Kā vīrietis iemīlās? :o

Nesen uzskrēju vienam video. Vīrietis stāstīja par etapiem, kā vīrieši (jā, jā, viņš vispārināja) iemīloties. Īsumā- ierauga meiteni, kas iepatīkās, lenc, dāvina dāvanas un tml., uzsāk attiecības, pārliecinās, ka meitene jau ir samīlējusies viņā, un (uzmanību!) TIKAI TAD nolemj, vai mīlēs viņu un būs kopā ar viņu. Un šinī brīdī mēdz vienkārši aiziet, atstājot meiteni ar salauztu sirsniņu, jo nolēmuši, ka nē, nav īstā. Ir tā, vīrieši? :)

VECA_PIEPE  "...mēdz vienkārši aiziet, atstājot meiteni ar salauztu sirsniņu, jo nolēmuši, ka nē, nav īstā." (c)
____________________________________________________________________________
Lieki ir visu sarežģīt prātojumos par PIEVILTU LIELO MĪLESTĪBU, sekss partneru salauztām sirdīm, siržlauzējiem un siržlauzējām, jo visa tā padarīšana ir visnotaļ vienkārša:

ja viens no partneriem ir zaudējis seksuālu iekāri pret otru, tad LIELĀ MĪLA ir beigusies.
Un, ja tas tā ir noticis, tad attiecību pārtraukšanā nav vainojams neviens no abiem partneriem- nav ne PIEVĪLĒJA, ne PIEVILTĀ,

bet ir viens no partneriem, kuram ir zudusi vēlme seksuāli baudīt otru un ir otrs,...kurš ir seksuāli atkarīgs no attiecībām ar partneri un nespēj samierināties ar zaudēto iespēju gūt seksuālu baudījumu tieši ar šo konkrēto partneri.

Tautā dēvētā
NELAIMĪGĀ vai NEATBILDĒTĀ MĪLESTĪBA.

Tessa  burleska, kapec tu piekjieries vardam gulta? es rakstiiju, ka gadas. gadas gulta pirms pukjem, davanam un pareja. man ir parak daudz gadi, lai es raustiitu deguntinju par miesiskam nodarbem. un tie nav gadijumu sakari.
dazhreiz shkjiet, ka lasa tikai to, ko grib izlasiit. un dazhreiz shkjiet, ka meitenem berniiba nav jalasa pasakas. citadi sanaks, ka pincis uz zirga bus kretiins, bet tik un ta tas bus pincis uz zirga.

Dorecha  Neredzēju nevienu komentāru secīgu.
"Neko",vienīgais uzrakstīja sākumu,bet nepabeidza.Man jautājums: "Kā pārbauda?"
Šeit atbildes vērtīgas būs tikai no vīriešu puses.Sievietes raksta no sava skatpunkta,vai pieredzes,bet neizprot vīrieša domas.
Tātad,kā tas notiek? Kas svarīgs,un kas nē? Kas atgrūž no sievietes,bet,kas pievelk?
Katram jau sava sieviete,tāpēc atbildes droši vien atšķirsies.
Ja vispār kāds uzrakstīs.Vīrieši slinki uz šīm lietām.

VECA_PIEPE  "...gadas, ka attieciibas sakas no gultas." (c)
____________________________________


Jā, tieši tā. Un, lai cik dīvaini tas kādam neliktos
(padomijas laikos lozungoto morāles principu kodekss, tāla atbalss arī mūsdienu sabiedrības tupumā),
bet tieši attiecības, kuru sākums ir ABPUSĒJI izbaudītos gultas priekos,...iztur jebkurus pārbaudījumus seksuālo partneru sadzīvē un pārtop ilgstošās, noturīgās un patiesās jūtās- MĪLESTĪBA pat visa atlikušā mūža garumā.

langstinsh  Mūsu jaunībā laulību radīja bērni...
Zinu tikai 2 pārus ar laimīgām beigām...Vai laimīgāmmm?

Letija  Ja kaut kas liecina par sevišķu vecišķumu, tad tā ir stereotipu skandēšana (13:56) - sieviete cer, ka vīrietis pēc kāzām izmainīsies............
Kāpēc viņam mainīties? Vai tad viņa iemīlējās kaut kādā draņķīgā eksemplārā un tad vēl sadomāja ar viņu kāzas svinēt?!
Tā vien šķiet, ka šitie tautas izteicieni ir radušies pirmavotam kādā neadekvātā stāvoklī esot.
Tas vēl nekas.
Bet, papagailiskā atkārtošanās jau gan raisa aizdomas par smagu stagnāciju!

Par tēmu - ja vīrietis darbojas pēc iepriekšizstrādātas shēmas aplidošanas un iemīlēšanās/ neiemīlēšanās jautājumos (ar ko vēl padalīties video), tad arī lai pats rēķinās, ka varēs turpināt savus eksperimentus tikai un vienīgi savam aprobežotajam (ego) priekam, paliekot šajā vientulīgajā mūžīgā klauna lomā!

Feja_Feja  vīrieti kas to stāstīja- ziepēs ! kas par murgiem un mežģiem..

Chris1986  Attiecību veidošana no gultas? Nu gan... Un pēc tam izrādās, ka ar to vīrieti nekas vairāk nesaista.

__________________________
Nu, bet tieši tā - kas cic var būt kopīgs sunim ar kaķi? Tik kadu podu nogāzt - tipa saimniekam čibās iemī*st. Ilgtermiņā nekā kopīga nav. Un ja vīrieti vairs neinteresē dotās sievietes pīī, tad kas cits viņu vēl varētu piesaistīts. Suņiem interesantāk suņiem laiku pavadīt. No kaķiem vajadzīgs ir tikai sex

kvarts  Nu laikam tomēr jāpiekrīt, ka tas tā ir , bet vecumā līdz 30-33 gadiem..., kamēr sievietes tēlo godīgās mātesmeitas... tad nu, lai dabūtu sievieti gultā ir gan dāvaniņas jādāvina , gan jāaplido, bet kad sieviete dabūta gultā tad izrādās, ka viņa vīrietim ne patī, ne der un vairs ari neuzrunā.... tad kāpēc gan viņam turpināt attiecības, lai pēc laika sāktu staigāt pa kreisi..... iemeslu pārtraukt parasti ir daudz vairāk nekā turpināt....

av2  tas ir abpuseeji. Sievietes dara taapat.Preciizi taapat.Tas kurss nolemj paartraukt attieciibas, ir tikai ....tikai vinneetaajs grand finale . Jo ar salauzto sirdi paliek tas otrs.
Es vispar domaaju, ka paartraukt attieciibas var tikai cilveeks, kas nemaz pa iistam nav miileejis to otru.Vai nu arii vispaar nav sopeejiigs pa iistam miileet kaadu, pliks apreekkins. Jaa, bija forssi, izklaides, sex utt, bet pa iistam, neee, taapec arii ir speejiigs mieriigi nogriezt, kaa ar nazi.

neko  Jūs te tā izsakāties it kā sievietēm tas būtu sveši; sākumā vīrieti iepatīkas, bet pēc laika, iepazīstot tuvāk parādās lietas kas turpinājumu padara neiespējamu. Tiešam nekad nekas tāds nav bijis?

"jo viirietis, kas ir viirietis, nelenc vnk sporta pec, neparliecinoties par to, ka tieshi ši konkreta sieviete, vinjam ir vajadziiga."

Un kā tieši var pārliecināties ka tā sieviete ir tas kas vajadzīgs "pirms lenkšanas"? :) Man domāt tā "pa gabalu" var tikai kaut ko izfantazēt. Tā lekšana jau ar ir mēģinājums tikt tuvāk lai saprastu "kas tas par putnu".

VECA_PIEPE  uz to #12:26 viedoklis:
"...(kaut cerības uz seksu mazinās vai vēl tuvības nav bijis), tomēr interese nezūd- tad šīs būs noturīgākās attiecības. Līmenis būs cits." (c)
___________________________________________________________________________

Par kādu citu līmeni šeit ir runa?
Viņš viņu grib par katru cenu,...bet viņa viņu ne, kaut viņa cerības uz seksu mazinās,...abi tomēr saprot,...ka šīs attiecības būs visu tās noturīgākās.

Platoniskā mīla, kas ņemta kā piemērs no daudzsēriju ziepenes?
Cilvēks mīļais, šādu attiecību noturīgums ir iespējams tikai Tavās fantāzijās- attiecības ar einuku, kurš apmierinājumu izjūt savās ciešanās un sekss kā tāds, viņu vispār neinteresē.
Un, acīmredzot, arī viņa seksuāli nav aktīva,...bet baudu gūst tikai no tā:"Redz, kā viņš mani grib!"

Manis citētā teksta autore vai vispār pati saprot sevis sakulto sviestu?
Un ar kuru galu šīs tēmas viedokļu paudēji ir domājuši šo sviestu atbalstīdami ar piekrišanu?

Nē,...nu atliek tik vien kā iesaukties: smejies vesels! :DDD

riebekle  Bet sievietēm taču ir līdzīgi. Man tā šķiet. Nedomāju, ka kāda gadu izsseko, novēro to savu mīlas objektu, klusītēm skribelē piezīme,s velk plusiņus un tad izlemj, ka šitais jau nu būs derīgais! Viss jau ir tāpat - iepazīstas, ir kaut kādas simpātijas, iepazīstas tuvāk, uzsāk attiecības, ir kaut kāds rozā periods, kad čubinās abi viens ap otru, tad nāk kaut kādi pirmie sarežģījumi, strīdi, rozā brilles sāk izbalot, un tad jau saproti, vai mīli un spēj būt kopā, vai labāk ņemt kājas pār pleciem, jo nespēs izturēt.

Ander  Varētu iespējams piekrist skuters teiktajam.
Iespējams var nodzīvot pusmūžu, un nesaprast vai tā ir mīlestība, vai kas cits. Mīlestību nevar izmērīt, uzzīmēt, bet tikai sajust! Ja tāda sajūta ir, tad paliksiet kopā! Par patiesām sajūtām!

HOUSE  Cilvēki nāk un iet, mainās... nekas šajā pasaulē nav miera stāvoklī. Ko Tu vēlies uzzināt? Dzīvē viss nav pēc definīcijas un tomēr tā nav arī haotiska Brauna kustība. Attiecības arī mainās, arī tās, kuras vēl nav. Vienkārši to jūt, tieši tik vienkārši.

valmierietis333  Daļēja taisnība ir - es nekad neparakstītos uz attiecībām ,vienalga cik stipri man tā meitene patiktu, ja neredzētu ,ka meitenei tiešām patīku no visas sirds , ka mani ļoti vēlas ;
aukstas , bez emocijām man neinteresē - tādas var ar vārdiem atzīties ,ka mani mīl , bet es nekad neticēšu ,ja neredzēšu to viņas darbībās ,kā arī dvēseles spogulī...

Jo patiesa mīlestība nav tikai vārdi , tas ir darbību kopums , kad viens bez otra nevar - katru brīvo brītiņu čubinās un rīvējās ,alkst viens pēc otra ,actiņas spīd (un tas nav tikai iemīlēšanās procesā , diviem patiesiem cilvēkiem tā ir ikdiena mūža garumā)!
Ja neredzu spīdumu , tas automātiski nozīmē ,ka tēlo un nez ko no manis grib , ka slēpti motīvi!

Tādēļ uzsveru ,ka ļoti svarīga man ir atklātība , ja kas tiek slēpts , tā automātiski sāk strādāt mani radari un saprotu ,ka kaut kas nav kārtībā , un tas tikai atstumj!

ieva03  Tik tiešām viss plūst,viss mainās,cilvēki gados jau domā vairāk ar prātu,tā ka atšķiras tā mīlestība jaunībā,un tā kas ir jau gados. Vīrietis mīl ar acīm,un jaunībā trako hormonu vētras,tā ka jaunībā ne vienmēr satiekas tie cilvēki,kuri spēj nodzīvot visu mūžu kopā.
Mīlestība karsti deg,bet ātri dziest.

Ine6e  Tad vīrieši vispār iemīlas vai nē? Sievietēm tas ir pašsaprotami. Vismaz reizi mūžā. Bez iepriekšēja nodoma...

MadamMango  ja neredzu spīdumu , tas automātiski nozīmē ,ka tēlo un nez ko no manis grib , ka slēpti motīvi !
valmierieti tev jau paranoja iestājusies. aizej pie psihoterapeita.
ko no tevis var gribēt ? tas jau kļūst smieklīgi. it kā tu būtu miljonārs kam jāsargā savs maks.
Ej sakārto galvu un tad meklē sievieti ! Līdz tam nekas tev nesanāks.

Discreta  Man te tāda platoniskā mīlestība. Precēts vīrietis nāk uz izkrata sirdi. Man nav problēmu. Šodien, vīriešu dienā apskāva un izdvesa : "Kā es tevi gribu". Bet man ne silts, ne auksts. Vot tādi ir vīrieši. Ko viņš manī atradis, kas t0 lai zina .:-)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu