Ja vīram ir mīļākā, vai vienmēr vainīga sieva?

Šādi uzskata draugs, kuram nu jau 30 laulības gados mīļāko bijis daudz. Jautājumu - ja tā darītu sieva, vai vainotu sevi, viņš pat nespēj apspriest!

DanaL  Nevis trolejbuss par ātru, bet pakaļa par smagu. Ja trolejbusam jāatiet 6:00, tad viņam ir tiesības atiet 6:00:00, nevis 6:00:59 kā šim mūžam nevainīgajam gribētos.

coldlands  Minūtē par ātru ir 5:59 ja trolejbuss atiet 6:00 tad prieks smagas pakaļas nav problēmu.

Ines  Nevienu nevar "ievilkt" gultā pret paša gribu .. ne vīru, ne sievu, ne mīļākos..

sravis000  Ievilkt gultā var,bet laukā vairs nevar dabūt.😀

cinnija  Kā tarakāni, jesļi zavedjotsja, *ui izbavišsja

valmierietis333  ´´Ja vīram ir mīļākā, vai vienmēr vainīga sieva?´´

-Skaidrs ,ka vainīga ,ka nenostāvēja blakus un nenosargāja ar pannu vienā rokā un mīklas rulli otrajā!

Protams ,ir arī daudzi atsaldētie , bet ,ja manējā topošā gar mani vien spēlētos , man pat domās neienāktu iekārot citas , tādēļ večus arī ne vienmēr spēju saprast , jānoraksta vien uz dabas un dzīvnieku likumiem!
Tik pat bieži vien - viena pagale nedeg - sieva auksta , vecis karsts /vai otrādi/ ,viens grib - otram tā pat labi - un beigās tam karstajam nākas meklēt palīdzību no malas!

gribulitis36  Es tikai to pašu varu teikt, ja manējā būtu karsta gultā, tad man ar pat nenāktu domas prātā meklēt kādu citu kaislīgāku un bez aizspriedumiem..

Felde  21.12 Nav citu variantu?-nu pati jau atbildi-zema pasapzina,nespej sev noticet,ka vares izdzivot viena vai ar berniem! Taa jau ir taa pasapzina-neticiiba sev,nevariiba,neuznnemiba,nedrosiba,negribesana! Kura,sevi cienosa sieviete-laidis gultaa,un dziivos ar kadu jaakli-netiru pllerzaku...kurs tikko no kaadas atvilcies!? Varianti ir vienmer,kamer esi dziivs! Un nevajag sev iestastit preteejo!
00.18 Pirms sauc par saveejo-iepazisti! -lai nebutu vilsanas-eh es nabadzinss,tagad jacies visu muuzu-katru dienu tikai maize...a taa gribas sviestinu! :)

av2  Ir visaadi. Bet tie, manupraat , galvaa slimie, kam vissu laiku ir miillakaas....slimo ar nepiepildiibas, mazveertibas kompleksu, vai kaa taa. Nopietni, jaaarsteejaas.Sexholikki ir..taa ir slimiiba, jau sen pieraadiits.
A taa, kur ir garantija, ka arii TU, kas lasi sso, neiemiileesies negribot, neplaanojot ? Kurss pie taa buus vainiigs, vai kurss ir tas, kurss "staaveeja blakus ar sveciiti" lai paargudri spriestu te , kuraa briidii sieva, vai viirs vainiigs bija? Sveetie atradussies.

guntina123  Nesaprotu vienu ,kapec vienmer ir vainigs virietis?Kas to virieti pienem?Vai ne sieviete?
Jautajums.....Kas tad izjauc tas skaistas attiecibas ,vai ne sieviete?
Reti kurs virietis mekle milako ....Virieti

riebekle  Vēlētos pajautāt guntina123 - Kā skaistas attiecības var izjaukt sieviete? Kā vispār skaistas attiecības kāds var izjaukt? Tās skaistās attiecības var izjukt, tur piekrītu, bet ka kaut ko varētu izjaukt kāds? Nedomāju gan. Tāpat gribētos zināt, kā sravis000 ir domājis to gultā ievilkšanu? Apdullina ar pannu un tad vienkārši ievelk gultā? Vai varbūt nolaupa, sašņorē un tad - uz gultu? Kā? Nu kā var otru ievilkt kaut kur? :D

Tessa  nu, guntina, aciimredzot, ir no tam, kuras skaidrojas ar tam miiljakajam pec tam, kad saceps kotletiites nevariigam un ne pie ka vainiigam viirinjam. jo vinju tachu pienjema, katavarejacukatadamanudargokucetada.

guntina123  Riebekle.....vai tadu gadijumu ir mazums,kad skaistas ,milosas gimenes izskiras ,un viri aiziet pie daudz jaunakam Sievietem

coldlands  Imads, es ar savu māti kopa nedzīvoju no 8 gadu vecuma.

guntina123  Tessa ,man dzive bija palaimejies ,ka man nevajadzeja skaidroties ar milakajam,un mans virs neskaraidija pa svesam gulamistabam ,un kotletes es cepu ne tikai savam virelim ,bet ari berniem

ube  Tas, kurš krāpj savu otru pusi, tas arī vainīgs. Punkts. Tik vienkārši. Viss pārējais ir mēģināšana sevi attaisnot.

hiacintee  kāds te teica, ka sieva auksta... bet daba ir paredzējusi, ka sieviete 40-50 grupā nav AUKSTA, drīzāk karsta. vīrietim tur sākas problēmas. par ko cepiens?

raima  Nu, ja vīrs uzskata, ka sieva vainīga pie viņa sānsoļiem, tad viņš ir mīkstais.
30 gadus vainot otru par savām neveiksmēm... Perverss tipiņš.

Ine6e  Protams, ka ar varu gultā nevilks...Ir jau daudz iemeslu šķirties...piemēram, mazāki ienākumi nekā sievai...mazvērtības komplekss. Un tad - internetā sameklēta drauga atraitne no nekurienes, kura piedāvā darbu...un ne tikai...Viss. Ģimenes nav.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu