Ambīcijas, kā ar tām?

Jā, kā ar tām. Visi kā viens apgalvo, ka ir, bet... Par vīriešiem man ir viedoklis, bet to paturēšu pie sevis, šoreiz. Par sievietēm izteikšu gan 😊 Īsi. Ambīcijas, patiesībā to nav, skumji. Ar sakoptu fasādi ir krietni par maz, dāmas 😊 Nepieļaujat domu, ka tāds tādu atrod?

Chris1986  Johaidii, tas pāries, pagaidi vēl 10 gadiņus, testosterona līmenis nokritīsies un arī tev vairs neko negribēsies
Bet par to, ka sievieC te raksta, ka grib sev līdzvērtīgu - es nesaprotu, kā var gribēt "salijušu kartona kasti" ??

Kurts69  Ne jau visi ir diži ambiciozi. pie tam tas var dažādos dzīves posmos mainīties. Ja cilvēks ir inteliģents, ja ir kopīgas intereses, ja labi izskatās un nav egoists, tad man kaut kā tās ambīcijas pie vienas vietas.

Paula6  Ambīcijas ambīciju dēļ nav nekā vērtas. Ambīcijas parāda tavu iekšējo pasauli un, kā pats autors saka, tad ir iespējams dzīvot pilnvērtīgu dzīvi, bet ja tieksies tikai pēc ambīcijām, tad tava dzīve būs tāda patukša. Ambīcijas ir labas līdz zināmai robežas, bet ja to pārkāp, tad tas līdzināsies kam citam un var pāraugt augstprātībāq un tas jau ir tad cits cilvēks.
Man labāk patīk baudīt un izgaršot dzīvi, gan fiziski, gan garīgi un tā mierīgāk kopā ar kādu otru, tikpat līdzīgu, kāpt ar plašu skatienu un prieku par dzīvi...man vienkārši tas visaugstākais vairs nav vajadzīgs, ir kļuvis neinteresants... tas ir bijis un pieredzēts.
Bet ja autoram ir ļoti augsti sapņi, mērķi, virsotnes un vēl arvien ir meklējumos, savos gados, tad to var meklēt mūžīgi un neatrast, bet var pazaudēt prieku gan par sevi, gan par dzīvi. Ir redzēti tādi ambiciozi kalnā kāpēji...:DDD

Letija  Cik saldi apzināties, ka OHO stabilitātei briesmas nedraud - fetiši tie paši - salijušās kartona kastes - tas tā, lai kaut kas velk arī pie zemes un pretstatā - lidojums, ambīcijas, virsotnes.....

Cik tēlaini un jauki Jūs esat savos sapņos!
Mēs, bērnus audzinošās un izaudzinājušās, saņemsimies un varbūt spēsim pavērst skatus augšup un redzēt Jūsu brīnišķīgo lidojumu!
Nu, vismaz to.

MadamMango  Tinte ar savu komentu precīzi trāpīja mērķī !
Pasen atpakaļ viens jaunēklis rakstīja kādu meiteni sev vēlas. Izlasot viņa aprakstu - viņš bija aprakstījis vīrieti ! Es nepārspīlēju !
Ir vīrieši kuriem patīk vīrišķīgas , agresīvas sievietes. Kurām ir tikai sievietes āriene , bet iekšā vīrietis. Tādiem parasti ir grūti atrast sev piemērotu " sievieti".
Jā... un tas jaunēklis joprojām meklē savu vīrieti.

riebekle  Skatos, ka topika autors meklē ambiciozu personu. Minēts arī bizness kā iespējamā sadarbība. :) Manuprāt, ambiciozās zina, ko vēlas un iet uz mērķi, un diez vai sēž OHO cerībā , ka - ak, johaidī - kaut ko jāpameklē. :D Viņas pašas atrod to, ko grib, uz viņas zina, ko grib. Tās, kuras savus mērķus sasniegušas, plūc savu ambīciju augļus un viņām blakus uz ādas dīvāna sēž viņu nomedītā trofeja, kura domā, ka mednieks ir viņš. :D

Drole  Vai tik teemas autors nebuus savaas trejaas ambiicijaas sapinies. Vinjam nevajag sievieti, bet taadu pashu drigjenes saeedushos puut-un-palaid puisieti, kam nevajag ne gjimeni, ne karjeru.

MadamMango  Ak vai...johaidī vispār nemeklē sievieti, bet biznesa partneri ! visticamāk iesaistījies kādā sektā- izplatītājos. Tur profesionāli skalo smadzenes. Tas "amiciozums" tur arī iepotēts .
Kādu "vispasaules" produktu tu pārdod ? :(

Nellda  Johaidi! Kopš kura laika te kāds vīzdegunis mācīs citus pareizi dzīvot, pareizi izskatīties, pareizi uzvesties?! Kas tu tāds esi? beidzot sapratu, ka neesmu neko parādā pasaulei un pasaule nav parādā man un, še - izrādās, ka jādzīvo atkal citiem pa prātam.
Palasu tēmas un brīnos - seksu mašīnā nedrīkst, pirmajā reizē - nedrīkst, ja esi precējies, tad arī nedrīkst. Ko drīkst?
Vidējo pirkstu jums!!!

Chris1986  Nellda, "visu vari, ja tu mīli sauli, brīvi, pavasari"! :)

MadamMango  Johaidī, bet slabo ! Ja tu pats bez sievietes stutes nespēj savus mērķus sasniegt !

ne_meklejumos  Katram ir sapņi un ambīcijas, tikai atšķirīgi un tikai pats tos var realizēt. Varbūt no malas liekas cilvēks ieslīcis dzīves līkločos, samierinās ar vienkāršu mājās tupēsanu vai nekāpj pa karjeras kāpnēm, bet viņš ir laimīgs un apmierināts.
Viens sasniedz augstāko kalna virsotni , cits izlasa kārtējo grāmatu un abi ir rīkojušies paši savu interešu vadīti.

neko  Man tik tāds jautājums; sakāt sievietei savi mērķi un ambīcijas dzīvē. It kā viss saprotami; bērni, ģimene - tak nav jau arī tā. Kaut kā nemanu te nevienu ar vismaz 8 bērniem un vismaz 20 mazbērniem.
Tad kas tad ir tie mērķi, ja bērni tie tomēr nav?:) Uz ko tiecas dzīvē modernā ne-karjeriste?

Arnika  Johaidii ir ļoti normāla anketa. Plāns A un plāns B. Man, piemēram, interesē plāns B - vienmēr ir interesanti uzzināt kādus paņēmienus citi pielieto mērķu sasniegšanai.
Tas ir fakts, ka ir ļoti maz cilvēku, kuri nosprauž mērķi un sasniedz to.

Visi kaut ko GRIB, neliela daļa nosprauž mērķi, vēl mazāka daļa izstrādā plānu mērķa sasniegšanai, pavisam maza daļa veic darbības pēc plāna........un tad.... pirmās neveiksmes un PADOŠANĀS - seko teksts: tātad nav lemts....tas nav priekš manis utt.

Pavisam neliels procents spēj pārvarēt grūtības un sasniegt to ko ieplānojuši.

VECA_PIEPE  Es pati esmu kā viena liela ambicija.:D

Ta par ko vispār ir runa un vai jūs spējat iedomāties vispār tādu ņergu, kuram nav savu ambiciju? Šajā gadījumā par saprātīgi domājošu homosapiens nevar būt runa.

dardedze  man nav ambīciju...

puuuka  / Personiski mani reāli atbaida sievietes, kuras "irvisusasniegušas"/......visu sasniegt,nav iespējams...vismaz šajā dzīvē notikti nē.

gertrude  man arī nav ambīciju, bet ir plāni - pāris lielie, nedaudz vidējie un daudz mazie. ambīcijas bija jaunībā, kad gribējās sasniegt to, to un vēl bišķiņ no tā. ar gadiem iemācies novērtēt, to kas ir, riskēt un ,,gāzt kalnus´´ vairs negribās.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu