Kā vīrietis iemīlās? :o

Nesen uzskrēju vienam video. Vīrietis stāstīja par etapiem, kā vīrieši (jā, jā, viņš vispārināja) iemīloties. Īsumā- ierauga meiteni, kas iepatīkās, lenc, dāvina dāvanas un tml., uzsāk attiecības, pārliecinās, ka meitene jau ir samīlējusies viņā, un (uzmanību!) TIKAI TAD nolemj, vai mīlēs viņu un būs kopā ar viņu. Un šinī brīdī mēdz vienkārši aiziet, atstājot meiteni ar salauztu sirsniņu, jo nolēmuši, ka nē, nav īstā. Ir tā, vīrieši? :)

Chris1986  Ine6e, nu, ar to nav ko lepoties kā ar jebkuru citu slimību. Tas jau nav no cilvēka atkarīgs, kad viņš saslims ar gripu vai mīlestību. Lepoties vajag ar lietām, kuras tu vari kkādīgi ietekmēt, kur tu esi ielicis savas fiziskās un garīgās pūles un sasniedzis kko - teiksim, maratonu noskrējis vai japāņu valodu iemacījies

marselis  ha,ha,ha

ne_meklejumos  Nu bet ne jau pamestu ja mīlētu, vienkārši kautkas nogāja greizi, kļūdījās izvēlē. Ir tikai mīl vai nemīl, to nevar nolemt, bet just. Tādi video pilna pasaule, bet pieredze katram sava.

valmierietis333  22:20,

-Man abas galvas strādā... ;)
Man ir dārgākas lietas par maku ,ko nākas sargāt!

-Ko tik pūcīga , vai runcis devies kaķenēs un atstājis mājās vienu pašu? ;)

SKUTERS  Letija 15.23., tie nav stereotipi. Spried kaut kā atrauti no dzīves. Vispār biji precējusies? Meičas pārsvarā meklē alfa tēviņus, bet tie mēdz būt ar diezgan nelāgiem paradumiem. Tāpat meičas dara visu iespējamo, lai iegūtu čali un kad tas ir apgredzenots, atslābinās. Viena mazāk, cita atkal uz pilnu klapi.

ridzinieks  Domāju,šajā gadījumā vīrietis vēlējās kkā pašapliecināt sevi,ka vēl ir spējīgs piesaistīt sev sievieti....jā ir arī tāda cilvēku kategorija diemžēl....

Ine6e  Chris1896! Es pajautāju vīriešu viedokli par iemīlēšanos, lai pārliecinātos, ka vīrieši arī ir dzīvi cilvēki nevis tikai fizioloģiskas būtnes...Ja gribētu lielīties, tad diez vai izvēlētos piedalīšanos masu tusiņos vai bezjēdzīgi izvēlētas valodas apguvi...

suunuroze  Tiem, kam ir svēta pārliecība, ka pareizais ir kaut kāds viens attiecību un mīlestības scenārijs, cenšas pārējo pasauli ietilpināt un pakļaut savam rāmītim. Viņuprāt, tie, kas vēlas ko citu un domā citādi, labākajā gadījumā ir dīvainīši. Vispār latvieši slimo ar kategoriskumu. Vienalga - šeit Latvijā vai UK. Tomēr manuprāt mīlestībai ir kaut kāda nenodefinējama saikne ar vārdu brīvība.

Ine6e  Mīlēt ir ļoti vienkārši...nepiederēt sev...ļauties un baudīt

dardedze  Par maniaku tu vari arī nekļūt, bet būt seksuālam - tas ir tavs pienākums!((((((((((((D

dardedze  suunuroze, širpotrebam vēl nav nekas labāks izdomāts par cilvēcīgu, godīgu un pieklājīgu izturēšanos pret mīļoto.
ja esi ekstraordināra (re, ka var pateikt pieklājīgi!), meklē otru tādu pašu ekstraordināru, citādi nekā.

lapukoks  Visi vīrieši nav gluži vienādi...tāpat kā visas sievietes...

Jason  Šādai pozīcijai, autor, ir sakars nevis ar dzimumu, bet gan dzīves pieredzi - kas gana daudz ir ticis aplauzts, tas cenšas gūt pārliecību, ka netiks aplauzts vēlreiz.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu