Vai ilgas sarunas pa telefonu ar bijušo mīļāko ir krāpšana?

Ir aizdomas,ka vīrs jau gadiem sazvanās ar savu bijušo(?) mīļāko.Jūsuprāt,tā ir krāpšana vai nav?Varbūt uztraukumam nav pamata?

saskumushais_38  protams to jau viņa dikti cenšas noslēpt.. cenšās kontrolēt telefonu, slēpj ekrānu lai tik kaut ko neieraugu, nepamanu.. kaut gan nenoliedza ka pa retam sazvanoties..

draboss  Piemēram, cilvēku vairums te "nobalsos" ka nav krāpšana. Ko tālāk? Izlasīsi, nopriecāsies un vairs par to nedomāsi?

kruela  ....nezinu vai krāpšana, bet zaudēta uzticēšanās gan....

Ievinjata  Ir. Man tas riebtos. Lai staigā atpakaļ pie savas mīļākās.

valmierietis333  Mācieties telefonu paaudze ,

šādas ir sekas ,kad sieva nerunā ar vīru , bet tikai netā sēž , nabagam aiz garlaicības jāpļāpā ar mīļāko...

Pats par sevi ,tas nav nekas slikts - tikai slimnieki tur saskatīs ko sliktu!
Kamēr runā - nav krītamā kaite , jāuztraucas būs ,kad burzīs tavus palagus!

Es visvairāk nespēju saprast tos ,kas bijuši reiz kopā kā pāris , bet šķiras kā lielākie ienaidnieki - lūk ,ar šiem cilvēkiem nav kaut kas kārtībā!
Uzskatu ,ka ir jādzīvo draudzīgi - kas bijis izbijis - nebijāt saderīgi, visi ir cilvēki ,visi pieļauj kļūdas vairāk vai mazāk ... Vien vārd sakot , kopā pieļāvāt kļūdas , kopā dzīvojāt , nu vismaz sasveicināties jāprot uz ielas saskrienoties ,nevis katrs savu ierakumu pusē un izliekas ,ka nav pazīstami , tas vairāk izskatās komiski!

Ja man būtu kaut 50 bijušās/protams -tikai sapņos/ , ar visām turpinātu draudzīgi runāt , tomēr katra bijusi sīka daļiņa no manas dzīves , izņēmums ,ja ir zāģētāja vai izmantotāja , bet ar tādām es pat nebūtu sācis ko veidot , es tādas pa gabalu saožu - tad žigli lecu pār dzīvžogu ,pieploku pie zāliena , aizturu elpu un izliekos par beigtu! ;D

Geisha  Satikās 2 cilvēki, viens otram iepatikās, bija sekss, abi apmierināti, bet kaut kādu iemeslu dēļ nevar veidot kopdzīvi. Jautājums __ kāpēc viņiem vajag turēt naidu vienam pret otru? Es ar visiem bijušajiem šad tad aprunājos. UN????? Kāpēc nevar apjautāties ka labi pa dzīvi, iet, ko dari, kas jauns otra dzīvē? Kas te krimināls????? Kāpēc man ka tādai aptrakušai kazai ieraugot bijušo draugu vajadzētu lēkt kādā kokā vai pa galvu pa kaklu mesties ielas otrā pusē? Kāpēc nedrīkst sasveicināties un parunāt? Protams ir jāzina robežas un vislielākā uzmanība jāpievērš patreizējam draugam.

burleska  Aizdomājos, vai tie bijušie, kuri ik pa laikam man zvana, uz kaut ko vairāk cer. Domāju, ka nē, viņiem vienkārši patīk parunāties. Vienam, teiksim, ir sarunu tēmas, par kurām sieva saķer galvu un krīt histērijā, otram es mazlietiņ psihoterapeitu tēloju. Viņa meitenei man paldies būtu jāsaka :) Tie, kam prioritāte sekss, tie gadiem ilgi nezvanīs. Ir? Nav? Un miers :)

av2  Nu bet feini, var mieriigi hokki skatiities, vai labu filmu.
Ir jaabuut bisskki diivainam cilveekam, lai parunaaties ar bijussso ir .....ir kautkaads...kriminaals, vai naids.

Feja_Feja  Protams , ka ir. Tās nav nejaušas satikšanās uz ielas, bet gan attiecības. Gadiem....
Pagātne ir pagātne. Tāpēc jau šķīrās lai veidotu ko jaunu. Tad kāpēc tā pagātne jāvelk līdzi un jāuztur kaut kādas attiecības.
Man galīgi riebjas tā bijušo čupošanās. Es ar tādu kurš uzskata , ka tas ir normāli kopā nebūtu.

Kurts69  manuprāt tā ir necieņa pret savu esošo attiecību partneri.

saskumushais_38  Es jau ar neko neteiktu ka pa retam tā nejauši saskrienas, tad aprunājas, sasveicinas, nu dabīgi un neitrāli, bet ja tas jau ir regulāras sarunas, ka viens un otrs vairs nevar iztikt bez viens otra balss dzirdēšanas.. tas jau liecina pa kaut ko citu, kaut kā tomēr otrai pusei ir abidna, ka uzmanība tiek veltīta citam.. un ja jau ir tik aizrautīgas sarunas tad varbūt ir arī kaut kas vairāk.. pat ka līdz palagu burzīšanai nav vairs tālu.. un otrai pusei šādās attiecībās nav vairs vietas

Epifanija  visas baigā ekstāzē, ka bijušie zvanās, tas jau tikai piedien pie priekšspēles, lai sievas sāk pievērst uzmanību, varbūt nemaz nav piezvanījis, tikai tēlo un ar vienu aci lūko, kā reaģēs vienaldzīgā vai pārstrādājusies sieviņa!:)

coldlands  Varbūt viņi apspriež savu bērnu palaidnības, tuvāko nākotni.......

Dvinsky  Vecim ir tiesības sazvanīties ar ko vēlas. Tāpat kā sievietei. Ja otrai pusei tas nepatīk, tad tā ir viņas problēma. Ir 2 varianti - samierināties vai šķirties. Punkts.

Epifanija  cik es zinu, tad pie šķiršanās veči paliek bez olām - ir vērts apdomāties!:)

ne_tik_pareizs  jā , atslēdz viņam telefonu :)

Dvinsky  ...pie šķiršanās veči paliek bez olām...??? Kaut kā neesmu dzirdējis nezinu nevienu gadījumu.

Epifanija  ies jau gan tev kāds stāstīt un atzīties, ka šis ir bez olām!:D

Kurts69  "Vecim ir tiesības sazvanīties ar ko vēlas. Tāpat kā sievietei. Ja otrai pusei tas nepatīk, tad tā ir viņas problēma. Ir 2 varianti - samierināties vai šķirties. Punkts." - nu man te gribētos mazliet no sevis piebilst, ja reiz runājam par večiem, tad manuprāt vecim nepiedien pa stūriem slapstīties un klusiņām paslepus čivināt. ja reiz sieva nav gana laba, tad tie nu "Īstie veči" paceļ cepuri un dodas tur ārā, bet dīvānā sēdētāji gan turpina vilkt attiecības, skumji pūš un elš, bet prom iet nav gatavi, jo sieva apčubina un arī zemapziņā vīrietis saprot, ka tā īsti nevienai citai jau vajadzīgi nebūs.
bet protams ir situācijas, kad dzīvo kopā dēļ bērniem, vai ir kāds cits būtisks faktors dēļ kā nevar pašķirties. Tāpēc neesmu kategorisks, bet nu skeptisks gan.
Pie tam čakarēta jau tiek arī tā otra sieviete, kas iespējams uz kaut ko cer, jeb arī klusībā liek ragus savam vīram vai draugam. Tādu pozitīvu pienesumu es te nesaskatu nevienā punktā.

Geisha  Attiecībās pats svarīgākais ir uzticēties viens otram. Un, ja tais bijušajās attiecībās ir radīti kopīgi bērni tad arī nedrīkst zvanīt sava bērna mātei, lai apjautātos vai nav nepieciešama kāda palīdzība? Kas par totāli stulbu privātnieciskumu? Ja negribi, lai tavs vīrietis aiziet pie bijušās tad vienkārši esi labāka par bijušo. Viss ir vienkārši. Esi mīļa, jauka, seksīga, maiga, rūpīga un nebāz savu degunu vīrieša makā un telefonā. Viss.
Kāpēc zvana bijuši? Biji laba, kuru grūti aizmirst.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu