Ko dara vientuļas sievietes vakaros?

Man patīk gatavot, bet ne jau pašai sev. Kavēju laiku iepazīšanās portālos. Uzkožu salātus, iedzeru vīnu. Bīstami...cik var dzert vīnu???

Drole  Vai tik tuuliit autores komentu limits netiks izsmelts? Prieksh babeleejamaam teemaam ir dienasgraamatu sadalja, diemzheel liidz turienei onkulji retaak aizkliist.

Lapsa18  Es esmu par viedokli:nav vientuļu sieviešu(protams ir izņēmumi),bet ir vienas. Es pati izvēlējos dzīvot viena ,jo uzskatu ,ka jaunajiem jādzīvo atsevišķi.
Jā,vakaru problēma aktuāla ,bet ,diemžēl,arī man pazīstamās precētās sievietes vecumā ap 50 un vairāk atdzīst,ka savā laulībā jūtas vientuļas,pat katrs dzīvo savā istabā.
Lūk,dzīves idille!

Epifanija  ...nodarbojas ar nerātnībām!:))

SpoguliitisTM  Taas kuras ir vientuljas - neinteresee.

Sniegsnieg  Vientuļa nav tas pats, kas - dzīvo viena bez vīrieša. Šajā gadījumā jautājums skan ar ironiju, fui, nepareizi dzīvo - oho, alkaholisms, kaķi. Lielākā sabiedrības daļā pastāv uzskats, ka sieviete, kura dzīvo viena ir vientuļa, viņai vienai ir grūti, piekopj netiklu dzīvesveidu vai ir slikti ieradumi,nevar nevienu dabūt, neviens nav pa prātam vai noteikti ir kāds iemesls, ka virsū neskatās. Diemžēl, tā nav. Sievietes, kuras dzīvo vienas ir arī laimīgas, dzīvo saskaņā ar savu sirdsapziņu, ir patstāvīgas, materiāli nodrošinātas, rūpējas par savu veselību, brīvā laikā nododas saviem vaļaspriekiem, nebūt nejūtas vientuļas un ir pilnīgi vienalga ko pasaule par viņām domā.

CitaVita  Nav nekādas patikas būt kontaktā ar tādu vīrieti, kurš nav brīvs no iepriekšējām attiecībām.
Nav patīkami, jo kontaktā esot, šis cilvēks savās domās būs tālu prom...
Otrs. Te, virtuālā vidē, vienalga, ko Tu rakstītu, tas negarantēs tuvības izveidošanu, jo galvenie maņu orgāni - acis, ausis, redze, oža, tauste, sejas mīmika, balss intonācija, ķermeņa valoda - tas viss ir tālu AIZKADRĀ.
Protams, nevins nav tik viens vai vientuļš, vai izolēts, lai nedotos kaut kur ciemos, nesarunātos pa telefonu, bet rakstīšana un lasīšana, vismaz man kā sievietei, kas labprātāk cilvēkus tver caur sajūtām, nevis domām, sorry...
Kādu laiku bija jāparaksta, lai saprastu, ka jāatgriežas tikai un vienīgi pie privātās dienasgrāmatas, kas publiskai videi nav un nebūs pieejama.

Labs rīts un veiksmi visiem... vismaz atrast un nepazaudēt sevi... ;)))

av2  Berni, mazbeerni?

Jurijs55  Ielikties mazbērnu attistībā un audzināšanā lai tie izaugtu un kļūtu par turigiem bet labsirdīgiem cilvēkiem kuri iegādās Jums vietu pansionātā vecumā ar visslabāko aprupi

Tessa  diezgan stulbs jautajums, pat atbildet negribas.
vai nu es esmu tik aiznjemta, ka man tadas domas un atbildes nerodas. jo dziivot vienam nebut nenoziime but vientuljam.

burleska  08:53 Es domāju, te diezgan maz sieviešu pensijas vecumā, kam būtu iespēja "Ielikties mazbērnu attistībā un audzināšanā" :) Un, ja bērni jau ir uzaudzināti turīgi, tad viņi dzīvo atsevišķi pārsvarā desmitus vai simtus kilometru attālumā. Tādas dzimtas mājas, kad visi tusēja vienkopus- diez vai kādai te ir? :)

riebekle  Ja man gadās kāds vientuļš vakars, es pie tā turos kā sarūsējusi nagla sienā. Nevienu savā vientuļajā vakarā nelaižu iekšā, pat ja kāds ar varu laužas, uz ceļiem lūdzas vai piesola zelta kalnus un divu stundu seksu. Man mani vientuļie vakari ir svēti. Un tādu nav daudz, lai neteiktu, ka tāds varbūt gadās reizi piecos gados.

inaralaima  To pašu ko aizņemtās -priecājas,ceļo un bauda dzīvi !!

burleska  Es mazliet baidos nonākt viltotā prieka varā, kad tēloju, cik man forši vienai, un mazliet baidos nonākt viltotajās attiecībās, kad tēloju, cik man forši divatā. Esmu tik maz dzīvojusi viena, ka man tas ir plašs izpētes lauks. Un nē, netēlošu, ka man netrūkst vīrieša, bet teikšu, ka šobrīd mēģinu saprast, kāda varētu būt viņa optimālā loma manā dzīvē. Katrā gadījumā esmu sapratusi, ka retas tikšanās nav priekš manis, bet vai vēlreiz gribu kopdzīvi- liels, liels jautājums. Kaut gan visdrīzāk, ka tas kādreiz atkal notiks pats no sevis, kad kāds, kurš man patiks, gribēs palikt vēl kādu dienu pie manis, un tad vēl un vēl... :)

Lovetta  kā pareizi atzīmēja spogulītis - ko saucam par vientuļu? bezbērnu bāreni? bez brūtgāna, sexa partnera vai vīra? bez draugiem?? bez paziņām un kolēģiem? Izklausās kā Robinsona kundze-nekur uz visas baltās pasaulītes neviena nav, un apkārt tikai jūra, jūra vien....baa...

kokote  Domāju, ka jautājumu uzdod ieziņkārots vīrietis- ptu tu. Jēga ta kāda šādam jautājumam?

neratni_stasti  Pieņemu, ka klasificējos uzstādījumam. Ko es daru vakaros? Visu ko, tikai ne autores minētos. Ok, ēst sev gatavoju, bet vīnu ikdienā nedzeru... lasu grāmatas, vingroju, klausos mūziku, kārtoju māju. Esmu mājā pietiekami vēlu, lai tā 1-2 stundas pirms gulētiešanas paskrietu lielā ātrumā.

ketija64  Pasēž iekš OHO,gudri ar kādu parunā vai arī nerunā :)
Ja nopietni ,tad vientulības brīži ir svarīgi visiem cilvēkiem, visu dienu darbā esi runājis ar klientiem,tad vakarā mājās gribas jau paklusēt.

coldlands  Ada zeķes, skatās seriālus, un apspriež Iglesiosa izmenu ar savu kaķi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu