Ko dara vientuļas sievietes vakaros?

Man patīk gatavot, bet ne jau pašai sev. Kavēju laiku iepazīšanās portālos. Uzkožu salātus, iedzeru vīnu. Bīstami...cik var dzert vīnu???

Lenita  Mēģinu iztēloties, kāda diagnoze ir skuteram, kurš dzer, smēķē, ir ar vidējo izglītību un meklē, neticēsiet, par sevi labus desmit gadus jaunāku. Ā, laikam - zemo ienākumu diagnoze!

SKUTERS  Nav jau nemaz tik zemi, lai pievērstu uzmanību sievietēm, kuras kautrējas savu svaru uzrādīt.

Kresite61  Man it kā vientuļi nemaz nemēdz būt, vienmēr atrodās ko darīt, ja vien grib... Pa dienu strādāju, vakaros dažreiz pasēžu pie datora, paspēlēju "draugos" Klondaiku, palasu kādu žurnālu, paskatos kādu filmu, sameklēju savu kaķi- Saimonu un tad dodos gulēt.

VecmeitaARrunci  Ak dievs,man vakari vienmeer par iisiem:))))Tik daudz lietu ko dariit....ar runci jaapanemaas,nets,graamatas,mani hobiji,gimenes lietas,citreiz nedaru neko un man ir labi.Patika komentaars par narkologu-nekrologu:))))

Pillerina  Čato ar turku sultaniem feisbuka.
Besī, ka grib sarunāt randiņu Klaipēdas pilsētā, bet es tik tālu negribu. Gribu Rīgā :-)

Brinumins7  Domāju, katrai sievietei savādāki vakari, viss atkarīgs no viņas iekšējās pasaules un to uzskatiem.

Brinumins7  ?????????????????????????

Brinumins7  Interesants jautājums.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu