Dejošana.

Esmu saskāries ar tādu lietu,ka obligāts nosacījums pie attiecību izveidošanas ir, lai patiktu un būtu labs dejotājs,ka arī relaksācijas veids izdejojoties!!! Man personīgi dejošana ne patīk,ne interesē un relaksējos labāk peldbaseinā,uz ričuka,laivojot,vai ceļojot,sevi es minēju tikai kā piemēru,ka vīriešiem šis pasākums ir pārsvarā vienaldzīgs,tā ka vēlētos dzirdēt viedokli par to dejošanas tēmu un vai tiešām tas ir tik nozīmīgs faktors,lai izveidotu pilnvērtīgas attiecības?

Pilskungs  Chris 1986 - nu pats vainīgs ! Uz visiem svētkiem tak dejas ir kultūras un Tautas namos - piemēram, Siguldas apkārtnē, Ķekavas Kalnakrogā, un daudzos krogos pat ir katru
sestdienu dzīvā mūzika, un Rīgā, Jelgavā, Valmierā, Liepājā arī - apskaties internetā.

piekraste - taisnība, es labprāt uzlaižu valsi un polku, tu man taisni piestāvētu !
Ceļojumi man patīk. Taču - bez cigaretēm un alkohola nekas nesanāks !

ingviirbin_de_troll  Ziedi, dejas, kaklarotota , restorāns un .....laime pilnībā! :)

Tinte   22.52 "Tieši dejā jūs varat atklāt cik labi jūs viens otram atbilstat."

Nav ko mocīties ar dejošanu, atklāsmei pietiks ar skūpstu. Ja nepatiks, tātad neder.

ingviirbin_de_troll  skūpsts ilgst...mirkli, salīdzinot ar...... :D

av2  ar to dejossanu ir taa, vai nu maaki to perfekti, un tad ir jaaiet skolaa, jaamaacaas, vai nu nedari to vispaar. Jo no malas izskataas ( jaa tiessaam izskataas, ja nezinajaat ) smiekliigi.....ja nemaaki labi, nejuuti partneri , ritmu, sollus utt.
Es? Nee, neemu baigais dejotaajs , bet varu ko uzlaist, it seviskki, ja jautrs praats.. Bet savaa zinna zinnaa, izvairos no taada veida speciaaliem pasaakumiem . Ir 102 citi izkalides veidi, daudz forssaaki. . Bet teoreetiski, ja baigi vajadzeetu skaiti nodejot, ietu skolaa. neredzu probleemu iemaaciities ko jaunu.

burleska  01:00 Skūpstīties var iemācīt :) Ar dejošanas iemācīšanu gan tā pagrūtāk. Ja vīrietim ar mani sapas, tā ir bauda.

05:44 Dejo cilvēki prieka pēc, nevis lai izrādītos av2 priekšā. Ja kāds sēž malā un spriež, ka tas izskatās smieklīgi, tā ir viņa problēma. Vēl trakāk, ja tam kādam šķiet, ka viņš var izregulēt, ko kuram darīt vai nedarīt :)

Laimnese  Nu ja nevari deju zālē, tad varbūt mājās vari, savai sapņu sievietei drusku pagrozīt dupsi.....lēni izğērbjoties....mūzikas ritmā....Joks!

Feja_Feja  Katram savs ! Ja sievietei tas ir ļoti svarīgi tad arī meklē vīrieti kurš danco.
Bet tādi vīrieši ir mazākumā, lai neteiktu reti . Līdz ar to, ja sieviete šo lietu nosaka kā vadmotīvu,noteikumu būs attiecības vai nē tad ar to "pati sev iešauj kājā "....

baskaje  Un ir sievietes, kurām nav ritma izjūtas un sanāk tikai stumdīšanās pa zāli un vīrietis ar mokām sagaida dziesma beigas.

Ander  Dejot ir forši! Tas ir labs sports, relax un kaisle vienā!
Rock´n´Roll, Line Dance, Bachata! Super ieskaties un izvērtē pats.

Kasvinzin  Dejot, izjust... Tā ir bauda. Tikai nevajag nostādīt dejošanu augstāk par visu. Jāizvērtē prioritātes. Var būt superīgi dejot kopā, bet kā pāris dzīvē neder!

aquaserpente  Nedomāju, ka jādejo kā profesionālam sporta deju dejotājam, bet elementārie pamatsoļi būtu jāprot, lai var kaut to pašu valceri nodejot. Un tā jau ir, ka sievietēm tā šīberēšana pasākumos patīk, un visas grib būt švitināmas (izdancinātas, lai nerastos pārpratumi). Kādreiz nerakstīts pieklājības likums bija, ka ballēs jāizdancina visas sievietes, un sievām vai draudzenēm iebildumu nebija, jo pašas ar tika gan no vīra/drauga, gan citiem viesiem izdancinātas. Tagad, ja ir pasākums ar deju grīdas slīpēšanu, visas grib, lai partneris tikai un vienīgi viņas dancinātu, dies pas, ja kaut uz vienu mūzikas gabalu citu paaicinās kājas izlocīt. :D Piekrītu, ka noteikti nav patīkami stutēt zāles sienu, vai sēdēt pie galda kā piepei, kamēr citi dejo, bet vēl trakāk ir tad, ja ir draugs, kurš nedejo principā, un savai cienītajai arī dejot neļauj, pat ja dancinātāji atrodas. Zinu kas tas ir par murgu, jo gadus atpakaļ tāds patrāpījās arī man. Sākumā domāju, ka viņš tikai velnu dzen, bet tad, kad tiku aizvesta uz foršu balli provincē, bet bija jāsēž malā, jo viņš nav zilais, bet īsts vīrietis, tāpēc nedejo, lai es priecājos, ka varu sēdēt viņam līdzās, klausīties mūziku un sajūsmināties, ka esmu cilvēkos izvesta, parāva dusmas pa nopietno. Un es pieņēmu visus uzaicinājumus dejot. Man patīk, un es dejoju. Vaimandieniņ, kas danču pārtraukumā man bija jādzird. Kāda es tāda un šitāda nelaba sieviete utt. Es paraustīju plecus, pasmējos, un aizgāju uz kafiju un uzkodām kopā ar savu dancinātāju. Nedejotājs sekoja un turpināja bubināt. Tad tas, kurš mani dancināja pateica lūpu uzmetušajam "īstajam vīrietim" pāris vārdus, pēc kuriem šis apklusa kā pa zobiem smagi atrāvies. Kā viss beidzās? Pa smuko. Nedejotājs ielēca mašīnā un aizbrauca, es kārtīgi noballējos, man uzsauca viesu namā numuriņu, kurā kārtīgi izgulējos, bet no rīta dancinātājs atbrauca pēc manis, pacienāja ar labām brokastīm un atveda mājās. Vēl tagad esam labi draugi bez kādiem

junijs  varu pilnīgi droši pateikt, ka dejošanas prasmei un saderībai nav nekāda sakara ar seksu un lielās dejotājas nemaz nav tik labas ...cenšas, bet lai gūtu vismaz kautkādu baudu jāņem talkā fantāzija. pārcentīgās dziedātājas un dejotājas ir īpašais kontingents ar galēju sublimāciju. no dejotājām esmu dzirdējis, ka viņām kājas noresnējušas no pārpūles.

Paula6  Ak, vai! Cik daudz dusmīgu un nievājošu piezīmju par dejošanu no abiem dzimumiem, bet...ko darītu tad, ja mīļotais/ā būtu dejotājs? Pārtrauktu attiecības? Muļķīgi...Vienā ballē nepazīstams vīrietis uzlūdza uz deju un...tā bija bauda dejot ar viņu! Nebija perfekts dejotājs, bet justies viņa stiprajās rokās bija tik viegli un patīkami un iekļauties viņa dejas ritmā, prasmīgi vadot zālē, tas tiešām bija prieks! Vēlāk runājoties, izrādījās, ka viņš ir lauksaimnieks, ir sava saimniecība, daudz strādā, mednieks, bet ļoti patīk arī dejot, ceļot..tā viņš relaksējas. Maz ir tādu, bet tomēr...noniecināt sievietes vēlmi dejot, kaut vai vienkāršā līmenī, ne pasadobli, kvikstepu vai Vīnes valsi, vīrietis, ja ir vai vēlas attiecības ar sievieti, izrādīs kaut minimālo cieņu un vēlmi būt ar to sievieti kopā iemācīsies kaut vai vienkārdos dejas soļus. Nav taisnība, ka dejošana neveicina attiecību stiprumu...tā ir viena no vienojošām saitēm vīrieša un sievietes attiecībās. Jā, ir daļa vīriešu, kuri jau apriori noliedz dejošanu un arī teātra apmeklējumu, jo tā neesot īstu vīru prioritāte. Man patīk gan dejošana, gan aktīvs dzīvesveids, jo abi stiprina veselību, izturību, spēku, imunitāti, bet galvenais, arī attiecības un arī vīrieša/sievietes garīgo un emocionālo attiecību noturību. Starp citu, labs vīrietis-dejotājs ir augstas klases sportists, ar spēku, muskuļiem un domāšanu, par to pārliecinājos dejojot ar 25. vietas pasaulē dejotāju...tā bija bauda!

dardedze  bullshit.

junijs  kam vajag tās, kuras bez dejošanas nedod, tiem jādejo- tas arī viss, kas jāzin par dejošanu.

dardedze  tuss, relaksācija, nevis horizontālu ideju vertikāla izpausme.

preilene  Protams, ka nozīmīgs faktors, tāpat kā māka vadīt lidmašīnu un jahtu, māka žonglēt ar deviņām pilnām glāzēm, stāvot uz galvas, spēja nopelnīt miljonu nedēļas laikā un vēl kaudze citu spēju un māku. A ko – izskatās, ka neesi kārtīgi anketas lasījis, ja jau tik dejošanu pamanīji.

SpoguliitisTM  Iet kursos, lai atbilstu anketai? Nekas, ir citas anketas.

Izveele  Dejošanu vajadzetu ieviest skolās kā mācību priekšmetu.
Tā varētu būt vimaz 1/3 daļa no stundām, kas domātas fizkultūrai.
Ja cilvēks prastu dejot, būtu pavisam cits skat8jums uz dejas nozīmību

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu