Vārdu "Nē"nesaprot, sevišķi krieviski runājošie, tā tāda nacionālā īpatnība?

?

Dvinsky  "netaisos būt tik neatlaidīgs lai riskētu palikt uzbāzīgs." Normālā gadījumā jā, bet ko tad ja tev ceļā trāpījusies TĀ ĪSTĀ UN VIENĪGĀ un tu esi par to pārliecināts? Vai tad arī nepieliksi nekādas pūles?

sauljuks  ,bet ja jau krūšturis ir novilkts,tad tālāk skanošo nu nēēe...,varbūt ne tagad,vari droši ignorēt...D;D;D!!!

Nu pēc likuma - nevar viss! Sievietei ir tiesības pateikt - nē - jebkurā brīdī, jebkurā situācijā! ;)

Dvinsky  "Sievietei ir tiesības pateikt - nē - jebkurā brīdī, jebkurā situācijā! ;)"
Jā, un vēl vairāk, ja pēc seksa izdomā, ka tomēr negribēja, tad mierīgi var rakstīt iesniegumu policijā par izvarošanu. Piemēram, ASV pēc tāda iesnieguma vecim ir žopa, var taisnoties cik grib, nekas nepalīdzēs.

allldis  Jason viedoklis1 2 allldim u.c., kuri domā, ka vainīga tautība - vai tad tiešām Jums nav gadījies satikt nevienu lopiski izturošos latvieti? Man ir. Tāpēc nešaubos, ka urlismam ar tautību tieša sakara nav. -- --- ---Hmm, škiet atbildi pats sev? Par krieviem neesmu te rakstījis, jo krievi dzīvo krievijā un man nav pret tiem šāda rakstura pretenziju. Bet kirilicā komunicējošā svešo, no psrs iebrukušo jaukteņu, kriminālistu un beztautību, bezdzimtenes masa ir SUGA, kas saucās "homo sovetikus"! Un tie arī ir absolūtajā vairākumā trula, agresīva, uzbāzīga un nekaunīga masa, kas ar savu nekulturālību, zaglīgumu un žūpību ir dziļi pieriebusies normālajiem visas Baltijas, Polijas, Grūzijas, Ukraianas utt. cilvēkiem.

Labrador  Dzīvniecisms ir viena no raksturīgākajām postsocialisma sabiedrības iezīmēm.

Brinumins7  Tas ir kultūras līmenis.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu