Ambīcijas, kā ar tām?

Jā, kā ar tām. Visi kā viens apgalvo, ka ir, bet... Par vīriešiem man ir viedoklis, bet to paturēšu pie sevis, šoreiz. Par sievietēm izteikšu gan 😊 Īsi. Ambīcijas, patiesībā to nav, skumji. Ar sakoptu fasādi ir krietni par maz, dāmas 😊 Nepieļaujat domu, ka tāds tādu atrod?

Floriana  Re man ir ambīcijas, jau krietnu laiku vēlos seksu ar vairākiem vīriešiem vienlaicīgi, nu bet tad sākas vīriešu histērija! Tātad laikam labāk iztikšu bez ambīcijām... :D

Drole  Johaidii aka brinumins7 aka Floriana , ja tu jau krietnu laiku veelies seksu ar vairākiem vīriešiem vienlaicīgi, kas tevi attur? Personiibas 3kaarshoshanaas vai tas, ka feiko profilu par maz?


Johaidii aka brinumins7 aka Floriana : ja gribi pasleept savu Amway propagandas teemu, vajag gjenereet jaunas teemas, nevis komentu fluudu.

1180000_  Šejienes dāmu ambīcijas simtkārtīgi pārsniedz segumu.

spulgaciite  Es atkal esmu saskārusies ar to, ka vīrietim liekas, ka viņš ir visu sasniedzis ap 50 gadiem. Kā būt ar to?

Floriana  Man ar ir pilnīgi vienalga, ko te dara citi, kāpēc dažam labam nepatīk kā es daru un kā gribu, izslatās ka nav pilns rublis galvā!

borzomi  Kas Tev liedz dzīvot pilnvērtīgu dzīvi?
Atkal sievietes?

raina1970  Ambīcijas ir laba lieta- bet -ar mēru.. Mērķi, to realizācija, -ta ir daļa no dzīves, bet ne jau -visa dzīve. It sevišķi ar gadiem sāc saprast, ka ir arī jāapstajas, jāapskatās apkārt, jaatvelk elpa.Un tas nav nekas traks, ja dzīve ir kāds pieklusuma brīdis.

Sienazutrenkataja  Jums tāda šizofrēniska eiforija mesjē:))
Redzu iztēlē balonu, kas pūšas un pūšas...
būtu labi, ja tas paceltos un aizlidotu uz virsotni, jo, ja plīsīs..triecienvilnis mūs visus tur uzmetīs:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu