Kā lai vīrietis saglabā pašcieņu?

Darba nav, algas nav. Sieva ir galvenā pelnītāja. Sieva piļī...meklēt nākošos brunčus...?

Chris1986  Laba tēma, kur visām vīriešnīdējām izliet savu uzkrājušos žulti! :D (Ak, jā - aizmirsu, ka kkur eksistē arī tie "Īstie vīrieši", kas tā vien gaida, kā bildināt kādu salijušu kartona kasti :D)

dardedze  Tā ir depresija! Ārstē novēršot cēloņus.:)

Kurts69  un? Kāds spiež ar tādu vīrieti komunicēt vai dzīvot kopā? ne jau visiem mantiskā puse ir būtiska, arī prioritātes un prasības pret dzīvi atšķiras. Kāpēc būtu jāpieņem par pareizo dzīves modeli to, kurā vīrietis strādā un pelna naudu? varbūt viņam cits dzīves ceļš. Ja patīk, tad kaut vai lai bomžo. ja tikai pats tā ir laimīgs.
Vispār skanēs tā apžļembāti, bet pilna pasaule ar sievietēm, kuras uztur viņu vīri. Un tas kaut kā neizraisa milzi problēmas.

Deezija  Tā ir tikai pašas sievietes vaina. Var meklēt attasnojumus, bet iznākums ir tas pats. Slikti, ka tagad ir daudz sievietes, kuras ir ar mieru, tādus vīriešus uzturēt.
Ir pieprasījums, būs piedāvājums .

Felde  Viriesi labprat ienem nabadzina poziciju,ja saprot,ka sieviete bez vina nespeej... Ir daudz taadu,kuras blaustas pa labi/pa kreisi-cik gruta dzive,manejais nepelna,manejaus dzer,manejais neko negrib... Bet,drosmes aiziet,pamest,atstat to nabadzinnu-nev! -es jau bernu dell,nu taa jau pierasts,nu ko nu vairs! Rigaa,kur tomer ir darba iespejas,un vairak ir ofisu darbinieku,ir patikami redzet koptus,turigus viriesus. Lauku regionos,tiesam ir nolemtiba... bet tas nenoziime,ka sievietei jaagrimst kopaa ar tadu nabadzinu! Pacel galvu,saposies,un dziivo-ar smaidu,apgada sevi pati,un nelauzi galvu par idiotiem! Ko seesi-to plausi!

Deezija  Cik ilgi vīrietis uzturētu sievieti, kura"" nevar´" atrast darbu. Mēnesi, divus v.v.

Flints  Lūk, beidzot pa ilgiem laikiem kāda sieviete ir uzdrīkstējusies publiski paust savas rūpes par dzīves pabērnu sūro likteni un taujā pēc padoma, bet jums te paņirgāties… :D
Kāda vairs var būt runa par vīrieša pašcieņas saglabāšanu?! Nevis nākamie brunči ir jāmeklē, bet karjeras konsultants, personīgās izaugsmes treneris, psihologs vai varbūt vēl kas iedarbīgāks. Īstās problēmas nerisināšana krīzes stāvokli tikai padziļina. Es to pavisam nopietni…

ruta4  ..... beidziet vienreiz šeit tēlot aukles, gatavais bērnudārzs. Pamatus personībām ieliek ģimenē. Ja nav paveicies, tad dzīvo kā māki, bet nelien uz otra kakla risināt savas problēmas.

Naktsvijole_es  Nē,nu var jau arī brunčus meklēt,ja darbu nemeklē,ka tik pakaļai silti,ko tur daudz par pašcieņu :D (pēc ilgākiem laikiem ienācu palūkot,kas te notiek,izrādās,praktiski nekas,tā pati putra vārās piedegdama,jautri bija palasīties,paldies pavāriem):D

Kurts69  15:04, "Cik ilgi vīrietis uzturētu sievieti, kura"" nevar´" atrast darbu. Mēnesi, divus v.v." - gadiem uztur, gadiem. personīgi pazīstu tādus vīriešus, kuriem sievām jau pāri 40 un ne vienu dienu savā dzīvē nav strādājušas. Un strādāt nemaz netaisās.

Letija  17:04
Kurt69, un? Normāli. Arī mājas darbi ir darbi, ja kas. Acīmredzot tie vīrieši to saprot. Un, droši vien, nav nelaimīgi.

uzplanaledus  Sievai vīrs tomēr kaut kā jāuztur, tāds ir mans viedoklis, Īpaši, ja ģimene ir bērni, nevar taču viņu atstāt uz ielas, lai ubago dienas iztiku, bērniem sāpēs.
Bet cieņas gan tur nevar būt nekādas, īpaši, ja vīrietis ir vesels un darba spējīgs.

Kurts69  Letija, a es saku, ka nenormāli? Ja vīrs var atļauties un sievai patīk, tad viss super! Bērni pieskatīti, māja kārtībā, visi darbi apdarīti. Un es nemaz neuzskatu, ka sievai tā ir viegla dzīve. Tas ir komforts, ko ne katrs vīrietis var atļauties. bet arī ne katra sieviete psiholoģiski ir gatava būt par mājsaimnieci.
Jebkurā gadījumā - lai katrs dzīvo kā grib. Varbūt arī kāda sieviete ir laimīga, ka vīrs sēž mājās. Katram savs.

neko  un? Normāli. Arī mājas darbi ir darbi, ja kas.
---
Tādiem vīriešiem priekš mājas darbiem parasti ir mājkalpotājas:) No sievietes tiek prasīts viens - būt labai mātei bērniem.

valmierietis333  00:19,

-Viņa gādā par mani ,es gādāju par viņu , vai tad tās nav līdzvērtīgas attiecības , galvenais ,ka abi laimīgi , un nav problēma ,ka kāds tajā visā neko nespēj pamanīt!

Man interesē lai viņa būtu jauks cilvēks iekšēji , man neinteresē cik viņa pelna , cik kg nēsā sev līdzi utt , jo par to uztraucas tikai tukši cilvēki , kuriem ir tikai āriene ar ko palielīties , vai arī biezais naudas maks , bet laimes tādiem bieži vien pietrūkst!

-Vai līdzvērtīgas attiecības ir tādas ,kur abi strādā kā vergi ,lai tikai maks pārbāzts, pēcnācējus neražo ,jo tam nav laika , interesē tikai nauda nauda nauda ,kuru beigās tāpat muļķīgi notriekt par nevajadzīgām lietām!?
Imitācija par laimīgu dzīvi!

Felde  17.20 ssis ir briesmiigakais,kas var but! Un berniem jaskatas,kaa virietis partop par lupatu?! Piekriitu,ja gadas kriize,atlaiz no darba,kada cita neveiksme-iislaiciiga... tad jaa,jaatbalsta! -priekos un beedas.... Bet diikdieni-izmest kaa nederiigu-lai nekroplo bernu psihi... Berni uzsuuc gimenes modeli,te luk veidojas neciena,izvirtibas,varmakas. Atzistiet pasi sev-cik biezi sievietes perk virietim cigaretes vai alinnu?! Piedod-nekad to nedariitu! Nopelni naudu,pacel pakallu,ej-peerc! Ja saksi paardozet,smeeket miteklii-maini dzivesvietu,berniem tas nav jaredz! un jaaosta bomzzatnika duumi,pievilkusas drebes,smirdigs teevs (vai maate)

nazis  Kur tad tā pašcieņa palika?
Darba nav, nevar atrast. Vai tas ir tas darbs, ko vīrietis vēlas meklēt, jeb sieva izdomāja, ka viņam jāmeklē šis darbs, un neviens cits, jāstrādā šis darbs, jāpelna tik.
Ko vīrs vēlas? Kādā veidā viņš grib naudu pelnīt? Vai to kāds viņam pajautāja?
Lai vīrietis būtu vīrietis, viņam ir vajadzīgs sievas morālais atbalsts, nevis nepārtraukti jāzāģē, jāpazemo, uz kļūdām jānorāda, un par neveiksminieku jāpataisa.
Četri gadi pagājuši. Ja šis vīrs ir badā nomiris, no depresijas pašnāvību izdarījis, par bezpajumtnieku palicis vai cietumā nonācis, tad es ņemu savus vārdus atpakaļ.
Nav ne pirmais, ne pēdējais vīrs, kuru sieva novalkājusi kā no modes izgājušas vecas lupatas, un izmetusi, un meklē jaunu, ko zāģēt. Arī veco vēl pēc četriem gadiem nebeidz zāģēt - aizmirst būtu laiks.

Felde  18.12 Ja virietis ir normals,un sevi cienoss,vins nelaus kadai diktet ko darit! Ies,daris,pelnis un nodrosinas gimeni! Ja jau sakotneji ir izvelejies sev valdonigu sievieti,tai paklaujas-tad pats nak no sadas gimenes,kura nav iemacits pielietot smadzenes! Ganjau maate zzeloja teevu,nedzina aara,lai berni neciestu,lai teevam nebuutu jaaubago sev iztika! Tas ir tiesi tas,par ko rakstiju 18.02 Ja virietis nav virietis-vinu nevar pataisit par lupatu-vins vienkarsi tads ir! Kartigu gimenes galvu,iistu virieti nekas un neviens nespes pazemot! un nebus tadas vajadzibas!

nazis  18:46 No kurienes tad tik daudz to "īsto" vīriešu ņemsim, lai te visām valdonīgajām komentētājām to pietiktu? Visas valdonīgās grib vēl valdonīgākus tēviņus. Kuras tad iedvesmos un par vīriešiem padarīs tos pārējos?

InJanis  Seno uzbeku viedaisd padoms.

Piedzerties......................tresaja diena nakot apskaidriba................. visvisadi gari ko intersantu sak cukstet galva ;-))))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu