Vai tā ir laime?

Vai tā ir laime, kad nav nekādu pienākumu un cilvēks var darīt visu, ko pats grib? Kad ir veiksmīgi izšķīries un neviens vairs ikdienā nekrīt uz nerviem? Kad bērni ir lieli un savā dzīvē?
Vai arī tā tomēr vēl nav laime? Kas tad ir tāda ilgstoša laimes sajūta? (Tādu īslaicīgu varu panākt ar autogēno treneniņu, sevi attiecīgi noskaņojot un "aizlidojot")

Paula6  Laime ir tad ja tev "garšo dzīve"..ja zini ko tas nozīmē:DD

sauljuks  Laime ir tad, kad neesi nelaimīgs. Nejūties nelaimīgs. Vienkārši!

burleska  22:26- laimes stāvokli var paildzināt arvien mazāk lietas uztverot kā problēmas :)

burleska  Chris, nepiekrītu. Ja tā domā, tad Tev tiešām lielu (un ilgstošu) problēmu nav bijis. Tiešām lielas problēmas tā izsūc, ka pēc viņu atrisināšanas vai atrisināšanās vēl pāris gadus jāatjēdzas. Vai arī Tu esi daudz dzīvotspējīgāks, nekā, teiksim, es :) Un Tev pamatīgāk jāiegāž, lai Tu justu, cik forši ir tad, kad ir forši :D

dardedze  "Laime ir tad, kad nav nelaimes"jo primitīvāks organisms, jo mazākas prasības pret apkārtējo vidi.

spulgaciite  Manuprāt, laime ir tad, kad dzīve ir piepildīta ar to, ko Tu vēlies. Un no tā jau rodas prieks un spēks,un vari paveikt daudz.:)

Brinumins7  Tā ir laime.

nakunakutekuteku  Laine ir būt veselam,elpot tīru gaisu,peldēties skaidrā upē,ēst saulē briedinātu augli,redzēt augam veselus bērnus/mazbērnus,kuri arī to visu novērtē un pie visa klāt nekārt zobus vadzī.
P.S.Kādiem tas liksies gauži par maz un te jau sākas stress un slimības.

Brinumins7  Laime, būt ar sevi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu