Vakari kopā

Labrīt! Klāt ir piektdienas vakars un brīvdienas, tāpēc radās tēma - kā jūsuprāt būtu jāpavada vakari lai izveidotu vai stiprinātu attiecības ar otru cilvēku? Ir kāds jūsu "Ideālais" viena vakara vai ikdienas vakaru plāns?

riebekle  kurts69, kāpēc ar kaut ko jācīnās? Jāizbauda miers un līdzāspastāvēšana. Savā ziņā, manuprāt, ir lieliski - vienkārši būt kopā bez kādas cīņas, katram kā individualitātei, bet kopā komandā. :)

edding  Nu gan problēma. Visu nedēļu cietušies, jo "nav laika, miegs nāk, galva sāp, rīt agri jāceļas- sievai, vīram fiksie sekši pa puzdienlaikiem krūmos nodzinuši apetīti", tātad - sekss, sekss un vēlreiz sekss. Pēc tam gulēt. Sezdien uz jūrju, vakarā LABS vīns / it kā te baigi atšķirtu labu no slikta, bet nu ok, lai būtu/, svētdien uz baznīcu, tirgu. Un atkal viss no gala :)

Eneile  12.08. Svarīgākais ir atrast cilvēku, kura iekšējās vajadzības un dzinulis sakristu ar Tavējo. Atrast otru cilvēku, kurš necieš rutīnu, kuram ir jāatrodas kustībā, tādu ar kuru domas raisās vienā virzienā.
Priekš manis, ikdienā cilvēks, kurš visu laiku grib runāt un ar kuru jābūt nemitīgā komunikācijā būtu milzīgs apgrūtinājums. Man patīk dzīvoties pašai par sevi, bet just, ka otrs ir tuvumā. Un tad, kad gribas, kad ir entuziasms, tad var kopīgi dzīvoties, pļāpāt un visādi citādi jauki pavadīt laiku. Tā, lai būtu līdzsvars. Bet priekš manis svarīgākais ir, lai nezustu savstarpējā mīļuma un tuvības sajūta, lai nekrātos kaut kādas neizrunātas lietas kaut kur bēniņos. Līdz ar to, ideāls piektdienas vakars var būt dajebkāds. Bet vakara vērtību nosaka iekšējās sajūtas, nevis tas, kas tiek darīts.

Drole  "kā cīnīties ar rutīnu?"

Pilnas trakomaajas ar ciiniitaajiem pret rutiinu, jautaajums jaauzdod to pacientiem.

av2  Nav taada viena standarta ideaalaa vakara formaata.Katreiz tak ...kas cits. Atkariigs , vai esi viens,vai paaeedis, vai jauna filma nav iznaakusi , vai snieg, vai...lietus liist, un pat vai esi..vesels, vai sauksteejies. Tas taa, piemeeram.

riebekle  kurts69, kam esmu atmetusi ar roku? Kas tavuprāt ir jādara? Jābužinās katru vakaru kā balodīšiem? Jāstaigā pa kopīgiem tusiņiem, pasākumiem, jāizveic kopīgas pastaigas, jāvaktē otrs, lai neaizmūk? Ir mums kopīgi izbraucieni, ir kopīgas pastaigas šad tad, ir kaut kādi kopīgi draugu tusiņi, bet tas viss pa retam un tikai tad, ja abi vēlas, citādi - katrs dara/interesējas/nodarbojas ar to, kas viņam patīk vai ko vēlas. Ja kāda ģimene izvēlas mūžam valkāties visur kopā, tad tā ir viņu izvēle. Mūsējā ir šāda, kāda tā ir, un mums abiem tā ir labi. :) Nedomāju, ka man būtu patīkami, ja otrs man uzspiestu savu vēlmi būt kopā vai tusēt kaut kur tad, ja man vienīgais, ko gribētos, būtu sēdēšana mājās vai pabūšana vienai. Pēc dabas esmu vienpate, man neprasās nepārtraukti ar kādu kopābūt un čubināties. :)))

CitaVita  Nezinu... nemaz nav vienkārši izveidot jaunas attiecības...
Bija man te kādreiz kāds paziņa, ar kuru biju jaukā randiņā (izbraucām ar viņa mocīti gar jūras malu līdz pat Salacgrīvai vai vēl tālāk)... Tas bija randiņš uz visu dienu. Parunājāmies par vis-kaut-ko. Vīrietis bija šķīries, pirmajā laulībā viņam bija 2 meitas, bet viņš bija precējies un uzaudzinājis citas sievietes divas meitas, lai gan, arī ar savām meitām viņam bija tēva - meitu attiecības. Lai arī, uz to brīdi, kad braucām ar mocīti, oficiāli viņs vēl nebija šķīries, viņs teica, ka arī otrā laulība vairs tikai ir formalitāte... Te viņš bija, lai izveidotu jaunas attiecības. Ilgi viņam nebija jaunas attiecības. Atceros, pēc laika es viņu te pamanīju un izteicu izbrīnu, kāpēc tā... kāpēc viņam aizvien nav izveidojušās jaunas attiecības.
Pāris reizes satikāmies, papļāpājām. Viņš teica, ka beidzot zin, kādu sievieti viņš meklē.
Tagad, nu jau gadus... vismaz trīs (ja ne četrus) viņš ir kopā ar tādu sievieti, kādu bija gribējis un... no kādas vēstulītes spriežot, ir apmierinātas gan ar savu dzīvi, gan ar attiecībām.
Tā ka, viss ir iespējams.

Epifanija  nu es nezinu, par cik esmu ļoti aizņemta ar darbiem un nedēļas nogale būtu vienīgā reize, kad atkal var tikties, tas būtu īsts piedzīvojums, būtu jāatgūst viss iepriekš iekavētais, neies jau izklāties visās sīkās detaļās, saprotiet paši, bet tā noteikti nebūtu ikdiena!:)

valmierietis333  Sveču gaisma/krāsns gaisma , masāža kaut katru vakaru ,kopīga pamurrāšana ,kāda datorspēle ,kur viens otram var iesist vārtus , beigās tā pat uzvarēs draudzība ,jeb mīlestība. Kopā pasmieties par stulbiem jokiem , iepazīt tuvāk otra dvēseles skaistumu.

/nu labi - esmu vienkāršs un nelabojams romantiķis - pārējie nesapratīs - tiem kā brīvs brīdis - tā kaut kur jāskrien , jāmūk no savām pretīgajām mājām un divvientulības ar mīļoto cilvēku/

---Pievienojos Fargo paustajam par troļļu fermām un izdomātām problēmām,
tādēļ arī pārāk nopietni sen te vairs nerunāju , nākas izlīdzēties tikai ar sarkastisku humoru , kuru daudzi varētu nesaprast un uzskatīt mani par iedomības kalngalu , bet realitāte ir krietni savādāka - esmu sirsnīgs un labsirdīgs cilvēks!

Es arvien nenopietnāk uztveru visu ,kas te notiek , man atraksta sieviete , bet nespēju ņemt viņu par pilnu , jo pirmais kas iešaujas prātā - a,ja nu viņa ir tikai nogarlaikots trollis ,kurš tikai izklaidējas,smejas par mani!

-Viss izskatās neīsts un samākslots , saprotu ,ka jums tas bizness un ļautiņi tik ļoti vientuļi un izmisuši ,ka gatavi arī ar botiem sarunāties par izdomātām problēmām!

Gribas cilvēkiem palīdzēt , bet kad saproti ,ka tavu laiku tērē troļļi ,tad visai foršas sajūtas nav , vispirms jāskenē autoru dvēseles atspulgi un tikai tad vari domāt par to ,vai palīdzību sniegt ,un tas ir nogurdinoši un apkaunojoši!

-Godīgi saku , te var kārtīgi apmaldīties , pat trīs priedes nevajag - visur kur skatos , visur rādās lapsas un raganas , nu kā lai prasts ganu zēns sev te atrod Saulcerīti vai Pelnrušķīti ,neieskrienot ar galvu kokā!?

Visas tik slīpētas - viltīgas lapsas un raganas ,kas spējīgas lasīt tavas domas un pieburt tevi pie gultas ,ka nepakustēsies!

-Esmu nedaudz vīlies , es gribētu zināt ,kurus portālus apmeklē Saulcerītes , Sarkangalvītes , Sniegbaltītes , Pelnrušķītes !? Jo iekš oho pat vilka nav , pag ,viens laikam tika manīts!

Geisha  Šodien atgriezos pie meitas no 3 dienu prombūtnes. Šīs dienas pavadīju kopā ar vīrieti. Viņam bija 3 dienas brīvas un šodien viņš aizgāja uz darbu (slīdošais grafiks). Otrdien pēcpusdienā aizbraucu pie sava drauga. Viņš bija manāmi noguris pēc 7 dienu darba nedēļas tāpēc mierīgi pavadījām kopā vakaru. Sagatavoju dārzeņus ar sēnēm podiņos. Trešdien es biju darbā un tad braucu pie viņa. Viņš mani sagaidīja ar paša gatavotām pusdienām. Vakarā gājām uz baseinu. Pēc baseina iebaudījām Rīgas balzamu ar upeņu garšu. Ceturtdien pastaigājam krastmalā un sapratām,ka salst knābji tāpēc pastaigu turpinājām pa tirdzniecības centru. Pasēdējām kafejnīcā iebaudot kafiju ar svaigi ceptām vafelēm un saldējumu. Pēcpusdienā kopā gatavojām ēdienu un skatījāmies filmas. Šorīt abi devāmies uz darbu. Piektdien plānojam atkal iet uz baseinu, bet svētdien uz Ķīniešu restorānu. Nevajag jau daudz. Vienkārši ietīties segā un kopā paskatīties kādu filmu, parunāt, kopā sagatavot kaut ko ēdamu, pastaigāt, kopā brītiņu paklusēt, pajokot.

Feja_Feja  valmierieti saulcerītes, pelndrušķītes meklē aušanas , tamborēšanas pulciņos ! :)
Šampis no Tevis par virziena norādi....

Feja_Feja  Geiša Tev jāveido precību aģentūra . Būsi savedēja bijušajām oho biedrenēm ! :)

Šampis arī no Tevis ... :)

Sara7  Jaa,attieciibaas ir jaaprot atrast laiks maziem paarsteigumiem, kas atspirdzina attiecibas.
Katrs noteikti to dariis pa savam, jo savu partneri paziist vislabaak.
Zinu, ka gruutaak ir paariem, kas jau kaadu laiku atsveshinaajushies ( iemesli noteikti dazhaadi)
Patiikams pieskaaries noteikti pozitiivi ietekmeetu. Ir tik daudz ar ko paarsteikt un tas ir to veerts, ja tieshaam to veelamies. Man peroniigi praataa palikusi laivoshana pa Gauju, lietoto mantu tirdzinsh, viens baigi labais alus krogs arii shodien liek pasmaidiit...
Paarsteidziet viens otru! Protams, ja ir ko :))

puuuka  ...aizej laicīgi gulēt,bet no rīta tā agrāk piecelies,pasniedz savam mīļumam gultā kafiju ar smaidu un labu garastāvokli un pasaki paldies,ne jau par kaut ko, bet vienkārši tāpat,par to kad tev mīļš cilvēciņš ir Tev blakus,par to kad šis cilvēciņš ir...un tas neattiecās tikai uz vīriešiem,bet arī sieviete savam mīļumam var atnest kafiju,apsēstie blakus ,mīļi pieglauzties klāt un pateikt vienkāršu ,parastu paldies....ja tas tiešām būs no sirds,tad paši manīsiet,kas notiks tālāk.

Neratnais  Katrs uz sava dīvāna, katrs pie sava TV. 😂😂😂

borzomi  Vienīgā lieta,Ohojiešu planktons,ar ko Pt. vakarā esat kopā-ir dators.

spulgaciite  Ja abiem ir brīvāks laiks, tad aizbraukt uz kādu dabas taku tuvumā, pastaigāt, lai abi izkustētos. Ja patīk slēpot, tad paslēpot nedēļas nogalē, kaut vai distancēs. Var aizbraukt uz kādu balli, padejot abiem, vai uz baseinu, un tad kopā vakaru mājās pavadīt. Galvenais, lai abi gribētu kopā atpūsties:). Arī pa nedēļu var kaut kur aizbraukt uz laukiem, lai izvēdinātos:)

SKUTERS  Džeison, es ne visai saprotu, kā Tu atšķir ,,labu vīnu" no slikta. Es lieliski protu atšķirt interesantu filmu, uz kuru ir vērts aizvest bērnus, no mēsliem( vienīgā kļuda- kriminālais fonds, vai kātur to idiotismu) un labu gaļu no sliktas, kuru pat šašliks neglābs, bet vīns... 95g šardone labāks par 98tā? Da ej Tu ratā! Gribi paspīdēt- nostājies 9.50 uz sliedēm kaut kur Šķirotavā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu