Kāpēc sievietes nevēlas dzīvot laukos?

Kā tas var būt? Uzjautāju jebkurai sievietei jautājumu, vai nevēlas dzīvot laukos? Atbilde jau kā tāda atnāk skaidri saprotoša - nē.
Kā to izskaidrot? Pie sevis nodomāju, labi, padomisko cilvēku bērnu, bērni te apgrozas, tur varētu saprast to zemapziņas slieksni kuru pārvarēt nevar. Bezcers..

uzplanaledus  Ja pārceļ pilsētas komfortu uz laukiem, tad komforts ir, iespējams, vēl lielāks. Tādā ikviena labprāt dzīvotu.
Bet visticamāk, ka realitāte ir cita.
Tas ir skaists sapnis doties mīļotajam līdzi uz nekurieni, bet vienā brīdī var tomēr pagurt.

opium7  Nu nav vairs laukos tās garās biešu vagas, tie neizbrienamie dubļi, ja tur dzīvo sevi cienoši, domājoši cilvēki. Kāpēc visiem ir sapnis, māja laukos pie ūdeņiem? Ne jau lauki vai pilsēta nosaka cilvēku. Es arī dzīvoju laukos, bet mūsdienu tehnoloģijas sniedz visas tās pašas iespajas ko pilsētā, pat vēl vairāk. Piekrītu Aivaram.N, dzīvot laukos ir stilīgi un forši

uzplanaledus  Kā ir laukos šobrīd? Kas, piemēram, nošķūrē sniegu? Kādi ir ceļi?

kudala  pašvaldība šķūrē ceļu, nu katrā ziņā pie mums tā ir.

Jā, dzīvoju laukos , jā, ir skarbāk, bet toties logos neviens nelūr. Un nosaukt par laucinieci neviena neienāks prātā. Lauki no laukiem atšķiras, un ir katra spēkos izveidot sev apkārt tādu vidi kādu vēlas un kādu atļauj finanses. Tā ka nevajag te teikt, ka sievietes baidās dzīvot laukos.

puuuka  Es ar dzīvoju gandrīz laukos,nav ne vainas,savi dārzenīši,gurķīši,tomātiņi,darbs gan Rīgā,bet tik pat labi to varu darīt arī mājās,bet toties,kad atbraucu no darba,pastaigāt pa miklo zemi basām kājām...tas ir kaut kas:)
LIGLA....par atalgojumu pilnīgi Tev nepiekritīšu,skatoties ko dara,reizēm sēžot lauku mājā var nopelnīt vairāk kā Rīgā,man kolēģes strādā Valkā,Saldū,Grobiņā,Salacgrīvā,Varakļānos un vēl visur citur....un atvaino,nopelna labāk kā daža Rīgā strādājoša.
Viss atkarīgs no darba,ko cilvēks dara,ne jau no vietas,kur viņš dzīvo.

riebekle  Es arī laukos dzīvoju. Forši, uz ceļiem drusku ekstrēmāk šobrīd, bet pierasts, mežs blakus, stirniņas varu brīvdienās mežmalā vērot, pavasarī gadās kādu lapsubērnu tepat grāvmalī pie meža redzēt rotaļājamies. Līdz Rīgai kāda stunda ar vilcienu, ar mašīnu ātrāk. Neciešu pilsētu, man vajag zaļu zāli zem kājām, mežu man vienai un putnu dziesmas aiz loga agri rītausmā.

cinnija  pieņemu, ka oponenti ir vnk skauģi. tā, kā tagad latvija tiek aiztirsta ar krāsainajiem, sorry, bet savs zemes pleķis ar lielu, baltu/raibu/melnu kodēju ir vienīgā iespēja aiztaisīt aiz sevis durvis un saglabāt to, kas palicis no acionālās identitātes. Salīdīs valstī un sekojoši, protams, nekavējoties Saiemā šitādi kā Hosams, un fig, jums Jāņu ugunskuri((
Bet ja tā nopietni, atticības ir viena lieta, un īpašumi cita. es personīgi nevirinātos pie iepazīšanās ar to, kas man ir

Feja_Feja  lauki var būt ļoti civilizēti ! galvenais lai tuvu lielākās pilsētas.
Atkarīgs jau no paša cilvēka , viņa enerģijas un vēlmes iekārtot komfortablu vidi.
Lauki ir luxus. Domāju gadījumā , ja civilizētais variants.
Bet, ja spiež bezcerība, nabadzība un jāsēž govij pie astes tad traģika.

AivarsN  Visas ekstras nevar būt tikai pilsētniekam,jo dabas ekstru vietā tikai dzelzsbetona cietumnieka kamera. Laukos var iztikt arī ar minimālu pensiju,bet pilsētniekam ar to nepietiks pat komunālajiem. Un ko tik daudz tajā pilsētā var dabūt par to lielo algu? Pēc īstas pārtikas jābrauc uz laukiem,jo pat Latvijā audzētie dārzeņi lielveikalos ir ļoti negaršīgi un ļoti kaitīgi veselībai. Tīru un dzīvu dzeramo ūdeni pat visdārgākajās pudelēs nedabūt,par svaigu gaisu var sapņot tikai brīvdienās,izbraucot pēc iespējas tālāk no pilsētas. Tikai pilsētā bērni jāvadā uz pulciņiem,lai atrautu no datora. Laukos viņiem ir pietiekami daudz nodarbes un sportiskas aktivitātes svaigā gaisā,tāpēc datoru neaiztiek. Koncerti,teātris,kino? Un cik bieži jūs tos apmeklējiet? Bāri,kafūži taču arī nav nekāda ievērības cienīga izklaide. Ko jūs par to medicīnu variet fanot? Laucinieki tikai dēļ traumām ātros sauc. Jeb kuru saaukstēšanos taču ar dabas līdzekļiem var uzveikt. Un vai tad tā medicīna vispār kaut ko izārstē? Nav gan dzirdēts. Veselīgu dzīvesveidu piekopjot un dzīvojot dabīgā vidē,cilvēkam nav iemesla slimot,ja vien mūžs nav galā. Pasākuši tagad bērniem tūlīt pēdz dzimšanas imūnsistēmu nobeigt ar neskaitāmām vakcīnām. Kāpēc tad pasaules tā sauktā elite savus bērnus nevakcinē? Painteresējieties,kā cilvēki dzīvo Krievijas eko ciematos. Arī Germana Sterligova teiktajā der ieklausīties,lai gan viņš ir reliģiozs fanātiķis un patiesībā pārstāv pretējo nometni.

coldlands  Tapec vajag divas dzivesvietas, vienu dzivokli ziemai, un māju vasarai.

edding  Kodlanc, pa ziemu, kamēr tur neviens nedzīvo, visu izzags, uzlauzīs utt. Neiesaku. 1 paziņam pat ar visu apsardzi, iznesa pilnīgi visu.

Darels  20:58 tukša biedēšana. btw, pazīstu eiropā labāko videoiekārtu firmas īpašnieku personīgi. nevēlies kko iegādāties un pieslēgt savam laptopam?d

coldlands  20:58, pie mums cilvēki uzcel vai iegādājas vasaras mājas kuras dzīvo tikai kādas 2-4 nedēļas gada. Neviens tas neuzlauzj, neapzog, lai gan pa divdesmit gadiem ir nedaudz mainījies, cilvēki pasākusi slēgt ciet durvis, un instrumentus likt zem atslēgas.

Felde  AivarN... kluseeju,kluseju,bet-tomer nespeju attureties... Vainu tev nav visu 100 ,vai esi tipiski zemaa limenii! Pirmit pasmaidiju,kad rakstiji-ja ir zeme,ar minimalam puulem... Tagad piemini,ka viss ie letak... Kas ir minimalas puules?-rakt ar lapstu? Jo traktortehnika ir darga,un visi to nemaz nespej uzturet,vai maz nojaut,cik izmaksa sada tehnika,tehniskas skates (riepas?,kads suuknis,ja nojuuk? )
Pareizi raksta Feja-Feja,lauki ir luksus variants,ja ir uztureti,kopti!
Nu taa-apkure!-Man ziemai nepieciesami 20 kubi malkas(ap 700eir +/- ) Si malka jasazage,jasaskalda,jasakrauj,tad jastiepj uz apkures telpu,jakurina.... (stradaju par kurinataju)
Vasara-milziga teritorija jakopj,daildarzs,raveju.. Pjauju 1xnedela...reizei-8l benzins,apkopes traktoritim.... rokas stumjamais plavejs-ellas,apkopes+benzins...(mans darbs,ko laukos nevertee naudaa) Ziemaa,ja snieg,celos pirms 6iem....tiru sniegu (darbs,ko nevertejam naudaa-tatad setnieks) Auto uzturesana-nobrauksana pa sliktiem,bedrainiem celiem....
Ari laukos miteklis ir jauztur tirs-regulari kosmetiskie remonti,mebelu,paklaju iegade....
Par ko tu savos tekstos runaa? Cilveki laukos neslimo???-pusgada laika cetri kaimini ir mirusi-veezis! Vai vinu piederigajiem nevajag naudu arstesanai?
Laukos dzivot ir dargi,ja velies dzivot ka cilveks! Cik talu ir jadodas,lai noklutu kada pasaakumaa?Vai cilvekiem laukos nevajag frizieri? jaunas drebes? apavus? -vel vairak,izejamos,un darba!
Leeti ir eksistet,dzivot smirdigam, logiem piekarti 30gadigi aizkari,gridas izdilusas,veca santehnika,ar kodem pilni skapji,kajas cauras zekes,un apenes izdilusas,ka cauri spid,padomijas sekcijas,un pusdauziti trauki,kruzes bez osinam,nokvepusi griesti,un sadrupusi majas skursteni! Siem lauciniekiem tiesam neko nevajag!

cinnija  nu ko tev felde, varu ieteikt. ziepes, striķi un tabureti, jo lodi jau atļauties, cik sapratu, nevari

mairita1971  Mazās saimniecībās laukos tagad iet grūti.Lai nopelnītu ir vēl arī jāstrādā algots darbs.Un ja valsts darbs aizņem garas stundas,tad piemājas dārziņam var spēka vairs nepietikt.

Tessa  cinnija, komentars nevieta. Feldei ir taisniiba, dziive laukos darga. Un fiziski ne viegla. gan par malku taisniiba, gan par sniega tiriishanu, zales pljaushanu, ja grib, lai viss ir smuki un maja silta.
Aivara majas pagalma saliidziinajums ar celjojumiem neiztur nekadu kritiku.
pa arzemem dauzoties, var savakt masoni, tamplijeri, var iedzivinat chipu un majas GPS radiis tikai tavas attejas kvadratmetru, un viss, kirdik.

cinnija  tessa, es visu savu apzinīgo dzīvi pie pirmās iespējas skrienu uz kādu paradīzes stūrīti, ko mīlu un loloju, ravēju, pļauju ar izkapti, stādu un roku....nenobaidīsi
par savu to nevaru saukt tāpēc, ka esmu jaunākā, turklāt sieviete D:

Agate9  Man pietrūkst lauki.

Felde  21.21 nemet krenki,es varu atlauties :) Stradaju daudz-dzivoju labi!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu