Ambīcijas, kā ar tām?

Jā, kā ar tām. Visi kā viens apgalvo, ka ir, bet... Par vīriešiem man ir viedoklis, bet to paturēšu pie sevis, šoreiz. Par sievietēm izteikšu gan 😊 Īsi. Ambīcijas, patiesībā to nav, skumji. Ar sakoptu fasādi ir krietni par maz, dāmas 😊 Nepieļaujat domu, ka tāds tādu atrod?

Chris1986  lieto te kkādu svešvārdu, kura nozīmi tā īsti neviens arī nesaprot un kuru ikdienā nelieto un par to nedomā .. :D

_Krasula_  Protams, ka tāds tādu atrod. Bet kas gan tur skumjš?
Sievietēm, manuprāt, svarīgāks ir pats process nevis mērķis. Nēe, tik tiešām nevajag man nekādas virsotnes. Daudz labprātāk staigāju pa puķainu pļavu.

av2  katrs ir savaadaaks. Un kas slikts, ja kaadam/kaadai virsotne ir laimiiga ggimene, ar 3 beerniem, un naminnu ?
Un Tu uzskati sevi par labaaku, veertiigu, jo ir citi , ne labaaki, bet tikai citi meerkki? Nu, nu...augt, un augt veel ar taadiem uzskatiem....:((

MadamMango  Vēlos ierakstīt šo info lai pasargātu sievietes no maldināšanas, jebkuru !

Šīs tēmas autors ir Amwey izplatītājs. Kurš te visticamāk meklē jaunus upurus , jeb aitas ko cirpt. Sievietes neiekrītiet.
Lai gan ja jums ir gudrība, tad palasot viņa komentārus šajā pašā tēmā par ģimeni un sievieti .top daudz kas skaidrs.(kāda bērnu audzināšana mājās...tev ir ambīcijas, mērķi). Arī par tā sauktajām "ambīcijām" . Tas ir termins ko izplatītāju sektās vienmēr izmanto.

Drole  3. un 4. punkts shiis teeminjas sakaraa iipashi veeraa njemams...

http://www.cracked.com/personal-experiences-1620-amway-5-realities-multi-billion-dollar-scam.html

Tessa  Tinte jau visu pateica. autoram gribas novelet piedzemdet. un ne vnk jautri izstaigat grutnieciibu, bet 9 meneshus but sarežgjiijumu apskavienos, vismaz 3 meneshus vemt no riitiem un neredzet neko vairak par zalju nomiizotu abolu, kad knapi vari pavilkties no nelabumiem un gada laiku mainjas redzet no slimniicas logiem.
nu un pec tam dzemdiibas. ka jau pirmas :) velams ar komplikacijam pasham, nu vismaz ar 5 arejam un 5 iekšejam shuvem, kad zupa jaed stavus un maz, jo ta bus jaatstaj kadreiz poda, no ka ir shausmiigi bail, vai neatstas ar visam šuvem.
talak-nemieriigu bernu un kruts barošanu ar noestiem un sapiigiem krushu galiem.
ok. vairak nešokešu. citadi vel autora trausla psihe gjeneres nakoshas interesantas temas.
vot kad visam tam vinjsh butu izgajis cauri, tad arii parunatu. nu, par tam ambicijam :)
bernu audzinashanu pat ij nepiemineju, ja kas.

MadamMango  Kurā randiņā Tu sievieti iepazīstini ar Amwey ?

Dzidruxs_  Ambīcijas saistībā ar vīrieti?

Arnika  Kopsavilkums no komentāriem ir tāds -

+ ģimene, bērnu pulciņš un namiņš- ir ļoti labi. (šie ir labie cilvēki)
- ambīcijas, mērķi, nauda - ir ļoti slikti. (šie ir sliktie cilvēki)

Bet bērni ir jābaro un namiņš arī ir jāiegādājas.

Jason  Aaaaa, Amway... nu, tad skaidrs, kas tās par ambīcijām. Bija man arī viena dāma vienreiz ar to smadzenes sākusi skalot... jāsaka, žēl gan, laba dāma bija, ja ne tas bulšits.

Jason  Nē, draudziņ, nevajadzēja neko, izņemot iesaistīšanos tajā finanšu piramīdā. ;)

Jason  Atšķirība ir tikai tajā, ka šajā gadījumā ļautiņi par savu naudiņu dabon preci, kuras pašizmaksa ir tuva nullei... Nauda nekur no gaisa nerodas. Un lai Tu varētu zaļi dzīvot no šīs piramīdas, ir jāatrodas bariņam lohu, kas Tev to naudiņu sametīs.

Drole  Tiek izmisiigi mekleets barinjsh lohu jeb trijstuuris nav trijstuuris :D

https://www.youtube.com/watch?v=s6MwGeOm8iI

WYWH  10:52 nenoniecini patērētājus. tavam amway vai jebkuram citam biznesam tas patērētājs ir vajadzīgs. nebūs patērētāja, nebūs biznesa

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu