Vīrietis aktieris vai tomēr mīlestība?

Vairāku gadu garumā vīrietis mīl ļoti vienu sievieti,(tā viņš saka, brauc, raksta, sūta sms, pat dziesmiņas dzied) satiekas vairāku gadu garumā, bet ir momenti, ka viņam pēkšņi brīvdienās jāstrādā, tad pazūd....bet šī sieviete zina, ka viņam ir vēl citas sievietes, katrai sievietei viņš stāsta par otru sievieti cik sliktas tās....to apstiprina saņemtie sms un vēstules soc. tīklos no tām sievietēm...bet viņš visu to noliedz sakot , ka tās vecas paziņas kurām viņš palīdzot un esot tikai strādnieks un stāsta par viņām intīmas lietas ...zinu pat....ka vienās mājās viņš čurāt drīkst tikai sēdus.....aktieris....slimība....vai tomēr mīlestība....bet pret kuru?

av2  tas nav leeti, un arii fiziski nav viegli. Man, piemeeram, to nevajag. Plus, peedejais, taas sievietes neviena vinnu nemiil paiistam . Taa ir stulba sajuuta, ja tevi izmanto deell..... plika sex, vai naudas.

burleska  av2, nu gan. Nevajag pārnest vīrieša emocijas uz sievietēm. Skaidrs, ka viņš nemīl un izmanto. Bet kas ir ar tām sievietēm, Tu vienkārši nezini.

Floriana  Uztaisiet meiteņu tusiņu no tām viņa sievietēm un pasauciet to džeku, lai pats pastāsta visām kopā! ;) Pasakas nekad nebeidzas, bet dažkārt ar laimīgām beigām....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu