Smukums/nesmukums un gudrība.

Bāc! Nu kāpēc gandrīz vienmēr ir tā, ka sieviete, ja ir smuka, tad glupa kā gumijas zābaks un ja ir gudra, tad attiecīgi nav smuka? (Vīriešiem pārsvarā ir tāpat, tomēr tur ir vairāk izņēmumu, tāpēc lai šoreiz būtu par sievietēm.) Pēc idejas vairoties desmitreiz vieglāk ir smukajiem. Gudrajiem un piedevām nepievilcīgajiem atrast partnerus ir ievērojami grūtāk (lai neteiktu mūsdienās praktiski neiespējami). Tātad sanāk, ka pasaule apriori iet tupuma virzienā (jo masveidā vairojas tikai glupākā populācijas daļa). Te "paceļas" galvenais jautājums - kas ir tie spēki, kam tas ir izdevīgi un kas no tā beigās sanāks!? (Kāda ir šo spēku pamatiecere?) Jūsu domas? :-)

Gattis  Tas tak sen zinātniski pierādīts, ka visstraujāk vairojas neizglītotākā sabiedrības daļa.

krumuzagis  nedzīvojiet iedomās

neko  Nu tādi nesmukie/-ās, ko daba pavisam apdalījusi ir ļoti maz. Vairums tomēr ir vienkārši nolaidušies un tur nu viss no pašiem atkarīgs. Pietrūkst vēlēšanās/rakstura būt smukiem.

burleska  Ja runa būtu par gudrību, nevis sirsgudrību, man būtu izskaidrojums :) Izteikti neglītu cilvēku ir ļoti maz, par tiem nerunāsim. Bet par pārējām, sievietēm- vidēji smukajām runājot- jautājums ir par prioritātēm. Ja sievietei prioritāte ir smukums, tad 80% enerģijas aiziet uz pucēšanos, sakopšanos, kosmētiskajiem saloniem, dārgu kosmētiku, bez kosmētikas vīrietis viņu nav redzējis reizēm pat mēnešiem pēc satikšanās. Vai arī nezina, ka viņai ir permanentās uzacis vai lūpas. Un lielās, ka viņa meitene nekrāsojas. Savukārt, tām, kurām prioritāte ir gudrība, ļoti bieži izskats nešķiet tik svarīgs, līdz ar to viņas reizēm pat vispār nekrāsojas. Tās ir tās potenciālās pārvērtību šovu klientes (ja viņas uzskatītu par vajadzīgu turp iet), ko pēc prasmīgas nokrāsošanas pazīt nevar :) Nu un tagad skaidrs, kuras ikdienā izskatās labāk, vai ne? ;)

mairita1971  Ne velti ir teiciens,skaistums glābs pasauli,ja būs ko.Un katram savs.Vienam ārējais,otram iekšējais.Tikai vecumā gudrāks cilvēks piesaista vairāk.

adalaide  Savs cilvēks vnm. būs i smuks ,i gudrs :)

neko  Savs cilvēks vnm. būs i smuks ,i gudrs :)
---
Secinājums; nesmuki un dumji nekādi nevar kļūt par "saviem cilvēkiem":)

Geisha  Sarūgtināšu kungus. Ir sievietes kuras labi vada savu auto, ceļo, ir sava dzīvojamā platība, nav kredītsaistības, ir labs darbs, ir hobiji, ir viss kas viņai nepieciešams. Un nafig viņai ir vajadzīgs vīrietis ar kafiju papīra glāzītē? Seksam? Sekša tīkotāji viņai ir pieejami pēc noskaņojuma.

Ievinjata  Man ir viena ļoti smuka draudzene. Es teiktu, ka pat "caca", bet gudrāka par daudzām sievietēm - gan glītām, gan neglītām. Tā kā vēl nav zvanīts, ka tās uztjūnētās ir muļķes!

jasona  Nu un ko nozīmē apzīmējums smuka...? - Barbija ar plastmasas nagiem?

preilene  Lilioms, Tu par ko runā? Par žurnālu modelēm? Tas ir Tavs skaistuma etalons? Nopietni?
Pirmāmkārtām, man gan viņas nešķiet visas vienādas (ir tievas, dūšīgas, formīgas, bezformīgas, brunetes, blondīnes, baltas, melnas utt. – skatoties no žurnāla un TV pārraides mērķauditorijas).
Otrāmkārtām – Tu esi tās sievietes dzīvē redzējis? Vai tikai uz žurnāla vākiem un pa TV – kur viņas ir stundām grimmētas un pēc tam vēl tās fotogrāfijas kārtīgi apstrādātas. Dzīvē lielāko daļu no viņām Tu nemaz nepazītu. Man vairākas draudzenes ir modeles – pat es viņas tajās apstrādātajās bildēs knapi pazīstu.
Un kur Tava sāpe – ka neviens uzmanību nepievērš? Padomā vai pajautā draugiem, kāds Tu izskaties no malas. Cilvēkam nav jābūt vizuāli smukam vai nereāli gudram, lai citi viņam pievilktos. Viņam ir jābūt pozitīvam, jautram, atvērtam. Ar dzīvi neapmierināts čīkstulis var dabūt tikai tādu pašu čīkstuli sev blakus, ar kuru visu laiku kopā čīkstēt, kā neiet. Bet redz – čīkstulis negrib čīkstuli, viņš tēmē kaut kur citur. Izmaini sevi no sākuma, sāc saskatīt dzīvē krāsas, tad arī citi Tev pievilksies. Jo – citi cilvēki nav atbildīgi par čīkstuļu neizdevušos dzīvi un viņiem nav pienākums čīkstuļus no tās izvilkt ārā.
Un, starp citu, manu paziņu lokā nav nedz nesmuku, nedz dumju cilvēku.

Drole  "kāpēc Tu pa TV uz žurnālīšos allaž redzi viena veida sejas un viena veida "rumpīšus", pie tam vel bieži vien vienādi apģērbtus? :-) Kāpēc neredzi tos "pārējos", kas tiem "ctiem" škiet skaisti!? "


Taapeec, ka bez puskilo grima un Photoshopa taas nabaga chiksas neviens eeteraa nelaidiis - medijiem vajag ´tovarnij vid´.


https://www.boredpanda.com/stunning-before-and-after-makeup-photos-vadim-andreev/?utm_source=pintere
st&utm_medium=social&utm_campaign=organic

Sanse  Smukumam un nesmukumam nav nekādas nozīmes.....
Ja, mums patīk mūsu izjūtas, esot blakus kādam konkrētam cilvēkam, tad priekš mums viņš ir skaists. Viss ir enerģijā ko izstaro cilvēks.

Primavera  Tipiski steretipiska domašana autoram - ja smuks, tātad ne visai gudrs, ja bagāts, tātad nelietis.
Ļoti sekli un šauri.

agraa  Ja sieviete uz savuem 30 gadiem nav skaistule, tad vina nav gudra. Nopietnus defektus var likvidet ar plastiskas kirurgijas palidzibu, bet izkopt skaistu adu , stilu, prasmi sevi pasniegt ir prata jautajums. Stradajiet ar sevi un tad veiksies:)

Virgo  Kā mums mācīja latviešu valodas skolotāja, tad latviešu valodā vārdu smuks lieto TIKAI runājot par sivēnu. Sievietes ir skaistas, apburošas, valdzinošas utt ...tāpat kā par vīriešiem ...stalts , glīts , sportisks uttt

av2  pasaulee skaistums uzvaress :P

udenssieva  ""Klau,Joske,nu kā Tu vari dzīvot ar Sāru? Paskaties,cik viņa nesmuka!"

"Ēēē,Ābram, bet JA TU PASKATĪTOS UZ VIŅE AR MANAM ACEM,TAD TU REDZĒTU,CIK VIŅE IR SKAISTE!

uzplanaledus  Starp citu, tās, kas LV paliek pāri, kurām nav izdevies izveidot attiecības ar vietējiem, savāc musulmaņu bēgļi, lai legalizētos Eiropā.

Indira11  Vienkārši ārējais izskats ir tas, kas primāri piesaista cilvēka uzmanību un saturu jau tik apjaušam kontaktā. Forši, kad satiec cilvēkus, neatkarīgi no dzimuma, kam ir zināms līdzsvars starp izskatu un saturu. Un tam nav obligāti jābūt saistītam ar augstāko izglītību. Pēc manām domām pēc 40 būtu piemērotāk teikt "izskatīgs", "pievilcīgs", "simpātisks" u.tml.

borzomi  Nesmukie labi pelna,jo sevi ar prāta spējām jāpierāda.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu