Vārdu "Nē"nesaprot, sevišķi krieviski runājošie, tā tāda nacionālā īpatnība?

?

janisqwerty  nu tas -,,nee,, ir tikai noteiktos apstaklos . Sodien raksts ,ka JKP notiek vispareejs grupniks , hareemu legalizaacija ,atmaksa par menuetu ,minetu , fistingu un kunilingu ar amatiem un tituliem un neviena no damaam nesaka fui ! Taa ka noteiktos apstaklos viss ir pienemami ,jeb arii piedavataa cena bija par mazu !!!

janisqwerty  Hm !!! A vispaar tai autorei ir kautkaadas iepriekseejo lietotaaju rekomendaacijas ,jeb sitadi texti naak no sapnju un viiziju valstiibas ??? Ir tacu nkategorija meitenju ,kuraam var piedavaat vieniigi aizdot naudu !

dardedze  ja tā ir reklāma, tad jāpievieno arī pielikumi ar tēmām, kurām saki "Jā". ko tu proti labāk, nekā ohujiete vidējā?

riebekle  "Paskatījos, kādu preci tad tagad te reklamē - nu ja - normāli - kājas tā un kājas šā, kājas kopā, kājas plati, kājas un augšu, kājas uz leju. Nu, pagaidi..."(c)

Da kaut plika ar pavērtām kājām tur viņa var būt tajās bildēs, bet tas nenozīmē, ka viņai tagad jāsaka "jā" visiem pēc kārtas. Kaut kāds debīlisms, jeibogu.

miers2  Ja ir plika pavērtām kājām, tad tas ir gastronoma variants. Un nekā citādi nemaz nevar būt - nu kurš gan šaubītos?! Taču mēdz būt izņēmumi - ja uzreiz skaidri redzams, ka tā ir riebekle, tad nē ir nē - laipns aicinājums nesmērēt rokas :)))

borzomi  Un kas tad krievam vainas?
Nekaunības un drosmes vairāk,kā latviešu puskoka lēcējam!

dardedze  krievi paši no zeltenēm laižās lapās, mumsim esot deguni kā lindai leen

allldis  Jason viedoklis2 15 Tas drīzāk ir saistīts ar cilvēka kultūras līmeni nevis tautību. --- ----
--- --- Meli jeb maldi, bet abi neliecina par godīgu, objektīvu spriestspēju! Jo šeit,no psrs iebrukusī krievvalodīgo masa ir vienlaikus arī NE kultuūras līmeņa apzīmējums Baltijas tautām!

Epifanija  tā ir tāda stadija, kad vairs nesaprot, nevajag tik tālu ielaisties, kad vairs neko nesaprot, daba tā ir iekārtota...

Jason  allldim u.c., kuri domā, ka vainīga tautība - vai tad tiešām Jums nav gadījies satikt nevienu lopiski izturošos latvieti? Man ir. Tāpēc nešaubos, ka urlismam ar tautību tieša sakara nav.

kokote  Nu Tava saldējuma kleitiņa viņu smadzenes atslēdz un domā tikai galviņa, kad to nekontrolē, tad tā tiešām nesaprot NĒ.

cirteejs  Dīvaini! Vai tad te kāda saka arī NĒ?:)

kokote  Cirtēj, Tu nu gan uzsit savas akcijas :) - Tu varbūt tāds vienīgais, kurš to nav dzirdējis, vai arī iederies to kategorijā, kuri nesaprot "nē"? :)

cirteejs  Kokote, vajag izdarīt pareizu izvēli!:)

Jason  kokote, cirtējam varbūt vienkārši dzirdes aparāts ir sačakarējies... :D

JurisK  Smuku sievieshu kaaju deelj viirietis reizeem ne tikai dzirdi, praatu zaudee!:)

Kurts69  vispār jau necenšoties nevienu aizvainot tikai vadoties no savas pieredzes varu papaust, ka krievu tautības cilvēku takta sajūta un varētu teikt emocionalitāte atšķiras no latviešu. Saukt to var dažādi, bet zināma problēma sasvstarpējā komunikācijā manuprāt pastāv. Bet Oho sarakstē laikam jau vispār ar pieklājību nav diez ko diži.

Dvinsky  Krievi labāk kā latvieši zina, ka sievieti vajag - dobivatsa, tas nozīmē ka ar neatlaidību var panākt savu. Pašas sievietes nicīgi izsakās par tādiem, kam pietrūkst šīs neatlaidības. Arī filmās parasti sieviete tiek iegūta ar neatlaidību! A te - vienu reizi pasaka nē un cer ka vīrietis atšūsies? Viņš atšūsies tikai tādā gadījumā, ja tā īsti nebūsi viņam interesanta.

dzintars45v  Skatoties līdz kādai stadijai tu esi ticis,ja tevi kāda sieviete iepatīkās ,tad tu izrādi savu interesi,ja viņa uz to nereaģē,tad pāršķir lapu un meklē citu,komunicē ar tām sievietēm kurām tu esi interesants,sisties ar pieri sienā dēļ smuka mūlīša vēl 18 gados ir pieļaujams,ja tev ir ap 40,tad tas ir tikai lieki pasēts laiks,kuru tu varēji veltīt kādai,kuru tu interesē,bet ja jau krūšturis ir novilkts,tad tālāk skanošo nu nēēe...,varbūt ne tagad,vari droši ignorēt...D;D;D!!!

Kurts69  tā jau ir, ar gadiem paliec racionālāks. Sen vairs necenšos nojaust un uz mājieniem nereaģēju. Manuprāt vārds "Nē" tieši to arī nozīmē un netaisos būt tik neatlaidīgs lai riskētu palikt uzbāzīgs.
Priekš kam man tas?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu