Vāja vai stipra?

Kādu sievieti vīrietis vēlas sev blakus? Vai uz stipro fona viņš nobāl un uz vājo fona var izskatīties varonis? Vai varbūt stiprajās nesaskata sievišķību un nezina, ko tādai sniegt? Bet varbūt otrādi- patīk būt blakus stiprajai un grib, lai viņa visu atrisina? Kā tur īsti ir?

008  Vai ar "stipru" domāta sieviete, kas vienmēr zin kā ir pareizi un citi viedokļi nav pieņemami?

RRAGANA  Vai sieviete ir vāja, ja viņa vienmēr lūdz smago darbu izdarīt vīrietim?
Vai vīrietis ir stiprs, ja viņš vienmēr izdara smago darbu, ko lūdz sieviete? Un izdara tikai tad, kad lūdz, bet ne pēc savas iniciatīvas, jo pats neredz darāmo darbiņu. Bet ir stiprs..

Man šķiet, ka visa vaina ir darāmās lietas/darba/problēmas redzēšanā. Un paša nepieciešamībā pēc galarazultāta.

Marija_Anna  Viens "stipums " ir, kad nav citu variantu. Un cits "stiprums " ir, kad tas ir dabiski un sievietes būtība. Vēl ir paveids, kad ir " stipra ", bet veiksmgi nomaskē.

leone  Sievietei jābūt gudrai-lai nelīstu vīrietim pa priekšu ar savu prātu un varēšanu,bet ļautu viņam pašam būt gudram un stipram.Vai vismaz jāprot radīt iespaidu,ka ir noticējusi vīrieša gudrībai un spēkam. :)

SpoguliitisTM  To 16:55. Nee, taadu gan es nenjemtu. Taada nav vajadziiga! :) Tur pashcienje ir zem griidliistes. Nu un arii tiiri no mana eetiskaa viedoklja tas nebuutu pareizi... godiigi.

nazis  agnija7

Ja Tev ir jautājums "Priekškam?", tad Tev vīrietis nav vajadzīgs, un visas problēmas atkrīt.

ne_meklejumos  Vai tad vīrietis tā dala sievietes un tas ir kritērijs izvēlei? Dzīvojot kopā, daudz kas notiek dabiski, reizēm viens stiprāks, reizēm otrs un abi kopā veido savu pasauli. Kopdzīve nav sacensība, kurš vairāk vai mazāk.

Eneile  Manuprāt, milzīgs talants ir mācēt paļauties uz otru. Un ļaut otram reizēm arī kļūdīties.

SpoguliitisTM  To 19:58. Tas nav talants. Un ljaut kljuudiities, arii ir slidens akmens.

Eneile  Spoguli. Ar kļūdām es nedomāju blandīšanos apkārt, bet gan ikdienišķus lēmumus, kuri reizēm aiziet nedaudz greizi.
Pretējais paļāvībai ir totāla kontrole. Ja tu kādu cilvēku atzīsti par savu, tad ir tikai normāli uz viņu paļauties, nevis visur bāzties iekšā ar saviem labajiem padomiem. Par kļūdām. Visi kļūdās. Bet kaut kā veiksmīgi turpina tīri labi dzīvot. Kļūdas nav pasaules gals. Un šāda otra pieņemšana rada brīvības sajūtu, kas ir milzīga vērtība.
Un šis neizslēdz komunikāciju un kopīgu lēmumu pieņemšanu.

SpoguliitisTM  To 20:31 Un es domaaju blandiishanos? Nee.
Visur nevajag. Vismaz man taads cilveeks nevisai. Ja viss buutu ar pirkstu jaaparaada.

Eneile  Šķiet, ka mēs runājam dažādās valodās. Un labi, ka cilvēki ir dažādi.

mairita1971  Kas ir stiprums?Pašai pieņemt svarīgus lēmumus,ne ar vienu nekonsultējoties?Varbūt.Bet vīriešu darbus nemāku.Vienmēr jāsauc kāds talkā.Zinu sievietes,kas pat elektrību salabos,nerunājot par santehniku.Bet vai tas ir stiprums,drīzāk gudrība.

Geisha  80% no problēmām atrisinās pašās, bet 20% problēmām nav risinājuma.
Ja autiņam vajag kaut vai nomainīt riteni tad esmu vāja sieviete, man ir kaprona zeķes un lakoti nadziņi. Nemainīšu, bet meklēšu vīrieti. Īstenībā to riteni nomainīt es protu.

Esmu pietiekami ilgu laiku bijusi stiprā sieviete, jo man bija vāji vīrieši. Apnika būt stiprai tagad esmu vāja sieviete. Esmu pelnījusi būt vāja sieviete. Tagad gribu, lai mani lutina, čubina, bužina.

kvarts  Geisha, nāksies Tevi sarūgtināt. Nebūs tā kā ceri, atkal uzkāpsi uz tā paša grābekļa un nāksies būt stiprai. Un neviena vīrieša priekšā neko neesi nopelnījusi, vēl par visu būs jācīnās, ja gribi saņemt mācies ari dot....

Epifanija  vīrieši kaut kā dīvaini mūsdienās apspēle to - varonis! man no tādiem varoņiem dažkārt paliek slikti

runcs51  Azbesta veceni blakām.....hmm,diez kas nebūtu....

ube  Dažiem vajag to, kuru nevar dabūt.

Kurts69  smuku un saprātīgu gribas. Vāja/stipra? Par ko vispār ir runa?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu