Dejošana.

Esmu saskāries ar tādu lietu,ka obligāts nosacījums pie attiecību izveidošanas ir, lai patiktu un būtu labs dejotājs,ka arī relaksācijas veids izdejojoties!!! Man personīgi dejošana ne patīk,ne interesē un relaksējos labāk peldbaseinā,uz ričuka,laivojot,vai ceļojot,sevi es minēju tikai kā piemēru,ka vīriešiem šis pasākums ir pārsvarā vienaldzīgs,tā ka vēlētos dzirdēt viedokli par to dejošanas tēmu un vai tiešām tas ir tik nozīmīgs faktors,lai izveidotu pilnvērtīgas attiecības?

junijs  dzīvoju kopā dēļ tā ka gatavo ēst, mazgā veļu un tīra māju. seksu īsti negribas, bet priekš veselības vajag. dejot ar viņu negribu... nu bet attiecības taču ir izveidotas tā ka dejošanai nav nekādas nozīmes.

Tessa  cik noželojams ir viirietis, kursh var kko tadu pateikt, vienalga, arii anoniimi interneta. bezpalidziigs, amorals radijums.

riebekle  Tessa, daudz amorālāk ir katrā diskusijā "aplikt" diskusijas autoru. Bet te jau tā pieņemts, smalkais stils saucas. :)))

Tessa  riebekle :))) (c) sori, ka jaucu tev gaisu. samierinies, neko dariit. gan bez manis atradiisi, ar ko un cik daudziem pargulet :)

Luusila  Riebekle, varbūt izlasi komentāru, kurš ir pirms Tessas rakstītā. Tad nebūs jāstājas advokātu rindās, lai aizstāvētu to, kam nemaz netiek "uzbraukts".

neko  Ir sievietes kas meklē vīrieti jo vienām grūti/netiek galā un ir sievietes kam vīrietis ir priekam jo vis pārējais jau ir.
Tas ar nosaka vēlmes un prioritātes.

junijs  parasti uz dejošanu ir kāras laucinieces vai proletārietes un to var saprast, jo deju zāle ir viena no retajām vietām, kur ikdienā nesmird pēc kūtsmēsliem , troksnis ir adekvāts un ļaudis sanākuši pārsvarā tīrās drēbēs.

dardedze  nu nevajag pāri meklēt pēc tā, vai hobiji sakrīt! klikšķis, doma par bērniem-tās ir tās lietas! manis pēc lai viņš bēg no dejām kā velns no krusta-dejošu dāmu grupā.

cinnija  jau teicu iepriekš-normālai sievietei un normālam vīrietim hobiji visticamāk nesakritīs. manā pilsētiņā meitas dejo pašas vien-zumbu un tml., puiši interesējas par motoriem (pē) un gūst medaļas (cool).
man svarīgāk būtu tas, vai varu savu vīrieti atstāt kopā ar savu draudzeni uz divām stundām, piemēram. Vai varu uzaicināt draudzeni pie sevis uz kafiju-pirms mēs ejam uz to zumbu-un manējais nesāk flirtēt. riebjas skatīties, par ko ar laiku pārvēršas maucīgu vīru sievas. tepat oho viena klīst. bet varbūt vēl kāda atskrējusi čekot, ko viņas iecerētais dara oho.
Katrā ziņā es neatteiktos no draudzenēm, bet no vīrieša, ar kuru kopā katrs bruncis jāuztver kā konkurente /akmenī iecirsts/
Tas ir svarīgi, nevis tra la lā bums;

Labrador  Peec Latvijas sievieshu meerauklas dejoshana ir otraa veertiigaakaa iipashiiba peec muldeetprasmes. Dejoshana kompensee taadus netikumus , kaa narko un azartspeelju atkariiba. Dejoshana ir arii Latvijas politiskaa prioritaate. Kameer attiistiitaas valstiis viirieshiem prioritaate ir ar inzheniertehniskajaam zinaatneem un sportu saistiitaas lietas un hobiji , Latvijaa visi dejo un apguust dejoshanu. Pasham bijushi vairaaki randinji , kuros , uzzinot , ka vispaar nedejoju , sievieteem radaas saruugtinaajums par lieki izteereeto laiku , jo bija cereejushas uz dejoshanu , a es piedeevaaju kaadu dabas parka apmekleejumu.

DanaL  Nez´ kad junijs (20:01) pēdējoreiz laukos ir bijis, - Brežņeva vai Staļina laikos?

VecmeitaARrunci  Es arii gribeetu,lai mans naakosais prastu kaut mazliet dejot,vismaz buut ar ritma sajuutu.neviens no maniem bijusajiem nav bijis dejotaajs un taa sajuuta-visi dejo,bet tu seedi,ir vienkaarsi stulba.kaa ar kaadu sadejojies,taa greizsirdiibas sceenas.

coldlands  Man otrādi, neviens tants netiek deja līdz, ka saku griezt un virpuļot, tā jau pēc brīža tants uz soliņu rāpo atpakaļ. Mjaa, izabeigusas deju tantas, svakas palikušas.
Agrāk tanta, lai pie vira iziet, gan buras pilnmēnesī, gan zaļumballe līdz rītam dancaja, gan putru vārīja....a tagad pfffff

baskaje  Visos pasākumos, vai ballītēs vīrietis- dejotājs ir uz izķeršanu sieviešu acīs.
Pat lielākās dejošanas skeptiķes labrāt vēlētos, lai viņas uzlūdz.
Tā ka vīrieši, nu apmeklējiet deju kursus un sievietes lips jums apkārt.

Izveele  Dejošana tā ir viena brīnišķīga lieta. Tieši dejā jūs varat atklāt cik labi jūs viens otram atbilstat.
Tieši deja ir tā , kurā sieviete var pilnīgi pakļauties vīrieša vadībai, bet vīrietis parādīt savu vadītprasmi.

saskumushais_38  Parasti necenšos ateikt sievietei ja viņa vēlas aiziet uz balli un izdejoties.. kaut gan citreiz jau uznāk slinkums..
Kādreiz pat interesese pēc pašam priekš sevis patika pamācīties moderno deju elementus...

langstinsh  Ļoti senos laikos mans tēvs dejās bija uz izķeršanu...
Zelta pulksteni nopelnīja un pa muti arī!

Pilskungs  Jūnijs>- taisnība !
Diemžēl liela daļa sieviešu tiešām ir ķertas uz dejošanu (pašas īsti neprazdamas), un pat tik ļoti,
ka atteikšanās gadījumā notiek attiecību sabrukšana.
Tā ka, noskaidrojiet to, un labāk no tādas tantas mūciet laicīgi !
Un nav tā, ka dejošanā atklājas nez kāda atbilstība - otrādi, izceļas lieli kašķi.
Ja tā no nedēļas uz nedēļu, tad cerētā kopdzīve ir pagalam gada laikā.

Chris1986  Es tik nesaprotu, kur jums mūsu laikos ir tādi apstākļi, lai vispār varētu dejot? Es nezcik padsmit gadus nēsu uz tādiem pasākumiem bijis, kur dejo

piekraste  Šad tad jau vajag arī uzdejot valsi :))))
Bet riteņi , laivas un citas aktivitātes, tas nemaz nav mazsvarīgi. Tikai vajag visu ar mēru. Plus vēl nedaudz ceļojumi uz siltajām zemēm pēc saulītes :) Cigaretes šeit vispār neiederēsies. Alkohols pa retam un nelielās devās.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu