Tikšanās online.

No rīta braucot uz darbu klausījos radio skonto un tur stāstīja par zinātnieku pētījumiem,ka lai saprastu vai tev patīk cilvēks,vai nē pietiek ar 9 minūtēm,ķīmija,vizuālais un nav svarīgi ko runā,bet kā,es arī domāju,ka nav jēgas garām sarakstēm,jo tāpat galveno nosaka tieši tās 9 minūtes online,kādas ir jūsu domas šinī jautājumā?

Jurijs1962Augums163  Tātad, ne pirmie mirkļi, ne 9 minūtes brīžiem nepietik.

Karmensita  kautkur lasīts/dzirdēts par 7 sekundēm... :)))))))

uzplanaledus  Ķīmiskās reakcijas notiek dažādos ātrumos ;)

Labrador  Jurijs 1962 > Nesen figurēja tāds Zaļkalns. Sēdēja par savas sievas slepkavību , bet tas netraucēja viņam būt daudz sieviešu elkam. Pēc pusaudzes slepkavības Lielbritānijā viņa vērtība Latvijas sieviešu skatījumā cēlās. Viņu aktīvi meklēja , bija aizdomas ka slēpjas Latvijā pie kādas no tūkstošiem mīļākajām. UK policija šajā sakarā pat publicēja , ka Austrumeiropas sievietēm patīk vardarbīgi , neizglītoti , uz kriminālu rīcību tendeti marginali. Redzot situāciju apkārt , nākas piekrist.

Jurijs1962Augums163  13:00 tā ir, manjakos esot šarms, harizma, kuras pietrūkst parastiem pelekiem pļerzaķiem tipa mani kurus sievietes izbēg kā velns ladanu.

Flints  Manas domas ir tādas, ka cienījamais topika autors ir drusku saputrojies elementārā terminoloģijā, jo kādā gan vēl veidā šeit ir iespējama saziņa, ja ne ”on line” režīmā; ar tinti uz papīra rakstītas vēstules taču mēs viens otram nesūtām, vai ne? Pieļauju varbūtību, ka autors ir domājis ko citu, proti, pēc iespējas drīzāku tikšanos klātienē, neaizraujoties ar pārlieku garu saraksti. Nezinu, vai tās ir tieši deviņas vai sešas ar pusi minūtes, kurās mēs sākotnēji uztveram izšķirošos signālus par iespējamo saderību, taču liela daļa taisnības apgalvojumā par feromonu un citu ”smalku matēriju” nozīmi saskarsmē un savstarpēju simpātiju veidošanā varētu būt. Cits jautājums – vai tiešām ik reizi par to nepieciešams pārliecināties un doties ielās?

Vanesa15  Pirmais iespaids un pirmās minutes ir jā vai nē. Ir klikšķis vai nav. Bet ar to ir daudz par maz. Lai izveidotos ilgstošas un veiskmīgas attiecības, ir jāzin visi skeleti skapī un jāspēj otrs pieņemt tāds kāds ir ar visiem plusiem un mīnusiem. Savādāk nekas nesanāks, ja viens darīs lietas, no kā otram visu laiku kamols kaklā.

dardedze  re, es atšķirībā no iepriekšējās komentatores nekad necīnītos, un kur nu vēl ar zobiem un nagiem, par vīrieti, kam kāda cita ir mūža mīlestība. uz svešu nelaimi laimi neuzcelsi-gudrs mācās no citu kļūdām , muļķis no savām.
cita lieta, ja tādas īstas mīlestības viņam nav, tikai tādas pašas mednieces-makšķernieces kā tu pati, apkārt smalstās...nez, ko grib, bet zin, ka ir labākas par tevi....nu tad tak sportisks izaicinājums paskatīties, kas no tā visa sanāks! D:)

nakunakutekuteku  Kādas te minūtes-vispirms jānopļauj zālīte,jāpārstāda kāds krūmiņš,vēl šis tas,tad jāļauj cilvēkam skaļā balsī izteikt visu,ko par šīm lietām domā un tad tikai sāks darboties gan minūtes,gan ķīmija...

Vaukskis  Par 9 min. kā izšķirošajām piekrītu tad, ja var redzēt otru cilvēku "dzīvajā", citādi ne !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu