdz esošās cilvēces saprašanai viņu vēstījums nenonāk - tā kā viss vēl priekšā!

av2  tas ir abpuseeji. Sievietes uzvedaas taapat. Tiko tu izkuusti, taa saak kachaat pravas.
Taa kaa pieerodi. Nennem galvaa, nu...ok , pagaudo uz meenesi vientuliibaa dienu/nakti , un viss. Pluss, tev ir beerns(ir? ) cik saprotu, taa kaa neesi viena, kam nav ko dariit ar tukssu laiku...
Dzzive nav rozzu daarzs, un nekad nebuus.

lapukoks  Būt pret tuvu cilvēku atvērtam - tas taču būtu tik dabiski, ka, manuprāt, pilnvērtīgas attiecības bez šīs atvērtības nebūtu iedomājamas. Bet esot atvētam pret otru cilvēku jāpadomā, vai veids kā mēs to darām ir šim cilvēkam pieņemams. Gluži tāpatās kā fiziskā veidā atvērties/atkailināties (lasi - izģērbties) mēs nesākam publskā veidā un ja arī tuva cilvēka klātbūtnē, arī tad vavadzīgs piemērots brīdis. Tāpat varam vilkt paralēles ar garīgo, emocionālo atvērtību. Ne katrs cilvēks ne katrā brīdī un ne katrā veidā ir gatavs to pieņemt. Savukārt - bez īstas atvērtības, manuprāt pilnvētīgas attiecības neveidojas. Varbūt ir vērts caurskatīt Jūsu sinastrisko saderību...

valmierietis333  Esmu nonācis pie apziņas ,ka man der tikai romantiķe , jo pats tāds - tāds tādu sapratīs!

Rādīsi parastajai (bez izdomas) būtnei saullēktu - tā nesapratīs un nenovērtēs , bet prasīs sabozusies ,kādēļ nevedu uz Ēģipti piramīdas skatīties!

wisnia  ES mīlēju ļoti savu v irieti,bet viņs pateica,ka neesot pie tādas uzmanibas pieradis....NU tā ari viss pajuka....pirmajā gada bij apmierināts,otrajā apniku....

valmierietis333  17:49,
Tā saucās - raksturu vai interešu nesaderība ,
cilvēki ir dažādi - viens ir gatavs atklāti runāt par visu , bet cits visu gatavs turēt sevī ; cits izrāda emocijas - bet citam tādu nav vai neprot tās izrādīt ; vienam patīk bieži pieskārieni , cits nevar ciest tās mīlināšanās , viens cīrulis ,cits pūce - un tā tie cilvēki viens otru piecieš ,reti ir tā ,ka ir pilnīga saderība!

Oho jau tas pats novērots , vienas grib ,lai ar viņām runā ,citas atkal nevar ciest ,ka vecis vārās!
Un tad stāvu pa vidu un nespēju saprast gāzēt vai braukt atpakaļgaitā!

MadamMango  wisnia viņš Tevi nemīlēja. Tas ir skaidri redzams. Tu ļoti mīlēji, tas no sākuma viņam bija ērti , patika.....tad apnika. Jo ilgi būt kopā ar cilvēku kuru nemīli ir grūti , nepatīkami.
Vispirms izvērtē vai vīrietis Tevi vispār mīl , kādi plāni attiecībā uz tevi- un tad ...

Brinumins7  Vīrietis ir iekarotājs.

Dzidruxs_  Gazele, Jūs esat aprakstījusi manu situāciju..... "Laikam tās kuces raksturs vīriešiem patīk!Tas uzdzen asinis,notur adrenalīnu un liek domāt,ilgoties."

Brinumins7  Pozitīvismu vairāk.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu