Saprotoša sieviete.

Daži, lai neteiktu daudzi, pie sievietes vēlamajām īpašībām min- saprotoša. Tad nu, paskaidrojiet, lūdzu, kas sievietei būtu jāsaprot!

CitaVita  nazis

Jums vispār nevajag ne citas attiecības, ne citu sievieti.
Pieļauju, ka daudzi te ir bijuši neuzticīgi krāpnieki savām sievām, tāpēc tās attiecības pajukušas. Tagad viņi pieprasa sapratni un empāiju. Tas ko, joks? Šodien vaita jau 1 aprīlis?
Iztēlojos... gultā arī, ko, apspriedīsim, kā Jūsu bijušajai sievai klājas un pieaugušajiem 30+ bērniem...? JezusMarija, šito pornogrāfiju.

nazis  Pārlasīju komentārus. Nevienai šeit atbilde nav vajadzīga, un tā netiek meklēta, arī netiks uzklausīta. Viss tāpat ir skaidrs un zināms.
Paliek tikai jautājums, kāpēc bija jāuzdod jautājums?

CitaVita  Pagājušajā vasarā nejauši autobusā, pēc apm. 20+ gadu nekontaktēšanās biju pamanījusi sava dēla biol. tēvu. Garastāvoklis todien man bija labs nu i piegāju aptaujāties, kā ta klājas, kā dzīvojas (biju viņu atbrīvojusi no jebkādiem pienākumie, da i beztolks bija ko prasīt, novēlējusi biju, lai viņam izdodas atrast sevi un citas attiecības).
Moments kāds. Bija viņam bijušas jaukas sievietes, bet sabojāja viņš pilnīgi visas attiecības un tad atcerējās, ka man var piezvanīt. Parunājos un jāsaka, nozēloju, ka biju piegājusi vispār klāt.
Sapratu, ka pag. vasarā šaj dzīvē mēs redzējāmies pēdējo reizi (un tel. saruna, kas bija bijusi, arī, šaj dzīvē tā bija pēdējā).

nazis  CitaVita 18:48 Interesanti, kā viņš kļuva par Tava dēla bioloģisko tēvu, tāds, kādu Tu viņu aprakstīji. Cik toreiz biji izdzērusi?

CitaVita  nazis

Nekorekti uzdots jautājums, bet saprotu nazis, Jūsu neveiksmīgo provokāciju.
Atbildēšu īsi - pēc Jūsu sapratni, nazi, nealkstu. Jums, nazi, nav lemts saprast citus. Tiekiet galā, nazi, ar sevi un apsolu, no pirka Jūsu, nazis, dēļ, pat palēkāšu...

Johaidii  Stulbi skanēs, bet saprotoša sieviete kā likums būs pārāk gara, resna vai kā nu tur vēl. Tas pats par vīriešiem.

Tessa  Johaidii, vai tad ar Amway nevar to visu izlabot?

langstinsh  tĒMA VARBŪT LABA...Bet pēc visa izlasītā,nu,nemaz negribās,ko teikt.

runcs51  Saprotošas,he....oho dāmu kontingenta lielākā daļa visu saprot pa savam-viņas ir pasaules naba un visi vīrieši viņām parādā.Vārdu sakot iedomība´´zaškaļivajet´´

SpoguliitisTM  Palasot komentus, saprotosha ir taa, kas saprot anketaa rakstiito, liidziigi kaa es! :D Un tad arii es. ieskatoties vinjas anketaa, varu buut saprotosh :)
P.S. Un pluss nazim par 18:09.

mairita1971  Kur ir tā robeža,kad no saprotošas sāc palikt muļķes lomā.Es centos būt saprotoša gan pret bērniem un bērna māti,bet pretī saņēmu samazgu spaini.Tātad robeža ir jānovelk no paša sākuma,jo vīrietis saprot tikai tiešu valodu.Noklusēšana ir tikai savu nervu bendēšana.

neko  Kur ir tā robeža,kad no saprotošas sāc palikt muļķes lomā.
---
Jebkurš cilvēks (kā vīrietis tā sieviete) nonāk muļķa lomā, kad sāk uzņemties atbildību par lietām ko nevar kontrolēt vai vismaz ietekmēt.

mairita1971  Tad ir tikai viena iespēja.Pārtraukt to saprotošā cilvēka lomu.Jo citādi ar tevi vienkārši nerēķināsies.Un tiešām uz vīrieti iedarbojas bērna māte,ja viņš ģimenē ir bijis trešais bērns.

ne_meklejumos  Tātad robeža ir jānovelk no paša sākuma,jo vīrietis saprot tikai tiešu valodu.Noklusēšana ir tikai savu nervu bendēšana

Tur jau tā lieta, jāizvēlas vīrietis ar kuru, jau sākumā, ir sapratne par dzīves vērtībām. Nav jāklusē par savām sajūtām ne brīdi, tās jāizrunā.

_Krasula_  Ļoti vispārīgs, neko nepasakošs, izplūdis apzīmējums, zem kura apakšā var palikt jeb ko. Kaitinošs un savā ziņā infantils.
Dīvaini, bet sievietes parasti nemeklē saprotošus vīriešus. Vai tas nozīmē, ka visi vīrieši ir saprotoši jeb sievietēm nevajag saprotošus vīriešus??

Ine6e  Es domāju, ka vīrieši ar - saprotoša - domā, lai veicas satikt sievieti, ar kuru iespējama savstarpēja saprašanās. Diez vai viņi visi cer satikt "pastalas", kurām viss būs labi, kas patiks VIŅAM.

mairita1971  Tā nu tās acis aizmiglojas.Otrajās attiecībās nosolījos nepielaist pirmās attiecības kļūdas.Mācījos pielāgoties,ko uztvēra par totālo naivumu.Tagad esmu atbrīvojusies kā no ļauna murga,bet pieredze saka,ka labāks ir pirmo attiecību modelis.Zāģēt.

runcs51  Dille,tur jau ta nelaime,ka tā adekvātā pašvērtējuma vienai daļai pietrūkst-paliek tikai plika iedomība....tas,ka iedomājas,ka ir ´´vairāk prāta´´ vēl nenozīmē,ka patiešām tā ir-beigu beigās no ´´gudrās un viltīgās dāmas´´ paliek tikai aprobežota,iedomīga un alkatīga mātīte,ar kuru neviens normāls vīrietis īpaši ielaisties negrib......ja nu vienīgi banāli izdrāzt....

ketija64  Jābūt saprotošai :), jo :
1) pliks un nabags bet ar "zelta sirdi", visu atstājis bijušai un bērniem,
2) nolietojies un seksuāli maz derīgs,toties staigā naktīs uz tualeti,
3) iepērkas humpalās, jo ir aktīvs smēķētājs :) utt. utt. ...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu