Vakari kopā

Labrīt! Klāt ir piektdienas vakars un brīvdienas, tāpēc radās tēma - kā jūsuprāt būtu jāpavada vakari lai izveidotu vai stiprinātu attiecības ar otru cilvēku? Ir kāds jūsu "Ideālais" viena vakara vai ikdienas vakaru plāns?

Geisha  Feju Feja! Nav problēmu atvērt iepazīšanās aģentūru. Vienkārši, meitenes, jāsper tas solis un jābrauc kaut vai uz kādu kūrortu. Var atbraukt pastrādāt kādu gadu. Būs - būs, nebūs tad brauc mājās. Te ir vairumā poļi, Kazahstānas vācieši, leiši, arī mūsu bāleliņi. Protams ir arī visādi musļiķi, čečeņi, bulgāri, čigāni, rumāņi bet kam viņi vajadzīgi? Vīrietis kurš strādā ārzemēs mierīgi var uzturēt sievieti (protams, ja sieviete draudzējas ar galvu nevis bīda cacu vai prātiņš aptumšojas alkatībā).

valmierietis333  Pošos uz tamborēšanas pulciņu... ;)

Nez , lai tiktu iekšā ,man bārda jānoskuj!?

Vienīgi baidos ,ka savos milzīgajos pirkstos nespēšu noturēt tamboradatu , turklāt ,ja iepatiksies kāda Pelnrušķīte, no uztraukuma var sākt trīcēt rokas!

Feja_Feja  Eh....valmierieti ej uz aušanu . Pasūti saulcerītei lai noauž migai rakstainu deķi. Tad jau skaņojot tos musturus ar sapazīsies.

Feja_Feja  Ar tām citām zemēm ir tā , ka tas der , ja vēlies turpināt dzīvi ārzemēs.
Jo neviens tak nebrauks dzīvot uz Latviju, ko viņš te darīs mūsu arvien vairāk plaukstošajā ekanomikā. :)

edding  Piektdienas vakarā veci dabūt laukā no mājas ir neiespējami. Tāpat kā 6dienas un svētdienas. Esat kādreiz paceļojuši pa LV, vai kur tālāk? Cik % tur bija vīriešu? Pareizi. No 40 cilvēku grupas, kādi 3-5. Tā ka paliek aliņš un TV. Diemžēl.Un jūs vēl brīnaties, kādēļ sievietes pēc 40 nevēlas iepazīties. Tolks ta kāds.

valmierietis333  Un kāds tolks mētāties riņķī ???
Es taču saku , jo vecākas kļūst ,jo vairāk izskatās kā no ķēdes norāvušās - tikai blandās riņķī...

Vai tad Sprīdīti neviena nav skatījusies , ´´gulbīti ,gulbīti kustini kājiņas, aiznes mani uz laimīgo zemi´´ - ´´nekur nav tik labi kā mājās , nekur man nav tik labi klājies´´ ...

Ieslēdz smadzenes , mājās tu esi drošībā , neviena tavu vīrieti nenocels ,
bet par ceļošanu tik droši to nevarētu teikt , a ja nu tavam vīrietim pēkšņi atskan klikšķis uz tūristu grupas jauniņo gidi vai uz grupas vecāko dalībnieci ,un vairs šis ne par ko citu nespēs domāt!?

EsparTevi  Recepte ir gaizam vienkarsa, zalju skapiti jatur pudele! :) ta var ne tikai vienu bet visu muzu pavadit kopa dievs dod garu un saturiigu! Bet pudeli vajag un tad jau visas bedas un priekus izvauda ar sajusmu! ;)

Tinte  Kas var būt labāks par rutīnu.?!

spulgaciite  Un esparTevi - visa dzīve paiet miglā, vai ne. Diezgan romantiski.

Alejandro  Diez vai vajag stiprināt attiecības ar kaut kādiem mākslīgiem paņēmieniem. Tas ir tikpat stulba izpildīšanās kā rietumeiropas atņirgtie zobi, kas oficiāli skaitās smaids vai ķīniešu fui šeņ muļķības! Sen jau zināms, ka V un S hobiji atšķirās pēc definīcijas. Ejat kopā atpūsties tad, ja tāds pasākums patīk abiem, un vēl draugus paņemiet līdzi!
Cita lieta, neļaujiet iezagties attiecībās aizvainojuma plaisai, tā pāraugs aizā, un visas pasaules karuseļi un briljanti neglābs. Ja cilvēks ir puslīdz kvalitatīvs, viņam vieglāk ir atrast junu mīlestības objektu, nekā piedot vecajam.

EsparTevi  Spulgaciite labak pasa radiita migla neka svesha uzspiesta skaidriba ;)

spulgaciite  Piekrītu EsparTevi , bet tādēļ mēs vienmēr domājam, ko darām, kas mums ir svarīgs un svarīgākais dzīvē. Taču, ja lietot, kā Tu izsakies, zāļu pudelīti, diez vai pat savas domas skaidrība būs.:(

spulgaciite  Alejandro patiesībā ļoti labi pateici visu, tikai par tavu pēdējo teikumu. Domāju, ka atrast ir viegli jaunu mīlestības objektu, bet vai tas ir vajadzīgs. Vairāk cienu, ja cilvēks cenšas saglābt savas attiecības, nevis uzreiz meklē jaunu objektu. Manuprāt, tie ir gājēji.

Epifanija  un ko tad prinči nevar piedot, ka uzreiz jāmeklē ir jauns mīlas objekts vai arī viss zāļu skapītis uz sitienu jāiztukšo?:)

MadamMango  Ja bail no rutīnas tad attiecības nekad neizdosies. Jo agri vai vēlu rutīna ir visās attiecībās. Kāpēc rutīna ir uztverts kā kaut kas negatīvs. Tas drīzāk ir miers, rāmums , saskaņa.

Ja vīrietis bēg no rutīnas tad nepārtraukti mainīs sievietes. Tādi vīrieši domā apmēram tā kā tv reklāmā " Pārsteidz mani ! " Tur nav izpratnes par attiecību cikliem un būtību.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu