Vīrietis aktieris vai tomēr mīlestība?

Vairāku gadu garumā vīrietis mīl ļoti vienu sievieti,(tā viņš saka, brauc, raksta, sūta sms, pat dziesmiņas dzied) satiekas vairāku gadu garumā, bet ir momenti, ka viņam pēkšņi brīvdienās jāstrādā, tad pazūd....bet šī sieviete zina, ka viņam ir vēl citas sievietes, katrai sievietei viņš stāsta par otru sievieti cik sliktas tās....to apstiprina saņemtie sms un vēstules soc. tīklos no tām sievietēm...bet viņš visu to noliedz sakot , ka tās vecas paziņas kurām viņš palīdzot un esot tikai strādnieks un stāsta par viņām intīmas lietas ...zinu pat....ka vienās mājās viņš čurāt drīkst tikai sēdus.....aktieris....slimība....vai tomēr mīlestība....bet pret kuru?

dardedze  normāls vidējais latvis, nepatīk, satiecies ar kādu 3. valsts zoo eksemplāru aizdomīgā krāsā. jo ja esi sieviete Vidējā, tad normālu eiropieti nebūs viegli sašņorēt ( ceru, ka kungi šo komentāru nelasa:))

burleska  Diemžēl pēc maniem vērojumiem un atklātām sarunām ar vīriešiem 50 plus mīnus 10 gadi kaut kāds līdzīgs dzīves modelis ir izveidojies daudziem. Gandrīz jāpiekrīt dardedzei par to, ka normāls vidējais latvis. Un tad sāc domāt, vai vispār vēlies būt jebkuras no šīm sievietēm vietā.

Jurijs55  13:26 es neko nesapratu

Labrador  Tad tam cilvēkam ir iespaidīga laika , naudas un enerģijas rezerve.

burleska  Labrador, jā, vīrieši, kam ir augsts enerģētiskais līmenis, kas normāli pelna, pieņemami izskatās un tml. Lielākoties uz kopdzīvi neparakstās, ja jau iepriekšējos gados nav ar kādu sasaistījušies. Daudziem blakus dzīvokļos vai tajā pašā mājā dzīvo bijusī (esošā?) sieva, ar kuru nekas vairs nesaista, bet kam reizēm palīdz. Ir viena pamatsieviete, ar kuru forši jūtās kopā, apmeklē pasākumus un tml., un diezgan brīva attieksme pret attiecībām ar citām. Nu kaut kā tā...

Chris1986  neko nesparatu, tikai to, ka sievietei 50+ gados vēl ir vīrietis, kas izrāda kkādu interesi viņas virzienā un viņā domā, ka lai visu to izbeidz un paliek viena un sāk barot pajezda kaķus.

burleska  Sniega_roze, nu jau gan vairs neko nevar saprast no Taviem aprautajiem komentāriem. Ja gribi kaut cik objektīvus komentārus no mums, nāksies situāciju paskaidrot plašāk ;) Kam tie kredīti un parādi? Tam mīlētājam? Tad tas scenārijs izskatās savādāks diemžēl. Tipiskais psihopāts- manipulators?

ne_meklejumos  Liela mīlestība pret visām, kā gan citādi.

Asenizators  Ja dziesmiņas dzied, tas ir labi. Vajag ieklausities viņās, laimīga būsi. Pēc gadiem, par hītiem kļūs.

feina52  tā noteikti nav mīlestība ne mazākā mērā, tā ir sievietes noniecināšana, necieņa, liekulība

Ine6e  Ja sieviete ir iemīlējusies, tad vīrietis var darīt jebko. Dziedāt, nedziedāt, dzert, nedzert...tad ir rozā brilles. Var pat nesatikties. Pietiek ar domu vien...

Ine6e  Uzticība ir uzticība, cieņa ir cieņa, kaisle ir kaisle, bet mīlestība ir mīlestība. Varbūt kāds precīzu definīciju cer uzrādīt?

Epifanija  un tādu vēl dēvēt par vīrieti, ir nu gan atšķirīgi uzskati sievietēm, kas ir vīrietis, te ir tikai viens - tāds tādu atrod!

Ine6e  Atklāšu noslēpumu. Esmu sieviete. Labprāt būtu stulba, naiva, bet nesanāk...tikai pusmūža vientuļas sieviete.

miers2  Ja būtu viņam tikai viena sieviete, tad dzīve liktos garlaicīga - tagad ar vairākām pavisam cita lieta - visu laiku sajūtas dzirksteļo :) Daudziem tā patiktu, bet ar laiku paliek nogurdinoši..bet sliktā lieta ir tas, ka viņš izturās kā mudaks un iznēsā apkārt personisku info par šīm sievietēm un ka aiz muguras runā par viņām sliktu :( Dzīvesveids ir apsveicams, bet izpildījums šādā izskatā ir nosodāms

Ine6e  Tu esi vīrietis. Tavs vīrietis ir mudaks. Ja jums tādas attiecības, ka kādam ir arī sievietes, tad tās ir jūsu attiecības. Nomiršu un nesapratīšu, bet ir 21,gadsimts un par to drīkst runāt.

nakunakutekuteku  Nu ko te lai saka-mātei bijušas sarežģītas dzemdības un ,lūk,rezultāts.

burleska  20:47 Kas tā par versiju par sarežģītām dzemdībām? Kā, Tavuprāt, tās ietekmē?

Flints  ”...zinu pat, ka vienās mājās viņš čurāt drīkst tikai sēdus...” Tiešām? Nu labi, tagad par šo ekstravaganci būs informēta visa šī jaukā portāla sabiedrība. Un kāds šim topika autores izgaismotajam faktam ir sakars ar sveša vīrieša jūtu patiesumu, paskaidrojiet man, lūdzu...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu