Vai ilgas sarunas pa telefonu ar bijušo mīļāko ir krāpšana?

Ir aizdomas,ka vīrs jau gadiem sazvanās ar savu bijušo(?) mīļāko.Jūsuprāt,tā ir krāpšana vai nav?Varbūt uztraukumam nav pamata?

Joptvaju  Nekādā gadījumā necenties otram izpatikt, esi tāda kāda esi. Ja gribēs aiziet aizies ja gribēs krāpt, krāps. Dzīvo sev, savai attīstībai...

N4Y  Viss atkarīgs no tā, par ko ir šīs sarunas.
Ir ar ko man arī ir garas sarunas, bet krāpšana nav nākusi ne prātā. Kas bijis, tas bijis un pagātnei jāpaliek pagātnei.

riebekle  Nu es iesaku par to visu izrunāties ar vīru, atklāti, bez liekām emocijām, iespējami mierīgi. Scēnu taisīšana, aizliegšana zvanīt, telefona čekošana u.t.t. tikai nobeigs jūsu attiecības vēl vairāk.

Dvinsky  "ja reiz sieva nav gana laba, tad tie nu "Īstie veči" paceļ cepuri un dodas tur ārā, bet dīvānā sēdētāji gan turpina vilkt attiecības, skumji pūš un elš, bet prom iet nav gatavi" - un ko darīt tad, ja sieva ir gana laba, bet tāpat laiku pa laikam sagribās jaunas sajūtas? Kāpēc daži iedomājas, ka mīļākās ir tikai tiem, ko sieva nespēj apmierināt?

burleska  Klau, nu tie, kas noliedz... Jūs tiešām otram cilvēkam gribat un spējat būt viss? Man pašai, piemēram, patīk ar visādām psihoanalīzēm ņemties, dikti visu analizēt. Jebkuru kopdzīvē piebesīšu ar tādām sarunām. Tad, kas tur slikts, ja ir kāds cits, ar ko par to parunāties, nevis partnerim krist uz nerviem? Un kāda starpība bijušais vai kāds darba biedrs, vai kāds uz ielas? Ar bijušo pat vairāk skaidrības, ka nekas vairāk nebūs :)

Kurts69  burleska, nav runa par to, ka runā ar bijušo. Cik var noprast no tēmas autores, tad sāpe ir par to, ka viss notiek slepus. Varbūt tomēr šādos potenciāli sāpīgos gadījumos vajag parunāt ar otro pusīti? bet tas protams pie nosacījuma, ja aiz sava milzonīgi lielā ego spēj saredzēt arī otru cilvēku...

Dvinsky  Ko nozīmē slepus? Vai vecim būtu katru dienu jāatskaitās sievai, ar ko viņš pa telefonu runājis, kurai darbā uzsmaidījis vai komplimentu pateicis??? Vienkārši nestāsta to ko nav jāstāsta, lai izvairītos no pārmetumiem.

Kurts69  nevajag tomēr diskusiju nolaist līdz demagoģijai vai absurdam. Slepus nozīmē slepus. Latviešu valodā šim vārdam nav diži daudz nozīmes. Var jau diskutēt par to, kas vispār ir krāpšana.Kādam krāpšana ir intīmas sarunas, citam orālais sekss neskaitās krāpšana. Vēl citam sekss bez mīlestības nav krāpšana. Svarīgi ir tas vai otram ar savu rīcību dari pāri. No autores uzdotā jautājuma vismaz es saprotu, ka viņai šī situācija nepatīk un sāp. manuprāt, bet tas ir tikai un vienīgi mans subjektīvais viedoklis, pieaudzis cilvēks apzināti nedarīs to, kas nepatīk cilvēkam kuru viņš mīl vai vismaz ciena.
vispār man apnika malt pa riņķi.

dardedze  jā, ir. un tavējais ir mauka vīriešu dzimtē. varbūt brālēns GM.

izpaligs  ja gadiem sazvanās , protams tas reiz pieriebsies, ja jau sazvanās , tad vai nu kas ir "" palicis"", vai nu veido no jauna, vai jau ir,,,,,tas nozīmē, ka nav 100% uzticēšanās ar tagadējo nekas labs tur nav sagaidāms

Dvinsky  Mazāk vajag domāt un analizēt, būs vieglāk dzīvot. Vairumam te patīk visu pārāk sarežģīt.

burleska  Man tikai interesanti- vai ir vienalga- sazvanās ar bijušo vai ar kādu citu? Nozīme ir statusam- bijušā vai tikai dzimtei- ka sieviete? Ja nozīme ir tikai statusam, tad ar ko bijušā bīstamāka par kādu citu, ar kuru sazvanās? Ja nedrīkst ne ar vienu sievieti sazvanīties, tad es saprotu :)

Ine6e  Ja bērni vēl audzināmi, tad ir pamats sarunām. Man mazbērni un bijušais. Nekādu sakaru un vajadzības sazināties...par ko lai runātu? Nodevība mūs izšķīra. Jādraudzējas?

cinnija  cilvēki ir dažādi, vienam stiprā puse ir kristietiska piedošana, citam tā funkcija var nedarboties, toties ir attīstīti kompensatori mehānismi-spēja ātri nodibināt jaunus kontaktus. un kad tur noiet greizi, tad atkal jaunus kontaktus utt

borzomi  Jau gadiem...nu sorry!
Kāda tur vēl bijusī!
Esoša.
Un,ja sarunas un telefonsex ir tik aizraujošs ar To,-esošo,tad pajautā Tu sev-KĀPĒC TAS NENOTIEK AR MANI?

Ine6e  cinnij, nevaru ne saprast, ne piedot. Kāpēc vīrietim ģimenes sajūta neeksistē? Vai nebūtu forši kopā mazbērnus ucināt?

cinnija  tu taču esot tīģerlilija, nu ja, tā kā labs labu nemaitā,/kāpēc nevar būt arī inese/
nevari piedot, tātad nevajag, to tev katrs moderni domājošs psihologs pateiks! parasti mēs nepiedodam to, ko paši nedarītu, un labi vien ir, jo dodoties tālāk, mēs dodam sev iespēju sastapt līdzīgi domājošo, ar līdzīgām vērtībām, kur varbūtība rasties šādām problēmām ir mazāka.

Epifanija  ieteikumu parunāt ar vīru par šo jautājumu var tikai plānprātiņi vai ļoti pārliecināti par sevi bezkauņas, kuri ir spējīgi arī atklāt savus patiesos nolūkus, ka vēlas ar bijušo vēl pārgulēt un tā, un šitā... man droši vien šādā brīdī apstātos sirdsdarbība, pat bail par to domāt! ...kāda velna pēc tad esi kopā ar mani un es esmu sieva - tā ar kuru ir kopā "jāguļ"?!
nevajag parunāties, to tikai gaida kāda tur bijusī, lai interesantāk būtu tagad esošajai, par īstajiem nolūkiem, ko domā vīrietis, vajag pavērot sarunas laikā viņu no malas, viņa pozu, kādā viņš atrodas sarunājoties, kur ir rokas, balss tembrs, tēmas... ja apstiprinās, ka satraukumam tomēr ir pamats, klikt un olas nost, ja nav pašai, lai nav arī sašai! :D

1180000_  Jā, tā ir krāpšana. Tāpat krāpšana ir Tevis (precētās) atrašanās te.

Kaiva7  Precēto atrašanās šeit ir krāpšana! Vai visiem skaidrs?
/Ja ne - interesanta tēma būtu! /

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu