Vāja vai stipra?

Kādu sievieti vīrietis vēlas sev blakus? Vai uz stipro fona viņš nobāl un uz vājo fona var izskatīties varonis? Vai varbūt stiprajās nesaskata sievišķību un nezina, ko tādai sniegt? Bet varbūt otrādi- patīk būt blakus stiprajai un grib, lai viņa visu atrisina? Kā tur īsti ir?

Agate9  Meklēju kādu uz kura fona varētu justies vāja, atļauties tāda būt...stiprie atsaucās, ne tikai tie, kas skrien Stipro skrējienā....bet pa dzīvi pārvar grūtības, tās prot risināt un risinājumi ir veiksmīgi, nevis tikai šķietami!

lapukoks  ...kādu vēlas, tā ir viena lieta, ...kādu dabon, bieži vien kas cits;
...ir dažādi vīrieši, dažādas sievietes un dažādas vēlmes. Turklāt bieži vien kad blakus ir sieviete ar cerētajiem ārējiem dotumiem, tad izrādās, ka iekšēji ir kāda nevēlama īpašība, kas visu izbojā.
...manuprāt attiecībās primārais ir psiholoģiskās nišas likums - t.i.ja sieviete jau ir aizņēmusi blakus esošo vīrišķo (spēka) nišu, tad pilnvērtīgam vīrišķīgam vīrietim vieta viņai blakus ilgtermiņā nebūs, jo vīrišķīgam vīrietim vajag visu vīrišķo nišu. Šādu vīrišķās nišas pārpalikumu varēs ieņemt sievišķīgie kautrīgie matriarhāta vīrieši.
...un vēl...nav svarīgi ko kurš/kura izrāda/neizrāda, nav svarīgi kā uz kura fona kas izskatās vai jūtās. Savai enerģētikai atbilstošu psiholoģisko nišu cilvēks ieņem gan aktīvā darbībā esot, gan pasīvi atpūšoties, gan guļot miegā.

draboss  Normālu sieviešu vairs nav, ka izvēlnē palikušas tikai vājās un stiprās?

gertrude  dzīvē viss nav tikai balts vai melns. ir brīži, kad visvājākā sieviete spiesta saņemties un kļūt stipra, sevišķi, ja ir bērni.

av2  a kur ir gruutiibas? Ta realas gruutiibas? Karss aiz loga, vai kaa...
Muusdienaas ir tikai cilveeku slinkums,un passu dziivee sadariitaas klluudas utt. Nu labi, nelaimes gadiijums, un smagas slimiibas ir gruutiibas, bet ne jau taa muuzziigaa cciiksteessana , kas tagad ir modee te :(

Agate9  nu re, av2 pareizi saka, čīkst jau pamatā vīrieši, tāpēc mums sievietēm atrast vīrieti, kurš ir stiprāks par mums grūti atrast, un es nedomāju fizisko pusi, bet visu kopā....sievietes apvieno visu, darbu, bērnus, mājas, pasākumus, bet vīrietis darbu un vakarā tik piekusis, tik piekusis, ka neko vairāk negrib dzīvē, tad kam mums jaunām, skaistām, aktīvām tādu vajag, saprotu, ja daudz strādā un pelna naudu kopīgam budžetam, bet ja katrs pats par sevi, kam man visu laiku neapmierināts ar dzīvi būtu vajadzīgs? Klausīties gaudās?

janisqwerty  Agatei9 Tapeec tagad vari klausiities pa vakariem Radio 2 un sedeet oho ! Vai nav briniskiigi ??? Veel meksikaanu seriaali un gaudas pilnmeeness naktiis apvienotas ar neiroleptiku un antidepresantu masiivu lietosanu ! saadu pustraku vecenu kvantums oho ir visblivaakais Rigaa . Taa teikt ekstrakts ! :):):):)

Agate9  Seriālus neskatos, nav laiks, antidepresanti nav jālieto, bet Latvijas radio2 patīk, un iepūt Veco sakārnīt!

janisqwerty  Agatei9 Nemelo nu . palasi savus iepriekseejos textus par sliktajiem veciem un tur pat zilonim skaidrs kaadas domas un probleemas tev 24h smadzenu podaa maisaas . :):):):) Es gan ieteiktu izlietot neiztereeto vairosanaas instinktu tereet kadaam sabiedribai vajadzigakaam lietaam ,kaa piemeram apkartejas vides sakopsanai ,labdariibai vai klainojoso kakju sterilizaacijai !:):):):) I pati kluusi nosveertaka i naktiis miegs labaak naks !:):):)

MadamMango  nenormāli smējos par janisqwetry komentāru Agatei. ;)))
Nabaga vīrelis viņam gan bijusi traumatiska pieredze.

kvarts  Kāpēc vispār vīrietim sievieti vajag, ja ir cope, drope,kāršu spēle... nu un citas izklaides un nav neviena , kas čakarētu smadzenes....

riebekle  Sievietei jābūt gan pietiekami vājai, lai viņas vīrietis blakus justos stiprs, gan pietiekami stiprai, lai tiktu galā ar savu vājumu.

Discreta  Man liekas, ka sievietei jaabuut viltiigai, jo vinja ir stipra, bet jaaizliekas par vaajaaku, lai viirietis justos stiprs. Man skapis koridoraa neturas ciet, jo magneeta nav. Mamma man aizraadiija, ka tas nav sievietes vaajums un sieviskiiba. Man tas esot jaaizdara. Bet es neprotu. Ceru sagaidiit ciemos kaadu draugu viirieti un paluugt, lai man paliidz.

SpoguliitisTM  Stipra...? Vaaja...? Man buutiskas ir citas iipashiibas, peec kuraam izveelos. Un taapat ir savs trakteejums taam. Vienkaarshi!

saulite34  Kāpēc vispār vīrietim sievieti vajag, ja ir cope, drope,kāršu spēle... nu un citas izklaides un nav neviena , kas čakarētu smadzenes....[c]

un,ko tik gudrs vīrietis šeit dara,meklē draugus priekš copes,dropes,kāršu spēles,vai meklē kādu sievieti,kas smadzenes čakarētu.

cinnija  hm
es esmu neizlēmīgs vīrietis. bet varbūt arī neesmu.

Darels  Labāk ņemt to, kurai esi pēdējā cerība, nevis to, uz kuru drūzmēšanās kā pie padomijas gastronoma pieveduma laikā. Redzēsi, būs pavisam cits asums seksā, kā arī noteikumi vienmēr būs tavējie.

anis  Ja viņa spēj atrisināt pašas radītās problēmas-tas jau ir daudz... Patīk,ja varu apspriesties ,kā ar līdzīgu-tā varu gūt pārliecību. Neciešu,ka mani apkalpo-neesmu slims. Paslinkot gan patīk un pieņemu,ka citiem arī...

Mazaa_naarinja  Katram cilvēkam ir savs sapnis par mīļoto. Un katram citāds.
Mazliet citādāks, vai pilnīgi atšķirīgs - kā nu kuram. Visiem nekad nepatiksi.
Galvenais pilnai laimei - lai tev patīk tāds cilvēks, kādam patīc tu.

valmierietis333  Nav ko lēkāt divās galējībās , ir arī citas izvēles!

Man interesē maigas sievietes - meitenīgas vai sievišķīgas - izņemot čačas ,
un maiga sieviete nenozīmē vāju sievieti , tā ir sievišķīga un nebūt ne kājslauķis uz kuras fona vīrietim justies pārākam ,tai pat laikā netēlo bokseri un zin kā runāt ar vīrieti , nevis kā diktators pret vergu - nolej kaut kādas samazgas un tik gaida ,ka vecis tūlīt klausīs , drīzāk dabūs kārtīgi pretī ,ja vecim būs mugurkauls!

Vāju negribu , nu tādu ,kas neprot pat olas uzcept un dzīvos neēdusi ,ja manis nebūs mājās!
Stipru arī negribu , māja,ģimene un sieviete ir miera osta , vēlos sievieti mīlēt ,nevis ar to mērīties ar krāniņiem ,kurš nu pārāks - ar to nodarbojas vāji cilvēki!
Attiecības ir harmonija ,nevis kara lauks!

´´15:49/ Man liekas, ka sievietei jaabuut viltiigai, jo vinja ir stipra, bet jaaizliekas par vaajaaku, lai viirietis justos stiprs.´´
-Lūk zelta vārdi - domāšana pareizā virzienā! Ir jādomā ar galvu ,pieslēdzot sievišķību - nav jāķer āmurs rokā ,ja mājās ir vīrietis!

Vīrietis ir galva ,sieviete ir kakls , un ja kāds domā ,ka galva uzreiz nozīmē pārākumu ,tad viņš ir ar šauru domāšanu => abi divi ir līdzvērtīgi - nebūtu galvas , nebūtu jēgas no kakla , nebūtu kakla nebūtu kas to galvu groza , galva plecos būtu ieaugusi!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu