Saprotoša sieviete.

Daži, lai neteiktu daudzi, pie sievietes vēlamajām īpašībām min- saprotoša. Tad nu, paskaidrojiet, lūdzu, kas sievietei būtu jāsaprot!

CitaVita  Attiecībās, lai tās attīstītos, ir jāiegulda un jāiegulda no abām pusēm.
Nav pareizi, ja ieguldītājs ir tikai vienas, proti, ja viss ir vienpusēji.
Attiecības iespējamas tikai sadarbībā (nevis vienpusējā darbībā), kuru divi cilvēki vienojas iepriekš, pašā attiecību sākumā. Ja šāda vienošanās nav, tad empātisks cilvēks riskē tapt prasti izmantots, pazaudējot savas dzīves laiku un enerģiju...
Visādi citādi, tie plašumi un dziļumi, kas ar aci uzreiz nav pamanāmi un ar ausi uzreiz nav saklausāmi, pēc definīcijas, ir atrodami katrā cilvēkā... Tikai katrs mēs esam staigājuši pa savām dzīves takām, esam ar savām atšķirīgām domām, uztverēm, pieredzēm, skatījumiem, vēlmēm un vajadzībām attiecībā uz otru cilvēku.
Vēl kāds trūkums virtuālai videi. Ar labām domām un empātijas spējam apveltīts cilvēks riskē vēlamo uzdot par esošo, iebraukt ilūzijās un smagi vilties. No tā, manuprāt, baidās gan sievietes, gan vīrieši...
Jebkurā gadījumā, visi jautājumi ir diskutējami. Šeit, PA, tikai lielos, vispārējos vilcienos... Privāti, tas personīgāk.

av2  nu, ja saproti "franchu valodu", viss ir ok :)
A taa, ja nopietnaak, saprotoss cilveeks pamatos ir pienneemis, ka idealu cilveeku nav, klluudaas visi, un to arii saprot. Neviss ssitaadi te...tikai balts, un melns vinniem eksistee, passveertiibas komplex, egoisma kalngals utt. Gruuti ar taadiem sadziivot mums.

ne_meklejumos  Kā gan var veidoties normālas attiecības bez sapratnes par otra dzimuma īpatnībām, vajadzībām, vājībām utt.... Esam tomēr no dažādām planētām. Te raksta, ka to pieprasa slinkie un sava labuma meklētāji. Biežāk gan netiek saprasti un atbalstīti vīrieši, kas atbildīgi rūpējas par ģimeni. Tiek prasīts vēl un vēl bez apstājas, nav līdzsvara starp darbu un atpūtu.

JurisK  Nesaprotoshas sievietes izkriit pirmajaa konkursa kaartaa, nemaz ij ne liidz kruumiem netikushas. Taalaakaa tuuree jau ir daudz-maz jeedziigaas, no kuraam tad ar atlasa to vienu, kura peec visiem parametriem ir ´´saprotosha´´. Kaada jeega riikot milzu konkursus, Labaak jau lai uzreiz piesakaas taas, kuras sakaas viirieshus saprotoshas!:D Taas es saprotu iepaziishanaas sludinaajumos rakstiito - saprotosha sieviete.

SpoguliitisTM  Shaadaa izpildijumaa, vaards saprotosha, nav pareizs. Es teiktu savaadaak.

Epifanija  ..ierodas, kad vēlās!:D

Feja_Feja  " Plānā galdiņa urbēji ´" parasti ´´spiež ´´ uz to saprotošo. :) Realitātē tā ir sieviete māte kura auklēsies ar viņiem. Kamēr viņi turpinās savu ierasto dzīvesveidu.

Kurts69  Feja_Feja, nu žēl man Tevi mazliet, neliekuļošu, ka ļoti..., spriežot pēc Taviem secinājumiem, diez ko veiksmīga tā attiecību pieredze nav bijusi. Ja vēlme otrā cilvēkā atrast ieinteresētību un sapratni tev šķiet tik nožēlojama, tad ko nu tur lai piebilst.

MadamMango  Kurts69 paskaties to vīriešu anketas kuri uzsver to - saprotoša. Pārsvarā jau pēc bildes var redzēt u.c. anketā , ka lielāko mūža daļu vai nu dzēris vai kā savādāk noplenderējis !

Chris1986  Ja vīrietis vēstulēs uzsver, ka viņš grib saprotošu sievieti, tad būtībā viņš raksta, ka vēlas sieviešķīgu sievieti. Jo tieši sieviete ģimenē (teiksim, atticībā uz bērniem) ir tā maigā un saprotošā, bet vīrietis skarbais un sodošais

burleska  Ir lietas, ko jebkurš normāls cilvēks sapratīs, un tad nav speciāli jāuzsver, ka meklē saprotošu sievieti (vai vīrieti) Teiksim, man konkrētajā brīdī nekādu īpašu saprašanu no vīrieša nevajag. Normālu vīrieti, ar kuru līdzvērtīgi komunicēt un viss... Bet, ja ir kaut kas tāds, kas nav īsti pieņemams, tad gan vajag, lai ir tas saprotošais pretī, kas spēs to pieņemt. Un, ja cilvēks ir aplauzies, ka kaut kādu savu parametru vai īpašību dēļ netiek pieņemts, nu tad meklē to saprotošo, ar cerību, ka pieņems. Tā ka taisnība vien ir, ka īpaša saprašanas gribēšana vairumā gadījumu liecinās, ka kaut ko vajag īpaši saprast :)

Kurts69  MadamMango, tici man, uzsver vai nē, bet domāju ka to sapratni vēlas visi. tam nav nekāda sakara ar nīkulīgumu. Jebkurš cilvēks tak grib dzīvot kopā vai būt attiecībās ar cilvēku kuru interesē vairāk par gumijas lelli. Nu vismaz man tā šķiet.

nazis  Kas gan te būtu nesaprotams? Neviens vīrietis šeit nenāk kā balta lapa, visiem ir pagātne. Vīrietim, kurš vairākus desmitus gadus ir dzīvojis ģimenes dzīvi ar vienu sievieti, nav viegli veidot jaunas attiecības. Pagātne jau nekur nepazūd - ir bērni, kuriem būs jāveltī laiks, ir arī bijusī sieva, kura uz mūžīgiem laikiem ir un paliks viņa bērnu māte. Vīrietis nevarēs visu laiku veltīt tikai šai sievietei, būs arī citi pienākumi, viņa nebūs visa viņa dzīves jēga, un tas ir jāsaprot.
Daudzi šeit un ne tikai šeit jau ir aplauzušies ar sieviešu attieksmi - vai nu es, vai viņi, izvēlies!

SpoguliitisTM  Ir objektiivs skaidrojums, tam kas ir saprotosha. Un ir subjektiivi. Pirmais subjektiivais kursh saka un otrais kurai. Kaa vinja to sadzird. Un shie abi subjektiivie viedoklji arii ir buutiski.

Vanesa15  Vot šis ir tas, kas mani darītu ļoti uzmanīgu, ja būtu aktuāli iepazīties. Kas ir jāsaprot??? Tas jau izklausās pēc kaut kādu cietumnieku, alkoholiķu un jākļu prasībām kur apzinās savu ´´vērtību´´, kādēļ aizmukušas iepriekšējās sievietes un nu meklē kaut ko piekāpīgāku vai izmisušāku, kas gatava uz visu, lai tik večuku noturētu.
Pieauguši, nobrieduši un garīgi veseli cilvēki pat neaizdomāsaies par tādas īpašības meklēšanu sievietē. Viņi savu vērtību zin, un tik pat labi zin, ka nedarīs neko tādu, kas tik ļoti būtu ´´jāsaprot´´, un nedod dies, vēl jāpiedod vislaik.

DanaL  Kas tur ko nesaprast!
Nu tās ir tādas, kuras ierodas pēc vīrieša aicinājuma ar pa ceļam veikalā iepirktiem produktiem, ātri ātri uztaisa ēst, pabaro, padzirda, skriešus ielec gultā, tur labi uzvedas, tad ātri saģērbjas un izejot pa pa vīrieša mājokļa durvīm, neaizmirs paķert līdzi pilno miskastes maisu.

saulite34  To jau tikai paši vīrieši zina,kas priekš viņiem ir saprotoša sieviete.

Cemodans  Saprotoša sieviete, ir tāda no kuras vairs netiek vaļā un arī nemaz vairs negribās tikt.

neko  Tā kā jūs te runājat par onkām cienījamos gados saprašana tur viena; gribēšana un varēšana stipri vien atšķiras:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu