Ja vīram ir mīļākā, vai vienmēr vainīga sieva?

Šādi uzskata draugs, kuram nu jau 30 laulības gados mīļāko bijis daudz. Jautājumu - ja tā darītu sieva, vai vainotu sevi, viņš pat nespēj apspriest!

Letija  Ja paskatās normālo pasauli, tad vīri nemaz tā nekrāpj. Tā ir īpaša kategorija, sastopama abos dzimumos. Zinu tikai vienu gadījumu, un krāpēja bija sieva. Tas nevilkās ilgi, vīrs uzzināja, izšķīrās.
Visi pārējie pāri, un to ir daudz, praktiski nepazīstu neprecētos, dzīvo gadiem ilgi kopā, nav dzirdēts par kaut kādiem sānsoļiem. Un pazīstot šos cilvēkus, nevaru arī iedomāties, ka kāds būtu nodzīvojies tiktāl, lai izrādītu tādu necieņu pret otru un krāptu.
Vēl - tiem dažiem, kuru vecākus zinu, domāju ir iedzimts šis ģimeniskums. Tas iet no paaudzes paaudzē - ir vērts palūkoties, piem., uz vīra vecākiem un izdarīt secinājumus.

ketija64  Ja ir atklāti mīļākā ,tad viss, viņš vairs NAV savai sievai vīrs,lai aun kājas un dodas prom :)

Ine6e  Tam es ticu. Ja cilvēks nezina, kas ir ģimene, viņam tas neko nenozīmē...

Felde  10.38..no skaistam,stabilam attiecibam prom neviens neskrien! -pat ja preteejas durvis dziivo skaistule! Un nevajag sevi attaisnot-ari sieva ir lidzvainiga,ja virs aizmuuk! vainu dzivo ar eerzeli,vai parak biezi galva saap! -bet galva saap,ja virietis nepatik,tad lasi mantinas,un ej! Nevaino kaadu,ja esi neizleemiga un bez ssii viriesa nespej izdzivot! ssi ir divu cilveku darisana,un neviens tresais nav vainigs!

VAZ07  Daba iekartojusi ka ir tadi cilveki un labi ka tadiem izdodas sastapties , citadi ka mes te visi savas dazadas velmes apmierinatu!

Paula6  Nē, nav vienmēr tikai sieva vainīga, ka vīram ir mīļākā. Man būtu pretējs jautājums: kāpēc vīrs nespēj apspriest, ka sievai būtu mīļākais? Tā kā manu tuvāko apkārtnē ne šķiršanās, ne mīļāko esamības nav, tad varu runāt tikai no apkārtējo paziņu dzīves. Pilnīgi svešiem cilvēkiem, t.s. no malas, spriest par pāra attiecībām, ir sarežģīti, jo nezin jau šī pāra attiecību sākumu, ikdienu, intereses, pāra raksturus, kāda bija vecāku dzīve, kāpēc laulājās u.tt. No savas un dzīves pieredzes zinu, ka: viss sākas no otra iepazīšanas un cieņas vienam pret otru un tikai tad nāk mīlestība; vai attiecību ikdienā pāris nav pazaudējis sevi kā vīrieti vai sievieti; vai viņi ir interesanti viens otram vai ir notikusi katra ego pārspīlēšana un otra noniecināšana(kā izskatās no jautājuma argumentācijas); vai ir šī pāra attiecībās tā vienkāršotā neapmierinātība ar dzīvi, kā saka... citur dzīve zaļāka, tikai ne manā sētā? Cilvēki vairs neprot un negrib izrunāties, atrast kompromisus, nenovērtē vienkāršu sarunu un draudzību arī pāra attiecībās. Ir viegli nosodīt, nolamāt vai pasmieties par otru, bet patiesību zin tik pāris pats. Tāpēc vienmēr saku: pagale nedeg viena!

VILFORS  Nē. Vainīga ir mīļākā.

Labrador  Sieviešu sapnis - izveidot attiecības ar precētu vīrieti.

dardedze  Labrador...tā ir perversija.Nav pat kaitinoša tā situācija, bet stulba un smieklīga.

cinnija  šitādus "psihologus" Ulmaņa laikos glabāja ārpus kapsētas teritorijas, un tādas "mīļākās" arī. Tagad tāds liberālisms, demokrātijas vērtības, jebkura novirze cienāma, kas netic, paskatās valsts valdības sastāvu. Kur tas ved-nekur citur, kā bedrē.
ar maukām un draiskuļiem reālajā dzīvē nav pa ceļam un nekad nebūs...vēl ir palikusi neliela saujiņa nopietnu vīriešu, daļu no kuriem amn tas gods saukt par saviem draugiem
bet-šeit-interesanti palasīt, kurš kādus īstus vai iedomātus podus nogāzis!

Kaiva7  Hm, visos laikos ir bijuši laulības pārkāpēji un citādi domājošie! Tik tagad par to vairāk uzzinām un runājam, jo... Ir internets!

ieva03  Viena pagale nedeg.Katram savs.Ir vienkārši tādi STAIGĀTĀJI,tie ies un ies,kamēr būs pie dzīvības,un nav ko vainot otru,jāsāk ar sevi.

baluba  Protams ne obligāti sieva. Un ne jau vaina jāmeklē.

spulgaciite  Izklausās nevis pēc ģimenes, bet pēc tās parodijas. Žēl, ja tur ir bērni un to visu redz.:(

Joptvaju  Vīrietis kurš pamet sievu, patiesībā nav mīlējis! Ārēji pievilcīgām sievietēm ir sarežģīti atrast patiesi mīlošu vīrieti, jo viņas ir seksuāli iekārojamas...
Tas pats ir ar vīriešiem.

Kurts69  Neatbalstu cilvēku vēlmi vienmēr atrast kādu vainīgo un tad balstoties uz šo faktu tālāk jau veidot savu attieksmi. Dzīve nav sarežģīta, bet tā ir šķautnaina un mūžam mainīga. Konkrēta situācija ir jāpieņem kā jau noticis notikums un jādzīvo tālāk. Priekš kam slīgt negatīvismā analizējot, vainojot un nosodot. Tas viss tikai vairo negācijas, no kurām vismaz es cenšos izvairīties.

spriganaa  Vainīga. Jo tādu tekuli nav izmetusi no savas dzīves.

nakunakutekuteku  Nu jau varu atzīt,ka nevienu nenosodu un neanalizēju.Neesmu bijusi ideāla,bet iemeslu nevarēšu pateikt,nezināju tad un nezinu tagad.Vienu gan atceros skaidri-jau nākošā mirklī domāju-kāpēc,kam tas vajadzīgs??Bet tā arī bija vienīgā reize,kad sajaucu laulības gultas.Un neviens par to NEZINA.Lūk tā hi,hi.

nakunakutekuteku  Labrador 22:12
Draugs,precies žiglāk!!Būsi manu sapņu piepildītājs!:):):)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu