Vai tas ir slikti,ja sieviete zin ko grib attiecībās.

Kāpēc tādēļ saukāt viņu par iedomīgu.

ingviirbin_de_troll  Šodien grib ..X, rīt...Y, parīt ... XY :DD

av2  Tas gan ir jaunums, tiessam kaada zina, koiisti veelaas attieciibaas ? Tas ir, es ticu , ka no riita vinnas zina. Bet veel jau ir diena, vakars, nakts utt.

lapukoks  Viena lieta, - tas ko viņa grib, cita lieta, kā viņa to pasniedz, vēl cita, - ko no attiecībām grib tas otrs... Ja šīs lietas sakrīt, tad labi, bet ja nē...

burleska  23:48 Katram ir jādara savs darbs. Protams, ja programmētājam ir hobijs santehniskie darbi, nav ne vainas, bet tikpat normāli (vai vēl normālāk), ja viņš izsauc meistaru, jo meistars to izdarīs labāk. Arī remontdarbi- meistars pārzina materiālus, tehnoloģijas. Tāpēc jau viņš ir meistars. Tā ir iedomība iedomāties, ka jebkurš var izdarīt visu. Un ka tikai ar to, no kurienes rokas aug, tas saistīts,

Feja_Feja  Mairita nauda vīrieti nemaina ! Nauda parāda kāds šis vīrietis ir īstenībā. Patiesās vēlmes un būtību. To pašu var teikt arī par sievietēm.
Viss ir atkarīgs no cilvēka rakstura un vērtību sistēmas !

preilene  Tas nav slikti.
Tāpat ir svarīgi, lai vīrietis zin, ko viņš grib attiecībās. Un svarīgi, lai ar pašvērtējumu viņam viss kārtībā – lai saprot, ka ne visām viņš patiks un ka tas nav pasaules gals. Nu, un, ja vienai nepatīk? Meklē tālāk, nevis saber pārmetumus tai vienai uz galvas, ka, redz, šī ir iedomājusies no sevis par daudz. Nu un, ka ir iedomājusies? Nu un, ka viņa nevienu derīgu neatradīs? Tā taču nav tā vīrieša atbildība un sāpe. Viņš var plūst tālāk meklējumos.

Un vispār – jāuztver dzīve vieglāk. Tad pašiem būs vairāk prieka no tās 😉.

medusbite3  Autore, nevajag tā iespringt, un noteikumus, ko uzliek prāts, taču var pārkāpt

Chris1986  Nekad neesmu sapratis, kuru tas rausta, ko kāds grib vai negrib? Katram pašam ir savas intereses un viņam pa lielam po*, ko otrs grib. Te arī bieži sieviets raksta, gribu tādu un tādu vīrierieti. No, kuru tas interesē - gribiet laimīgi tālāk! :D

Chris1986  Tā gribēšana vispār ir tāds garīgais onānisms. No gribēšanas jēga ir tikai tad, ja ar to roku rokā iet darbs tajā virzienā. A tā - es, p., varbūt, gribu iztrāzt Ķīnas ķeizaru - a jas no tā - gribu un gribu. Tāpatās lielākai daļai sieviešu ar to gribēsanu

preilene  Chris1986, nu redz, runa jau ir tieši par to – man, piemēram, nesagādā nekādu sāpi tas, ka Tu gribi ķīnas ķeizaru. Tev ir visas tiesības to gribēt. Un man pat ir vienalga, vai konkrētajā brīdī Tu kaut ko reāli dari vai nedari, lai savu vēlmi realizētu. Un es tagad nemetīšos Tevi par to apsaukāt un mācīt. Tā kā neesmu ķīnas ķeizars, mierīgi iršos tālāk. Un Tu tāpēc neesi ne iedomīgs, ne muļķis – vienkārši, Tu zini ko gribi atrast un tā neesmu es (kāpēc gan man par to iespringt). Un, ja Tev nesanāks to realizēt šajā dzīvē, man par to nav nekādas daļas (vienīgi, protams, es varu paklusām censties kļūt par to ķeizaru un, kad to būšu dabūjusi gatavu, Tev uzrakstīt – hei, šeit es esmu) 😉. Bet es nekad nerakstīšu, ka Tu esi tāds un šitāds, ka vēlmes nereālas, ka paliksi viens un izskaties pēc pērtiķa (nu, šādas vēstulītes es saņemu).

kokote  Piestrādā pie savas pašapziņas, tad Tev tādi jautājumi prātu nenodarbinās, jo katru, kurš jau pēc pirmās vēstules zinās, kāda Tu esi un dos Tavu vērtējumu, Tu vienkārši izgnorēsi un aizmirsīsi kā putekli.
Tas ir tikai normāli zināt, ko vēlies, tā teikt "lielo rāmi", jeb principus no kuriem neatkāpsies (un pilnīgi nesvarīgi, ja kādam tie šķiet merkantili vai naivi vai neizpildāmi), tad vēlama kaut kāda fleksiblā kompromisu zona - nu tā kaut kā.
Tas viss darbosies tad, ja esi pietiekami paškritiska, reāli aptver situāciju, bet arī Saulcerītēm ir tiesības būt un pastāvēt. Nevienam nav tiesības Tev to pārmest (TU taču ar varu nevienam neuzplijies?), jo tā ir Tava dzīve un tikai Tu pati par to esi atbildīga.

kokote  12:22> tiešām gribi to Ķīnas ķeizaru, tad beidz sapņot par sniega dēļu zirgastēm, bet apskati kādu foršu puiku.

Chris1986  kokote, tas bija vnk piemērs nereāliem mērķiem, jo Ķīnai nemaz ķeizara nav :) es labāk palikšu pie saviem sniega dēļiem. UN pārmest var dajebko dajebkuram, it sevišķi internetā un it sevišķi te - priek;s tam jau mēs te esam! :D

kokote  Torpēdiņ, lai jau tā būtu, bet zemapziņa dara savu :) :) (nekā personiska, Tu taču zini, ka esi man tāds iecienīts desertiņš :) )

draboss  Tas ne tikai nav slikti, tas ir labi, lai neteiktu ka gandrīz obligāti.

Geisha  Ko tad tik pārdabisku vēlas sieviete? Cieņu, sapratni un drošu plecu (sekss bonusā). Viss. Vai tad tas ir daudz?

Primavera  Nē, manuprāt, tas, ka sieviete zina, ko vēlās ir pat ļoti labi, jo tad ir legāls un pamatots iemesls viņu lamāt par pārāk augstām prasībām, latiņām un tā.

Vanesa15  Ni vienas puses labi, ja cilvēks zin, ko vēlas.
No otras - nemaz tik labi nav. Jo sieviete, arī vīrietis, ar to uzliek sev rāmjus un nobloķē varbūt kaut ko citu un daudz derīgāku priekš viņas. Attiecībās, kad ir tas klikšķis, otrs nāk ar savu enerģētiku un raksturu, un abi veido savas attiecības, pat varbūt daudz savādākas un labākas nekā iedomāts. Un ja ir tie standarti, kam jābūt, tad cilvēks ir akls un nespēj pieņemt neko citu.

runcs51  Interesants temats...vispār piekrītu autorei-tas tiešām ir labi,ja sieviete zin,ko vēlas.Vienīgais-mēs lielakoties īsti nezinām,ko vēlamies,bet baidāmies tajā atzīties pat paši sev.Un neviens jau nespiež mēģināt tuvoties sievietei,kurai tās ´´augstās latiņas´´...

Feja_Feja  Vairāk jau par to , ka zin kādu vīrieti vēlas sev blakus ! Labi , ja zin tad vieglāk ir atrast .
Par to iedomīgumu kunkst tie kuri neatbilst tādas sievietes vēlmēm .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu