"sarakstes attiecibas"

ko domajiet par sadam attiecibam? neatceros to latinisku nosaukumu,bet ir tada figna...

Geisha  Der, ja viens ir Ziemeļpolā, bet otrs Lv cietumā.

Epifanija  Agri vai velu cilveki velas satikties ar savu radito iedomu telu un tad seko vilsanas, ja kadu tas uzruna, tad tik uz prieksu!

feina52  neuzturu virtuālas attiecības, nepatīk. Man ir vajadzīgi pieskārieni, apskāvieni, skūpsti, izjūtas, sajūtas utt.

medusbite3  Ir te oho ari rakstnieku pilns, kuriem galvenais palielīties ar sasniegumiem no attāluma...)))

Kurts69  Nu es nebūtu kategorisks attiecībā uz vēstuļu (sarakstes) draudzību. Te izskanēja viedoklis, ka cik tad ilgi sarakstīsies, bet atļaušos oponēt un atgādināt, ka nav nemaz diži daudz reālo attiecību, kas ilgst ilgāk par dažiem mēnešiem, nemaz nerunājot par gadiem.
Te jautājums ir par to, ko kurš vēlas. Ja pietiek ar garīgo komunikāciju, tad kāpēc gan lai nesarakstītos kaut vai gadiem ilgi. Ja tēmas beidzas jau pēc pāris nedēļām, tad drīzāk pie vainas ir nevis sarakste kā tāda, bet gan iesaistīto cilvēku garīgā nabadzība jeb nesaderība. Vai iepazīšanās obligāti nozīmē tikšanos realitātē, pieskārienus, seksu? Es tā nedomāju. Cita lieta, ka vairums grib pilnvērtīgas attiecības kurās būtu arī fiziskā puse. Tas ir normāli, cilvēcīgi un pašsaprotami. bet tas nav vienīgais ceļš.

Gunitaa  Sarakste nav attiecības! Attiecības var sākties tikai no brīža, kad tiekaties dzīvajā. Vai arī nesākties vispār.

Kurts69  Nepiekrītu. Attiecības veidojas starp diviem cilvēkiem, starp personībām, nevis filejas gabaliem. Garīgā komunikācija, tai skaitā sarakstē, ir attiecības.

gobis  9.41 " Ne visi spēj vienlaicīgi runāt un domāt "

nu, tikai saruna diezgan precīzi parāda
katras puses IQ ...

anis  13:53- ne visiem patīk muldēt(9:41). IQ piesaukšana arī raksturo-ne visai...

uzplanaledus  Mūsdienu tehnoloģijas piedāvā daudz variantu, ieslēdz kameru un demonstrē otram kā picas cep, vai pilnīgi jebko.
Uzsākot šāda veida sarunas, iesākumā noteikti ir interesanti, bet es nedomāju LV.

saskumushais_38  jā, piekrītu, ne visi ir diži un lieli daiļrunātāji. sarakstoties tomēr var vairāk piedomāt ko un kā labāk pateikt/izteikties, kas varbūt dzīvajā neizdotos tik labi.... bet jā agrāk vai vēlāk tomēr vajag satikties, tāda plika sarakste diez vai ilgi var turpināties, kaut gan visādīgi var būt..
Par to vilšanos arī taisnība, kad satiekās tad priekštats uzreiz cits, bet laiks sarakstē tomēr ir patērēts..

rokons  Pagātnē tak liela pieredze sarakstes veidotām attiecībām, pat ilgtermiņa. Pasts tak strādāja stipri lēnāk, aviopasta nebija,baložiem īsti uzticēties nevarēja.
Bet sarakste, pat ar iesmaržinātām vēstulēm bija......
Vis atkarīgs no mērķa kāpēc uzsākt saraksti. Varianti jau tikai divi - ja ir vēlme pēc fiziska kontakta, sarakste ir izlūkgājiens. Ja vēlme izzināt iespējamu kontaktpersonu, sarakstīties var diezgan ilgu laiku.
T minētās telefonsarunas arī stipri novecojis paņēmiens - skaips vai vatsaps ir pilnīgāki.
Var pat vizuāli sakontaktēties, ja ir tāda vēlme.
Visu nosaka mērķis kāpēc kontaktēties!

CitaVita  Manis aptaujātie vīrieši, ar kuriem ir bijusi kaut tikai pāris reižu tel. saruna, 9 no 10 saraksti, kā iepazīšanās veidu, neatzīst un es tam vairāk piekrītu nekā nepiekrītu.

burleska  Neatzīstu ilgu sarakstīšanos. Nav tik daudz laika, lai ar kādu aizrautos vēstulēs un pēc tam secinātu, ka dzīvē nu diemžēl nē...

Letija  Vai šeit ir kāda pasaku zeme?
Normālā dzīvē man nebūtu ko runāt ar jebkuru nejauši izvēlēta telefona numura īpašnieku.
Bet šeit: "Sveika, kā iet? Varbūt pakomunicēsim telefoniski?"
Un šie divi teikumi ir pirmā sarakste (nevarētu nosaukt skaļā vārdā par vēstuli) ar konkrēto cilvēku.
Balsij ir nozīme, bet varbūt tomēr liela nozīme ir arī ar ko un par ko runā.
Nekā personīga ne pret vienu, tikai šķiet, ka dažiem ir sajucis jaunības laiks, nē, nu varbūt arī vēlāks laiks, ar situāciju, kad KLĀTIENĒ satikts interesējošs cilvēks, ar sekojošo - vai var palūgt telefona numuriņu?
Virtuālajā vidē sarakste ir nepieciešama kā ievads kaut kam sekojošam vai nesekojošam.

riks086  T.s. vēstuļu draugiem angļu valodā ir tāds jauks apzīmējums - pen friend :)

Geisha  Laikā kad biju jauna tad gan rakstīju garas vēstules puišiem uz dienestu. Mans bērnības draugs dienēja Vācijā un es viņam garu garās vēstules rakstīju vismaz 2 nedēļā. Mīļi vārdi no Dzimtenes puišiem palīdzēja. Bet tagad citi laiki, citi tikumi...

raina1970  Pamēgināju prātā izspelēt tādu, hm, attiecību variantu--abet nekādi nesanāk.. Komunikācija, iesākums kam tālākam- jā, informācija pārdomām, ieinteresētībai, iesākums vēlmei tikties dzīvē- jā.. Bet -tikai tā.. cepties par kaut ko, sazin ko sadomāties, sākot ar usi-pusi- beidzot ar Otello cienīgām kaislībām- nē, neredzu jēgu šādā izpildījumā. Sarakste varētu būt par kādu kopīgu interesi- kā domubiedriem, kā sarunubiedriem, vai oponentiem- bez tās birkas- tās ir attiecības..

rokons  Precizēsim................ pen pal :) Ja vairāki -pen pals

Un iebilde rainai.................. joprojām termins.... attiecības..........ir izplūdis.
Ja runa ir par intīmām attiecībām, OK piekrītu, bet pamatnosacījums - kādas attiecības cilvēki vēlas, kas ir mērķis uz ko tiekties, ir komunikācijas veida noteicējs.

raina1970  rokon-
piekritīsu, ka - attiecības- bez precizejuma ir visai izplūdis termins, kurā var ietilpināt gandrīz dajebko.Tomēr- pat pieņemot, ka ir cilveki, kuri tiecas tikai uz virtuālu komunikāciju- un viņiem tā ir pieņemami un pietiekosi, lai definētu kādu situācijuar šo terminu-attiecības-- teikšu , ka tās tomēr nebūs īstas -attiecības- bet tikai daļa no kaut kā. Vienkārsi- šādi cilvēki nekam vairak taja brīdī nav gatavi.Vienalga- vai tās būtu sarunu, komunikācijas veids, vai privātā dzīvē, vai kaut kas vēl savādaks. Tās ir viņu domas, izdomas, redzējumi, arī iedomas, fantāzijas-- kam nav saistības ar reālo dzīvi .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu