Nekauņa,skopulis vai pārlieku moderns mīslis?

Iesākās sarakste ar gados piemērotu cilvēku. pēc 3 nedēļu sarakstes dažas reizes sazvanījāmies,gandrīz jau norunājām tikšanos-aklo randiņu.Cilvēki pusmūžā ==,jau iedomājos,uz kurieni varētu doties-klusu kafejnīcu,izstādi,vai Janvāra dienas pastaigā--tikai lai iepazītos ar "kaķi maisā" .. -pēkšņi viņš raksta : citēju- "" pirti vai viesnīcu neuzsaukšu,jo uzskatu,ka visus priekus var baudīt dabā,vai uz četriem riteņiem(-mašīnā -)"".Par kādiem priekiem var būt runa,ja pat neesi redzēts??? atbildēju,ka NEVIENS - PATS SEVI CIENOŠS VĪRIETIS - NEKO TĀDU SVEŠAI SIEVIETEI PAT NEIEDOMĀTOS UZRAKSTĪT.
lieki piebilst,-ka ar to saraksti slēdzu. Kā domājat Jūs?? Vai visi te tādi "roņi" ,kas "bez bremzēm",jau pirmajā randiņā-gatavi pa pliko lauzt autiņa aizmugurējo asi??????

Stika  No vienas puses, piekrītu, ka autores anketa var uzvedināt uz domu par seksu vrb jau 1.randā, no otras, smīnu iztaisa šie bravurīgie onkulīši - "mačo" gados. Runāt jau ir viens, bet ar to darīšanu viens otrs noteikti var kaunā palikt...😀😀😎

herera  baigi jau nevajag uztraukties. ne visi to spēj - seksu mašīnā. un,ja spēj, tad varbūt ir vērts pamēģināt? ko Tu tai viesu namā darīsi ar veci, kas neko nevar? izgulēties arī mājās vari.

riebekle  Mjā, es tā padomāju, ka es arī negribētu kādam uzsaukt viesnīcas numuriņu 5 minūšu dēļ....Tomēr sālītas tās "5 minūtes slavas". :D

saulite34  Tev vismaz godīgi vīrietis visu uzrakstīja,un kurš tev pašai liedza noorganizēt janvāra dienas pastaigu,lai satiktos un iepazītos.

fargo  uzprasās jautājums, par ko tad ir runāts un rakstīts, ja ir šitāds pārsteigums par otra motīviem? jūs par dzeju, operu da auKstām sfairām sarakstījāties?

ne_meklejumos  Nu varēji jau atbildēt, ka esi ar mieru aizbraukt ar auto pie dabas krūts uzcept kādu desiņu un iepazīties klātienē, ja jau sarakste bij izdevusies. Vai tad tā uzreiz metīsies virsū, jaunības trakums aiz muguras. Var iet uz teātri un simpātijas izpalikt, var mašīnā norunāt līdz rītam un turpinājums seko. Ne jau no tikšanās vietas kas atkarīgs.

siikaa16  13.00 Kāpēc zinātnisko ūdeni liet, ja var pateikt vienkārši, lai visiem uzreiz būtu saprotams. Ko tu ar savu šito komentāru pateici? ( Jau iepriekš izteicies, citā komentārā.) Neko. Neviens teikums par tēmu, savārstīts domu virpulis, tukši pieņēmumi, bet izgāzta žults.
Smirdīga man tā mute ar koptiem zobiem, trijās valodās varu nolamāties. Ne tikai ar vienu vārdu, bet teikumos. Izrādās intelektu nosaka, kā var nolikt pretējo vai savu dzimumu.
Nepatīk šeit sievietēm tieša valoda. Vajag tos makaronus.

Tessa  raksta tante, kurai viirs ar vezi slims. padomdevejiem nav vairs kam dailjat padomus? :DD
vot cilvekiem problemas un raizes muzha gala, nenobriniities.

dzozefinaups  20.28.... ka neaizrijies ar savam siekalam.....

Laimnese  Nu nezinu gan, kuram šoreiz noveicās...

Ievinjata  Manuprāt jautājuma autore konkrēti un nepārprotami savā profilā ierakstījusi "neesi Minhauzens ,Alfonss un skopulis". Bet šis "trīs vienā" drošvien sadomājās, ka pēc garākas sarakstes un sarunas tomēr varētu kaut ko dabūt diezgan maucīgā veidā.
Vēl es nesaprotu to...vīrieši sevi aizstāv. Nu, piedosim. Bet nesaprotu tos biežos gadījumus, kad otru dāmu kaut kādā galīgā bezsakarā cenšas nonievāt cita sieviete. Laikam grib būt pirmā rindā uz randiņu ar 4 riteņiem :D

Primavera  Diskutējams jautājums - nezināmais ir, kāda ir bijusi sarakste pirms šīs vēstules.
Ja sekss nav bijis pieminēts, kā arī ja nav bijuši sievietes mājieni uz to, tad saprotams ir autores sašutums.

fargo  ak tā? tad tomēr esam nolēmuši likt ar vēzi slimajam vīram ragus? hmm. novēlu pilnīgu neizdošanos arī turpmāk.

1180000_  Kur tādi mīšļi un pļerzaki rodas?! Un te pilns ar tādiem! Kauns jums, "vīrieši"!

runcs51  Nu redz,kā šitajā topikā atklājas vienas lielas oho dāmu publikas būtība-stulbums,alkatība un princips ´´gribu to,bet nezinu ko...´´.,bet visam pāri dominē ārkārtīga iedomība.Sekss pirmajā randiņā-nu kas tur slikts-ja cilvēki viens otram patīk un ja ir abpusēja vēlme-kāpēc būtu vēl jāgaida.Kaut kur lasīju,ka mūsdienu dāmām vislabāk patīkot ofisos sēdoši uzpucēti un pielaizīti pedarasti-tie eso tik´´maigi,jūtīgi´´ un neprasot seksu.Bet pareizi-priekš kam vīrieti,ja veikalā var nopirkt vibratoru......

av2  Varbuut tas bija joks, a? Ar tiem jokiem onlinee tik biezzi paarprotams mees vissi vissu ko.....

Vilksatkal  Saki paldies labāk , ka mīslis nepiedāvāja vispirms pakaļā izdupsēt un tad atsūkāt !

Floriana  Vēl viens jefiņš!

aija_69  Anonīma mutes brūķēšana interneta sarakstē nudien nav ņemama par pilnu. Cilvēku humora izjūta ir ļoti dažāda.
Personīgi mani, kā sievieti, minētais citāts neaizskar. Pretī derētu kaut kas piparots kaut vai no minētajām LTD, apdziedāšanas repertuāra u.tt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu