Nekauņa,skopulis vai pārlieku moderns mīslis?

Iesākās sarakste ar gados piemērotu cilvēku. pēc 3 nedēļu sarakstes dažas reizes sazvanījāmies,gandrīz jau norunājām tikšanos-aklo randiņu.Cilvēki pusmūžā ==,jau iedomājos,uz kurieni varētu doties-klusu kafejnīcu,izstādi,vai Janvāra dienas pastaigā--tikai lai iepazītos ar "kaķi maisā" .. -pēkšņi viņš raksta : citēju- "" pirti vai viesnīcu neuzsaukšu,jo uzskatu,ka visus priekus var baudīt dabā,vai uz četriem riteņiem(-mašīnā -)"".Par kādiem priekiem var būt runa,ja pat neesi redzēts??? atbildēju,ka NEVIENS - PATS SEVI CIENOŠS VĪRIETIS - NEKO TĀDU SVEŠAI SIEVIETEI PAT NEIEDOMĀTOS UZRAKSTĪT.
lieki piebilst,-ka ar to saraksti slēdzu. Kā domājat Jūs?? Vai visi te tādi "roņi" ,kas "bez bremzēm",jau pirmajā randiņā-gatavi pa pliko lauzt autiņa aizmugurējo asi??????

riebekle  Starp citu, padoms onkām (nu lai nav jāšmucējas un jātērē laiks 2-3 nedēļas piecērtot vienam babulim) - te ir tāda sadaļa Vakara Plāns. Tā baumo, ka tur šad tad konkrēti paveicoties ar seksu, tāpēc - liecieties VP, ierakstiet savu piedāvājumu/opcijas vai pameklējiet tur kādu sievieti, kurai vajag tik ļoti, ka ir ar mieru bez popkorna un mašīnā. :D

SpoguliitisTM  Neteikshu, ka te ir daudz, bet tomeer ir cilveeki, ar kuriem ir forsha sarakste un arii tikshanaas. Atrodas gan kopiigas teemas, gan arii intereses.

Feja_Feja  Feldes koments 13;00 pateica to ko es vēlējos rakstīt !

Neviens nevar ilgi tēlot to kas nav ... agri vai vēlu īstā seja, daba parādīsies ! Maskas krīt ... un viss top skaidrs !
Oho te komentāros tas ir skaidri redzams. Kas ir kas .

Vilksatkal  Hi, hiiii, … tikai minets pirmajā randiņā , mašīnā vai tankštelles tualetē , un ja labi to pieprot, tad var runāt jau otro reizi ! : ))

edding  Visticamāk ka iepriekš satiktās ir piekritušas padraiskoties pa prasto, mašīnā.Tāpēc onkuls domā, ka visas tādas. Labi ka brīdināja, citādi būtu izvarojis un tad sēdētu cietumā.

Jurijs55  Nosodu viņu, taču viņš laikam pārliecināts ka Tev neatrast labāko par viņu un ka Tu piekritīsi darīt visu ko viņš vrib.

Flints  Izlasot pasažieres profilā pašrocīgi norādītās vēlmes un padziļinātās instrukcijas, citēju: ”Vēlos Tevi [...] bez saistībām, bet jaukām, patīkamām, retām tikšanās reizēm ar mazliet romantisku piesitienu un patīkamām sarunām. [...] tuvības brīdī (ja līdz tam nonāk) vēlams netēlot sprinteri, nespēlēt tikai vienos vārtos, ne tikai gribēt, bet arī prast izdarīt tā, lai es Tev prasītu vēl...”, visa kopsakarību aina ar topikā ietverto neveiksmīgās iepazīšanās pastāstu kļūst saprotamāka. Par ko tādā gadījumā ir šis topika autores sašutuma pilnais izbrīns? Kā mežā sauc, tā atskan... :)

Kurts69  ko var ņemties. Nu uzrakstija onka pa godīgo. Nepatika? Nu nav tak spiesta lieta ar šo tikties. Vispār man tā ne pārāk patīk stils iztirzāt vēstules. nešķiet taktiski. Bet tā nu mana problēma.

riks086  Bēdīgi lasīt.... kāpēc?
1) Nodzīvot līdz 52 gadiem un būt tādai muļķei, lai piekristu aklajam randiņam???
2) atkārtošu to, ko vienmēr atbildu šādu tematu autorēm, kuras žēlojas, ka piedāvā tikai coitus´u - acīmredzot nekam citam vairs nešķieti derīga; laiks nopietni pavērties spogulī - kā parastajā, tā intelektuāli emocionālajā. Tas "nekauņa,skopulis vai pārlieku moderns mīslis" tikai izvērtēja situāciju un izteica vērtējošu piedāvājumu
P.S. ...jā arī es piederu pie tiem, "kas "bez bremzēm",jau pirmajā randiņā - gatavi pa pliko lauzt autiņa aizmugurējo asi", bet šī opcija netiek piedāvāta kurai katrai.... autorei pilnīgi noteikti nepiedāvātu....

Pillerina  Vajag precizēt to prieka veidu. Jo 4 riteņi nozīmē arī brauciens pa vietējo pagastu apskatīt kultūrvēsturiskos objektus. Un līdzi termoss ar kafiju un tomātu maizītēm.

Brinumins7  Nevar visu mērīt pēc vienas mērauklas.

Letija  Lasu visu šo kā bestselleru! Labi. Ļoti labi.

"Mans izglītības līmenis nav apstājies pie iegūtajiem diplomiem" (c). 10:49.
Ja tā, tad kaut kādu definīciju, skuter, varbūt var palūgt par tām sievietēm "fertālajā" 9:03 vecumā!?
Gribas palasīt vēl kaut ko no Tavas interesantās pieredzes.

SKUTERS  Precizē domu.

SpoguliitisTM  To 14:57. Gandriiz preciizi. Ar siermaiziitiem. Un pa smuko!

Cemodans  Šķiet ka pilnīgi nepamatoti tika pārtraukta sarakste un radīta masu histērija. To kāds ir otrs var saprast tikai satiekoties.
Jūsu vecumā jau var tikties ar jebkuru kurš to vēlas, nav jāmeklē tajos 0,001 % derīgajos, jo ģimene nav jāveido, bērni nav jātaisa.

Nellda  kas noticis? karš sācies? vīrieši izbeigušies?
tad es ātri skrienu uz randiņu, vienalga kur sekss, mašīnā vai staba galā. ka tik nenokavēju

rihtigais  ´´Pirti vai viesnīcu neuzsaukšu´´ cik aprobežotiem vajag būt cilvēkiem, lai pēc šiem vārdiem attaisnotu, ka ´´seksis´´ netika piedāvāts. Cik Latvju zeltenes šīs aprobežotības un stulbuma dēļ iekritušas muhamedāņu rokās utt

dzintars45v  Esmu mazliet apmaldījusies sevī.,bet zinu, ko vēlos. Ja nemeklē nopietnas attiecības, tad varbūt esi tas ko meklēju- pozitīvi domājošs, darbīgs,maigs, mēreni kaislīgs, jauks un saprotošs Vīrietis -ar lielo burtu.Man patīk vienkāršība; atklātība un nesamākslotība. Vēlos Tevi aptuveni mana vecuma ,nesmēķētāju, vidēja vai atlētiska auguma - bez saistībām, bet jaukām, patīkamām retām tikšanās reizēm ar mazliet romantisku piesitienu un patīkamām sarunām. Vēlamais vecums ne jaunāks par 45-Autores anketa,tur taisnā tekstā rakstīts,ja nemeklē nopietnas attiecības,tad esi tas ko meklēju,retām tikšanās reizēm bez saistībām,mīļais cilvēk,domā taču ko raksti anketā,tu principā uzraksti tiešā tekstā,ka vēlies seksu,no veča kam nekas nopietns nav padomā un tagad raudi,ka tev seksu piedāvā,tu saņēmi tieši to ko vēlējies,tātad ja nav ok,tad maini iestatījumus,ja humoram,tad-;sakarīga sieviete,kas pēc nelielām romantiskām pārrunām gatava uz visu,bet ar nosacījumu,nu un tālāk tev vēlamo nakstmāju parametri,nummura,vai viesu nama lielums un pirms tam restorānu vajag,vai nē un viss būs štokos,jeb ja savādāk,kā teica viena mana ļoti simpātiska,žēl tikai ka precēta paziņa,kas ir stipri vieda šajos un citos ar seksa jomu saistītos jautājumos,tad nav normālas viesnīcas,vai viesu nama,nav cepumiņu...D;D;D!!!

Chris1986  Izskatās, ka suņiem un kaķiem ir diametrāli pretējs viedoklis seksa jautājumā - suņi grib uzreiz iet uz mērķi šeit un tagad, kaķi grib nedaudz patielēties, lai viņus pierunā, lai kko uzdāvina, uz kino aizved, makaronus pakabina uz ausēm ("Tu esi vienīgā, neatkārtojamā, pati labākā!").
Nu, ja suņiem tā vajadzība apliecināties ir tik liela, tad vajag piejemt kaķu spēles noteikumus un piespēlēt līdz brīdim, kad savu panāk. Kaut gan veciem suņiem tai vajadzībai nevajadzētu vairs tīri fizioloģiski būt tik lielai, lai visādi mērkaķotos dēļ kakiem

Paula6  Izlasīju tēmu un sāku domāt: kā sader pirmie divi vārdi ar pēdējiem diviem un kas ir "mīslis"??? pat nezinu ko tas pēdējais nozīmē...sapratu ka runa iet par vīrieti, bet tai pašā laikā kāda sieviete to visu pasaka? Lasu tālāk un tad jau kļuva skaidrāks. Var jau to rakstīto vai autores tulkoto visādi interpretēt un saprast, bet...liekas, ka autore kaut ko nepasaka līdz galam vai arī ko sagroza. Kāpēc? 1. jau pati terminoloģija liecina ne jau par labu izglītības līmeni; 2. kāpēc nepajautāja kas ar vēstules autora tekstu bija domāts?; 3. vai tiešām pēc sarakstes un telefona sarunām neko nesaprata? 4. vai rakstīto saprata pareizi un kā var "tulkot" autores anketā rakstīto un pēdējo teikumu argumentācijā? Bij kaut kas jau līdzīgs lasīts...varēja jau reāli satikties un tad tikt skaidrībā kas ir kas.
Gan šeit, virtuālā vidē, gan dzīvē ir ļoti dažādi cilvēki, bet vai noteikti no abu dzimumu pusēm ir jānogāna un "jāapliek" otrs nepazīstams cilvēks? Mēģinot pazemot otru, tu taču pazemo pats sevi!!! un to autore ir panākusi...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu