Ko dara vientuļas sievietes vakaros?

Man patīk gatavot, bet ne jau pašai sev. Kavēju laiku iepazīšanās portālos. Uzkožu salātus, iedzeru vīnu. Bīstami...cik var dzert vīnu???

Skarlete  Nu, kad "Vecās mēbeles" ir jau nospļāvušās un pa varītēm piespiedušas sevi atbildēt uz šo jaut., es arī gribu atķeksēties! Papētīju "vientulību" mazliet dziļāk. Par vientulības pozitīvo pusi jau te izteicās, lai gan pareizāk būtu to saukt par vienatni. Vieni mēs ienākam šajā pasaulē un vieni aiziesim. Es aizdomājos par vientulību, kā cilvēka iekšējo noslēgtību, kas jau var būt traucējoša. Radusies no bērnības, mīlestības trūkuma, aizvainojuma, nedrošības sajūtas, atraidījuma... Izrādās, ka vientulība ir ´lipīga". Un nebūtu ieteicams ilgstoši atrasties vientuļnieka sabiedrībā, kā arī vientuļnieki biežāk saņem atraidījumus. Ja Tu domā ka sab. Tev ir pagriezusi muguru, padomā - vai Tu neesi pagriezis muguru sabiedrībai!? Ir jābūvē tilts!:))
Ko es daru vakaros?? Reti, kad esmu viena...vrb. šeit pat iebēgu, lai būtu prom no sabiedrības.

Chris1986  nu ja, nu ja, salijušas kartona kastes, bet zamaškas kā 20 gadīgām skaistumkonkursa dalībniecēm :D

Kurts69  glāze vīna vakarā neko sliktu nenodarīs. Nevajag piedzerties:)
Ziemā jau vakari tādi īsāko, problēmu mazāk(ja nu nav ideju ko darīt)

burleska  12:54 20- gadīgām skaistumkonkursa dalībniecēm līdz mums vēl augt un augt :P :D Dievs, sargi vīriešus no tādas kā es 20 gadu vecumā :D

Labrador  Ja sievietes vizuālais ir vidējais un vairāk , tai katru dienu un vakaru ir pietiekoši daudz piedāvājumu.

Geisha  Kad es vēl biju Rīgā tad 2 reizes nedēļā mācījos vācu valodu, 1 vakars pagāja studējot astroloģiju, 2 vakari pagāja dejojot vēderdejas. Brīvdienās ņēmu mazdēliņu un devāmies pastaigās. Tad vēl kaut ko uzšuvu, uzcepu kādu kūciņu, lasīju sēnes, konservēju gurķus, pat zeķītes mazdēliņiem uzadīju. Laiks nevis ritēja, bet skrēja. Kur nu vēl kopīgi izbraucieni ar draudzenēm pa Latviju, radu apciemošana, kāds koncerts vai izstāde, teātris.
Un pat šeit Vācijā nav laika sūdzēties par garlaicību, bet drīzāk par laika trūkumu.

preilene  Kuras ir tā vientuļās sievietes? Tās, kuras dzīvo dziļi mežā, bez sakariem, interneta? Viņām nav ne draugu, ne radinieku? Hmm... nu nezinu – iespējams, rušinās dārzā, ziemā šķūrē sniegu, lasa grāmatas, nodarbojas ar rokdarbiem, audzē dažādus dzīvniekus. Kaut ko jau noteikti viņas dara, nevis visu dienu guļ gultā un lūr griestos. Un tā ir viņu izvēle – būt vientuļai. Jo mūsdienās, manuprāt, cilvēkam, kuram vajag sabiedrību, nav problēmu to dabūt. Grūtāk ir tikt no tās projām.

Ja iet runa par sievietēm, kuras dzīvo vienas – tad nu viņas vakaros dara to, ko pašas grib – viena iet ārā ar draugiem, paziņām, cita mājās atpūšas no visiem tiem, kas ir ārā.

kokote  13:54 > kārtējais bezsmadzeņu sexists, kurš domā, ka sieviete viena nav vērtība pati par sevi (tb, ka sievietes vērtību nosaka "piedāvājumi" - tur tiešām vērtība ir mērāma konkrētās summās)

Discreta  Mani vakari ir kā vāverei ritenī starp ēst gatavošanu un bērnu skolas darbiem.

Jurijs55  14:42 smadzenes nipričom, 1kārši smukai sievietei nav, vai vismaz krietni mazāk vientuļu vakaru nekā parastai sievietei

kokote  15:51> ar to Tu vēlies teikt, ka skaista sieviete ir bezsmadzeņu radījums, kas atsaucas ikkatram piedāvājumam? Ar šo Tu un tas krancis esat vienā "šūplādē" bāžami.

Kurts69  "1kārši smukai sievietei nav, vai vismaz krietni mazāk vientuļu vakaru nekā parastai sievietei" - protams, protams! Visi takš no reklāmām zina ka nav nekā sliktāka par "Parasto veļas pulveri" vai "Parasto gultas matraci", un acīmredzot arī "Parasto sievieti":D

Jurijs55  16:02 kranči nipričom, 1kārši smuka sieviete sajùst vīriešu uzmanību un tas 1 padara viņu laimigāku nekā jūst parasta sieviete, kurai vīrieši pievěrš krietni mazāk uzmanibas, vai nepieverš pavisam.

Tessa  kada vaina vakariem, kad nekur nav jaskrien, var vazaties čutj li ne pidzhama un grauzt kko garshiigu pie tv? obligati kkur janesas vai jaraud par to, ka neviens nav blakus?
da tadam cilvekam, kursh nesaspringst uz to, "ka ir jabut", viss ir labaka kartiiba. jo vinjsh ir miera ar sevi un nekada "vientuliiba" vinju nebiede.
gribes, kko dariis. negribes, nedariis.

pleciigais  Vientulas sievietes vakaros sevi apmierina,jo savadak tacu vinas neizdziivo

edding  Es nekādu vīnu nedzeru, neiepazīstos, nečatoju. Pabaroju lopus, izslaucu govi,pakatos TV/ nu zinu jau, ka tas nav smalkais stils un pārējie ohojieši to nedara/, palasu kādu sieviešu žurnālu/ arī zinu, ka tas ir fuj fuj, jūs noteikti nelasat/,adu zeķes, tamboreju sedziņas, palīdzu bērniem sagatavot mājasdarbus, ja kāds palūdz, sanesu malku, ūdeni rītdienai. Parunājamies ar ģimenes locekļiem, saplānojam ko kurš rīt darīs. Vai nedarīs. Pa retam aizbraucu uz baseinu papelst. Ziemā. Vasarā tepat ir upīte. Ja nav sniega, izmetu kādu līkumu ar riteni. Viskaut ko daru.

uzplanaledus  Vientuļas sievietes vakaros izklaidējas kā pašas vēlas.

N4Y  Vientuļas vai vienas? Jo vientuļš vari būt arī atrodoties draugu pulkā. Ņemot vērā faktu, ka patīk būt vienai, tad
Izbaudu vakarus, kad esmu viena...

Felde  ...raud... nu ko tad vel citu var sadarit! :)

SKUTERS  Ja tev ir 54 gadi, gaidi vīrieti vecumā no 44 līdz 54 ar ienākumiem no 1200, tad tā ir diagnoze. Vari turpināt dzert un ēst. Vairāk diez vai kas spīd.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu