Nekauņa,skopulis vai pārlieku moderns mīslis?

Iesākās sarakste ar gados piemērotu cilvēku. pēc 3 nedēļu sarakstes dažas reizes sazvanījāmies,gandrīz jau norunājām tikšanos-aklo randiņu.Cilvēki pusmūžā ==,jau iedomājos,uz kurieni varētu doties-klusu kafejnīcu,izstādi,vai Janvāra dienas pastaigā--tikai lai iepazītos ar "kaķi maisā" .. -pēkšņi viņš raksta : citēju- "" pirti vai viesnīcu neuzsaukšu,jo uzskatu,ka visus priekus var baudīt dabā,vai uz četriem riteņiem(-mašīnā -)"".Par kādiem priekiem var būt runa,ja pat neesi redzēts??? atbildēju,ka NEVIENS - PATS SEVI CIENOŠS VĪRIETIS - NEKO TĀDU SVEŠAI SIEVIETEI PAT NEIEDOMĀTOS UZRAKSTĪT.
lieki piebilst,-ka ar to saraksti slēdzu. Kā domājat Jūs?? Vai visi te tādi "roņi" ,kas "bez bremzēm",jau pirmajā randiņā-gatavi pa pliko lauzt autiņa aizmugurējo asi??????

SpoguliitisTM  To 9:05. Paldies par briidinaajumu! :) Pasazhieri ar shaadu attieksmi ir daudz, un sen atsleegti. Necienja pret otru, pirmkaart ir necienja pret sevi. Un to reklameet nav veelams. Var protams, bet cik tas ir praatiigi.

kosrem  Vienkārši drāzējs!

nazis  Ja turpināšu lasīt šādas tēmas, laikam radikāli mainīsies viedoklis par sievietēm. Tā vien šķiet, ka sievietes ne par ko citu nedomā, tikai par sex, tas ir nepārtraukti galvā, un nekam citam tur vairs nav vietas. Tajā pat laikā viņas mēģina to noliegt, bet neizdodas, tas spraucas laukā pa "visām" spraugām, tas tiek saskatīts visur.
Man žēl JŪSU! Es zinu, ir arī citas sievietes, kas par seksu nedomā, un par to neuztraucas, to neuzskata par neko sevišķu, drīzāk par ikdienišķu, par kuru nav vērts runāt, vēl jo mazāk publiski. Un neklaigā visai pasaulei, ka viņai ir piedāvāts, lai arī tās tikai viņas iedomas, un par piedāvājuma patieso būtību nav nekādas nojausmas.

MadamMango  Pretīgi, ka te kaut kāda bāba ....

Šis teksts par vīrieti ar niku Skuters pasaka visu !
Tas te sēdēs gadiem un gānīs sievietes , jo pats ir vnk atkritums kurš nevienai jaukai sievietei nav vajadzīgs.

Epifanija  ko jūs pārmetat sievietei, kura nezin, kas tie ir par priekiem, ko konkrēti vīrietis bija ar to domājis, tai vietā, lai izskaidrotu, šo mistisko sievietēm nesaprotamo, palīdziet kundzītei tikt skaidrībā, varbūt tiešām vīrietim doma nemaz nebija par seksu;)

anekdote jautrībai: kungs pāri 80 atnāk pie ārsta uz pārbaudi, jo precēšot 18 gadīgu jaunavu.. ārsts iesaka, lai uzmanīgi ar to, lai nepārcenšas, jo var nolikt karoti.. uz ko šis atbild: lai mirst, es precēšu nākošo!

siikaa16  Tieši pateica, ka nebūs nekādas viesnīcas. Beidziet vīriešus apd......s. To pašu slikto varētu teikt par sievietēm. Atradušās te visas glītās ar visiem zobiem. Pareizas līdz riebumam. Ja vīriesi pavērtu jūsu vistu kūtī muti vaļā, tad TĀDAS pērles ripotu par jums.
Runājot par seksu. Uz randiņiem gandrīz neeju. Bet pirmais vērtējums par vīrieti man ir, vai kādreiz es ar viņu seksotu.

SKUTERS  Par apzīmējumu ,,bāba" sašutušas ir tikai bābas. Pārējas zina, ka viņas bābas nav. P.S. Mans izglītības līmenis nav apstājies pie iegūtajiem diplomiem. Diploms par augstāko lielai daļai vajadzīgs tikai lai pašapliecinātos, jo strādā darbus, kuri it nemaz neatbilst iegūtajai izglītībai.

neko  Njā, noveco tā padomju laiku hipiju paaudze, bet vienalga pie dabas vien, pie dabas vien:))

coldlands  Tāds diezgan histērisks teksts, onkam stipri neveicas, ka turpmāka sapazisanas ar tantu pārtrūka.

Labrador  Latvijas sieviešu izplatītākā frāze , gadījumā , kad notiek kas neplānots - ja bled , hujeju , ble.🛎️

Vilksatkal  Veca , prasta bāba , ar apmīztu peteni , sacerējās uz augstas klases restorānu @ 5 * viesnīcas numuriņu ! :-)) bet šai piedāvāja tikai minetu mašīnā .

langstinsh  Jau 30 komentu,bet nejūtos kaut ko nokavājis.
Pat vairāk-nebūtu skatījis sarmas anketu.
Jauku visiem šo nejauko dienu!

baskaje  Vilksatkal..... izspļāva sastāvējušos žulti un palika vieglāks:)

burleska  Vilksatkal, laikam Tev kaut kāda trauma ar to, ko raksti? Pat citēt pretīgi. Bet jūtu līdzi. Grūti, ja šādas lietas vajā visu dzīvi. Kā tagad spēj ar sievietēm intīmās attiecībās stāties? Tā doma par ... netraucē?

Ines  Lasot gan jautājumus, gan viedokļus sadaļā "attiecības", sāk likties, ja te ir kāds vīriešu un sieviešu nīdēju klubiņš 😕😕

burleska  Nezinu, ja tāda ievirze, ka attiecības seksam, ir bijusi, tad vīrieša laicīgais brīdinājums tikai ietaupa abiem laiku, ja Tev tas nav pieņemami.

Discreta  Sarma, pilnībā piekrī tavam pēdējam komentāram. Atvaino, iepazinos ar tavu anketu un man radās iespaids, ka vīrietid tevi var uztvert par pavieglu.

krumuzagis  visticamāk, ka nav mācijušies veselības mācību un dzīv nav spējīgi uzsākt sarunu ar nevienu no savām līdzgaitniecēm, bet varbtu dzīvē redz ārejo veidolu un tad no domā, ka izpušķotais tēls internetī bšu tas, kas vajadzīgs

SpoguliitisTM  To 12:19. Sarakstee var noskaidrot vai cilveeks ir kaa veerts vai nav. Veel pie tam triis nedeeljaas...
P.S. Veerts vietaa var likt atbilstosh.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu