Vai tas ir slikti,ja sieviete zin ko grib attiecībās.

Kāpēc tādēļ saukāt viņu par iedomīgu.

Eneile  Jēga ir zināt, ko tu gribi no konkrētā cilvēka, konkrētā vīrieša. Bet to var saprast tikai iepazīstot konkrēto cilvēku, saprotot, kāda ir viņa daba, raksturs, intereses, vēlmes utt.
Kāda jēga gribēt mēnesi no debesīm, ja noskatītais vīrietis nav kosmonauts?
Tikai mijiedarbībā ir saprotams, kas nāk pašsaprotami, bet kur izrādās ir nepieciešama papildus komunikācija.
Ja sieviete ir pieradusi, ka viņai dāvina ziedus, atver durvis utt., viņa savu mūžu neiedomāsies to ierakstīt pie tā, ko viņa vēlas. Savukārt, ja sieviete būs piedzīvojusi šo lietu iztrūkumu,tad viņa ļoti labi apzināsies, ka to vēlas. Protams, piemērs ir triviāls, bet tā ir arī ar daudz svarīgākām lietām.

1180000_  Ja rodas tāds jautājums, tad sieviete tajā konkrētajās attiecības grib pārāk daudz vai arī grib to, ko negrib partneris.

1180000_  P.S. Skumji, ka te ir tik daudz bābu (kā lai savādāk viņas dēvē), kurām ir valoda ar tik spēcīgu smaciņu. :(

Johaidii  DanaL, ir Pērles, kolosālas sievietes! Tikai manā gadījumā biki jāpierod pie domas...

raina1970  Tas , ka cilvēks-vienalga kāda dzimuma, zin-ko grib/negrib -dajebkurā dzīves jomā- nav slikti, nemaz nav slikti. Par iedomīgu šādu cilvēku sauks tie, kuri labprāt gribētu būt šādam cilvekam līdzās, piedalīties,saņemt sev kaut ko diži nepieciešamu no šī cilvēka(ērtības, komfortu, interesantu vidi, atzinību, u.t.t.) bet-- savu īpašību, attieksmes, paradumu, darbu/nedarbu dēļ- netiek tur kur gribētos.Tā teikt- netiek aicināti. Un tad ir uzmesta lūpa, dusmas, neizpratne- es tāds /-a viss- zvaigzne, a man šitā- ar kāju pa pēcpusi...

junijs  kamēr man tas netraucē ir pilnīgi vienalga, ko zin, grib attiecībās u.t.t. sieviete un no tā labums vai sliktums ir tikai pašai.

miers2  tas ir lieliski, ka sieviete kauko zin par savām iegribām attiecībās- Slikti ir tas, ka viņa par to skaļi saka vīrietim - tas nogalina romantiku saknē :)

miers2  Par iedomīgām saukā tādas, kurām viskaukādas iegribas uzskatāmi nesaskan ar iespējām

riks086  #Susure 15:48 pateica tik labi un skaidri, ka ne pielikt, ne atņemt.... Autorei un citām ar šo pašu problēmu sirgstošajām iesaku #Susure tekstu iemācīties no galvas un katru rītu (pēc vingrošanas un dušas), sēžot sidhāsanas pozā atkārtot kā mantru... vismaz trīs reizes :)

ne_meklejumos  Cilvēkam tam dotas smadzenes lai domātu, analizētu un pieņemtu lēmumus. Vai nav vienalga ko kāds cits saka, katram sava taisnība, katrs spriež pec savas pieredzes.

MadamMango  Slikti ir tad , ja nezin ! Nepazīst sevi kas ir vajadzīgs.

Johaidii  Pēc savas pieredzes un saprašanas. Āmen!
Te daži personāži mēģina citu/s ielikt kādā rāmī, atkal jau pēc savas saprašanas. Dažreiz pat mēģina pārlēkt latiņai, kura ir uzlikta daudz par augstu. 😁 Nē, tā tas nestrādā. Pamazām, pa pakāpienam, nevis pa stāviem lekt. Noniecināt otru tāda vai citāda iemesla dēļ...nu ko, paši sevi parādat un neizmantojat jauko iespēju paklusēt, tādējādi izrādot savu nevīžīgumu, nemazgāto muti, no kuras neko citu nav vērts sagaidīt, kā tikai samazgas. 😐

nakunakutekuteku  Krievi saka -kak bi ņebila harašo,ploho vsjo ravno.T.i. lai cik arī labi nebūtu,tik un tā ir slikti,tas par tām dāmu vēlmēm un iegribām.

dardedze  jā, es zinu. lūdzu, tikko nav pērtiķa, esmu pieejama.

Asenizators  Tas ir ļoti slikti, ja nav izdomajusi līdz galam.

Asenizators  Drukas kļūda. Aizdomājusies.

1180000_  Strādīgi puiši? Kuri ir gatavi strādāt 16 stundas diennaktī, lai nodrošinātu Tevi, tavus bērnus un apmaksātu tavus kredītus?

valmierietis333  Zināt nav slikti ,bet par daudz zināt ir milzu skāde!

(uz savas ādas pārbaudīts - zināšanas sarežģī dzīvi - būt muļķim varētu būt noderīgāk , tad nav ne par ko jāuztraucas)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu