Kā lai vīrietis saglabā pašcieņu?

Darba nav, algas nav. Sieva ir galvenā pelnītāja. Sieva piļī...meklēt nākošos brunčus...?

ne_meklejumos  Nevaig piļīt un uzturēt vīrieti, pašai nav bijusi pašcieņa. Vīrietis ir sievietes spogulis, tajā redzamais ir pašas pieņemts un nopelnīts.

jurks  Šis stāsts sāk atgādināt slaveno pasaku par zelta zivtiņu, un mēs ļoti labi atceramies, kā tas viss izvērtās!! Un vispār, gribas visu un pa velti, un šķiet, ka esmu pelnījis to labāko, jo tas tak esmu Es, pasaules naba (centrs)! Bet ,kā ir patiesībā?? Es, kā sīpols ar daudziem, jo daudziem iedomu tēliem par sevi, un ne tiem sliktākajiem, bet taisni pretēji, visu to vislabāko!

Mr__Nobody  Man te nolasās, ka Ine6e brīdina par apkārt blandošiem, sevi uzturēt nespējīgiem večiem, lai tik kāda viņu nesavāc un viņš ir spiests atgriezties pie Ine6es. :D

janisqwerty  Svariiga atzina !!! Tikko alga saak parsniegt 2000 eur , taa nafig vajadzigas oho vecenes ar vinu neirozeem !!! :):):):)

valmierietis333  Neiet šajā tēmā nekāda runa par vīriešiem un viņu pašcieņu ,apdedzināšanos utt...

Vairāk atgādina zelta racēju un viņas vilšanos, ka veči nav gatavi dalīties!
(pārdzimušais trollis ar savu kārtējo dzimumu kariņu tēmu - atnāk - iekakā un notinas)


Es ,piemēram, regulāri veicu pārbaudes(neko darīt ,esmu tāds slidens tipiņš) , visām stāstu ,ka esmu bez darba - un godīgi , ir ļoti interesanti vērot reakcijas ,tā var pārbaudīt kas otrs par zvirbuli.
Jo man nevajag partneri tikai priekos , bēdās arī gribētos vēl viņu sajust sev blakām!

burleska  Valmierieti, es teiktu, ka diezgan neprātīgi. Tāda pārbaude Tev neko labu nevar nest. Jā, Tu vari tā aizbaidīt sponsoru meklētājas. Bet Tu aizbaidīsi arī meitenes, kam pieredze ar gadiem ilgu vīrieša uzturēšanu, jo viņš nevar atrast darbu vai vienkārši negrib strādāt. Savukārt piesaistīt ar šo Tu vari tikai glābējas tipa meiteni, kas meklē, kam palīdzēt un tikai caur to ir spējīga justies vajadzīga. Diez vai Tu to gribi. Foršāk tomēr ir iesaistīties līdzvērtīgās attiecībās.

VECA_PIEPE  Vīra zemā pašapziņa un viņa slinkums, ko viņš cenšas "ārstēt" zem citas sievietes brunčiem,...
ir viņa problēma, ne Tavējā. Šķiries un nākošā vīra meklējumos esi izvēlīgāka!

Chris1986  Vecā_P, un visa pasaule sadosies rokās, lai nākošais vīrs viņai būtu labāks par iepriekšējo - viss būs - vajag tik stipri vēlēties !! :D

VECA_PIEPE  ...bet, ja izvēlēsies turpināt sava laulātā dīkdieņa- jefiņa čunčināšanu, tad problēma ir Tavā smadzeņu podā, ko ārstēt var tikai profesionāls psihologs.

Un šito slimību sauc:"Ta, ka tikai bikšainis mājā, sofā, lai guļ, turpat arī ēd, dzer un nabu kasa,...ta, ka tikai cilvēks labs un mātītēs nejakarējas! (c)"

VECA_PIEPE  Chris,...sievietei būt izvēlīgai, to arī nozīmē: esi izvēlīga, neskrien uz laulībmāju ar pirmo satikto bikšaini, kurš ir ar mieru gulēt kopā ar tevi zem viena deķa!

Saprātīgi domājoša sieviete labāk izvēlēsies dzīvot kopā ar kaķi, suni vai dekoratīvo trusi,...ne gadiem aptekalēs, apgādās, apmazgās, sev blakus gultā izguldinās un ne arī viņai prātā ienāks trīs reizes dienā gorīties starp pannām un kastroļiem ķēķī gar plīti,...ta, ka tikai paēdinātu vienu liekēdi tranu!

Vaukskis  Lai atsakās no sievas un dodas uz klosteri, kļūst par garīdznieku- būs stabila iztikšana un pret viņu izturēsies cienīgi, ja uzvedīsies paklausīgi !

Lenita  Valmierieti, bēdās sajust meiteni blakus vari gribēt vien tad, ja esi to nopelnījis, nevis no paša sākuma tēlojot, ka esi bez darba. Pilnīgi lieka sevis pazemināšana. Un dabūt vari tādu, kurai pašai nav nekādas pašcieņas, ja ir gatava Tevi uzturēt. Tev tādu vajag? Un ar līdzcietību un būšanu klāt grūtos momentos tam nav nekāda sakara. To darīs tikai tāda sieviete, kura Tevi cienīs un būs iepazinusi kā kārtīgu, normālu, strādājošu. Nevis lūzeri - tādus neiemīl!

ruta4  Veca Piepe - piekrītu jums. ( mūsu sab. psih. veselas sievietes viedoklim ). Nav jēga te auklēties ar slimiem ..... lai meklē psihiatra atbalstu.

DanaL  Bezdarbs grauj jebkura cilvēka pašapziņu, neatkarīgi no dzimuma, saku to no savas pieredzes. Atgūt to var tikai, izsākot strādāt. Atgūsi gan savu pašcieņu, gan cieņu tuvinieku acīs.
Jana bruņča meklējums ir nožēlojams, un beigās tiks tas pats vien zāģis, kas piļīs un piļīs...
To pašu varu teikt tiek aktieriem, kas cenšas ieinteresēt, pareizāl sakot, iežēlināt, sievieti ar to, ka nav darba. Labākajā gadījumā iegūsiet īslaicīgu žēlumu. Ja to vajag, turpiniet tīt tos nožēlojamos makaronus.

Epifanija  Inese vienkārši ilgi nav dabūjusi, tāpat kā citas - vairākums pārējās šeit, it sevišķi precētās!:D
ar vīrieša pašcieņu tur nav nekāda sakara, bet ar spējām

EsparTevi  Paskataties uz LR! Nav brinums 25 gados var jebkuru labu pasakumu noslaukt, virietis nav iznemums! :)

meenesgaisma  Ātri var saprast strādā vīrietis vai nē.
Tādā vecumā tāpat vīrieši nevēlas lutināt sava vecuma sievietes un pat strādājoši. Atliek vienīgi Tev izvēlēties strādājošu, kurš pats sevi var uzturēt.

Nate  Inese. Nesatraucies. Mūsu gados vairs nekādas precības nedraud. Tu taču neņemsi 70 gadīgu vīrieti. Tā ka atslābinies, baudi dzīvi un rēķinies tikai ar sevi un bērniem. Vecumdienās ņemt pie sevis svešu večuku nav ētiski un higiēniski.

riebekle  Neviens otra pašapziņu uzstutēt nevar un nevarēs, pašam vien pie tās būs jāstrādā - jāatrod darbs, jāsāk pelnīt, jānostājas stabili uz savām kājām.

raina1970  Kā lai saglabā?-abet vienkārši--- paceļ dibenu no dīvāna, un meklē/sameklē darbu, atceras un realizē-pamazam- kādus sev interesantus projektus, nopelna finanses, tā lai spētu sevi apgādāt.. kas tie par nesaprotamiem murgiem, ka darba nav- vispār nav? kas tad tā par tādu eksluzīvu profesiju, kurā nevar atrast vakanci?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu