Tikšanās online.

No rīta braucot uz darbu klausījos radio skonto un tur stāstīja par zinātnieku pētījumiem,ka lai saprastu vai tev patīk cilvēks,vai nē pietiek ar 9 minūtēm,ķīmija,vizuālais un nav svarīgi ko runā,bet kā,es arī domāju,ka nav jēgas garām sarakstēm,jo tāpat galveno nosaka tieši tās 9 minūtes online,kādas ir jūsu domas šinī jautājumā?

rokons  Svarīgs tak mērķis uz kuru tiekties.
Neesmu veicis statistisko analīzi, bet sajūta tāda, ka sievietes lielākoties kā mērķi uzstāda kopdzīvi, liela daļa no tām laulību un ģimenes dzīvi.
Bet ir arī citādas viņu vēlmes un ieceres. Lai saprastu to visu, sarakste ir labs instruments. Profila anketā rakstītais ir diezgan grūti saprotams. Attiecības bez saistībām, draudzība utt. ar to bieži vien abas sarakstes puses saprot dažādas lietas.
Ir labi, ja pirms tikšanās vismaz ir izveidojies priekšstats, par ko runāt pie padzisušas kafijas tases

nazis  pirmās 9 minūtes var dot impulsu "JĀ" vai "NĒ". Pie katra jā, nākotnē neizveidosies attiecības, tāpat arī pie katra nē visas cerības vēl nav zaudētas. Ja tas vispār ir pētījums nevis izdomājums, tad cilvēki stāsta par vienu pozitīvo pieredzi, noklusējot (jo ir aizmirsuši) visus citus gadījumus, kad "JĀ" ir bijis, bet attiecības neizveidojās.

InJanis  Tautiesi !!!!!!

A ko tur daudz ko runaties satiekoties ar svesu, nepazistamu tanti.............ipasi no sis aizspogulijas ( izVirtuala, HOHOveidiga nerealitate ) !!!!

Kapeju es varu viens padzert savas philosophiskajas domu lidojuma sesijas.

Snjabi jadzer ar lidzidomajosajiem, kas kauc ko saprot ko dara ringa Mairis Briedis, laukuma Manceteras United.

Vienigais.............................ar svesu tanti var iet uz kadu kino....................laba lieta, tur vismaz jarunajas nav, vienigi jabridina vina lai tumsa saizsega nemegina grabstities ;-)))))

Ta ka tautiesi........................ kada vel tur runa par kadu tur kopdzivi, laimigho, regularo ikrita pamosanos kopa. !!!!!
Naivie jus musu, un tik..........................romantiskie.;-)))))))))))))

riebekle  Kaut kāda nelāga piegarša šāda veida pētījumiem - toļi atkal "Britu zinātnieki" pacentušies, toļi tekstu rakstītāji safantazējuši, lai klausītāju piesaistītu, varbūt abejādi... Nedomāju, ka 9 minūtes kaut ko var dot, ja līdz tam e-pastā ienākušas vēstules ar teikumiem no trim vārdiem ar piecām gramatiskajām kļūdām tajos. :D

InJanis  Tautiete Riebekle !!!!!

Tu man te sitos izbeidz ja.......................kada svel tur 9 minutes ????

Es te nabadzins ar nomeditu mamutu uz pleciem, sleposu pie tevis caur bvisam polarajam lokam, ij delj..........chronometra fiksetajam 9 minutem ?????

Kauc ka negodigi sanak ???

_Krasula_  Nevajag balstīties uz zinātnieku pētījumiem, bet gan uz savējiem.
Sarakste, pat neliela domu apmaiņa, rada priekšstatu par cilvēku. Garas sarakstes ir bezjēdzīgas, ja vien sarakste nav pašmērķis.
Klātienē patiešām ilgs laiks nav nepieciešams, lai saprastu, vai tīk/netīk.
Ir gan svarīgi, ko un kā runā. It īpaši kā. Jo tas veido cilvēka būtība.
Nav gan izslēgts, ka neiepatīkoties pirmajās 9 minūtēs, iepatīkas pēc 9 mēnešiem.

dardedze  ha ha , ja varētu, es liktu desmit plusus 15:34, tas par grābstīšanos bija labs:
varbūt tiešām tā vajag, kā labākajos sieviešu žurnālos raksta-savāc visus, pēc tam sašķirosi?:) /jox!/
taču es pati gan nekad nedotu otro iespēju tādiem, kas amni atzinuši par second best. Laikam izlutināta(

Feja_Feja  un nav svarīgi ko runā ....ha..ha .... šis ir labs !

SpoguliitisTM  P.S. Sarakstee es iepaziistu otru kaa personiibu, individualitaati. Un tad arii ar vinju eju uz tikshanos. Un skriet tikties ar Pasazhiere A 42g. vai Pasazhiere B 37. g.v. man nav nedz intereses, nedz nepiecieshamiibas. Sarakste var noskaidrot gan iemeslu, gan meerkji. Vai tie ir kopiigi un vai vispaar ir kas vieno.

Ine6e  Šeit jau nav variantu...Saraksties, sazvanies, ja ir vēlme tikties. Satiecies uz dažām minūtēm, jo pietiek ar 30 sekundēm, lai saprastu, vai ir vēlme vēlreiz redzēties...Lai cilvēku iepazītu, nepieciešams ilgs laiks.

dardedze  Tautieši! nu taču skaipā ieejat! gudri anonīmi sarakstīties ar jums var arī jūsu izredzētās vecmāmiņa vai pirmais vīrs! un pirms bāzt galvu cilpā, jāpārbauda visas cilpas!D:

Drole  Kuras "tieši tās 9 minūtes ONLINE"?

https://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/online

Jurijs1962Augums163  19:10 es ohoistiem/ēm jau pirms gada vse uši prožužžal par 1 satikšanos Skypā - ne odobrili, osmejāli

Labrador  Reaali cilveeku var iepaziit kritiskaas situaacijaas. Spriest par cilveeku var tad , ja zinaami visi skeleti skapii. Taa domaaju ne tikai es , bet arii profesionaali juristi , kuri risina mantojuma vai ar finanseem saistiitas lietas. Tas ka pirtii dzerts kopaa alus , veel nenoziimee , ka cilveekam var uzticeeties.

dardedze  no sirds priecājos, ka vīriešiem piemīt solidaritāte, un viņi kā palaidnīgi puišeļi skolā viens otru brīdina par Terminatora tuvošanos. bet kaut kā aizmirst pastāstīt, ko paši darījuši. Tas, ko var iedomāties sievietei nodarīt viens izlutināts mērglis, to ne skūtgalvis taksists, ne nodzēries krāsotājs neiedomāsies-jo zina sekas, ir audzināti tā, ka par palaidnībām pa dibenu. Un kad izlutinātais mērglis uzraujas uz meituku, kurā nevar atslaucīties, tad puņķi, asaras, sūdzēšanās, spiegošanās utt

RSQuattro  Riebekle - ko Tu murgo? Runa taču ir par tikšanos dzīvē un 9 min. Ja jau Tu tiki līdz tai dzīvei, tā tad vēstulēs vairāk vai mazāk viss bija kārtībā. Vai arī tomēr nē un Tu tiecies ar katru, kurš Tev piedāvājas?

Bet vispār. Vai tad vajadzīgi zinātniski pētījumi, lai pamanītu acīmredzamo? Bieži pietiek tik ar pāris sekundēm dzīvajā, lai saprastu, ka nebūs.

RSQuattro  Tik topika autoram ieteiktu nelietot svešvalodu, ja nezina vārdu tulkojumu, nozīmi. Pēc satura skaidrs, ka runa ir par tikšanos dzīvē. Bet Online nav tikšanās dzīvē.

EsparTevi  9 minūtes -pusdienlaika kniebienam ir okey, bet, tas jādara ar kolēģi un darba vietā! :)

Jurijs1962Augums163  Andrejs Čikatilo esot ļoti patīcis daudzām savām ūpurēm - dažam pēc mirkļa, dažām pēc 9 minūtēm. :(

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu