"sarakstes attiecibas"

ko domajiet par sadam attiecibam? neatceros to latinisku nosaukumu,bet ir tada figna...

rokons  Nez vai ir pareizi dalīt attiecības īstās un neīstās.
Te atkal jānoskaidro kas katram šķiet īsts, kas neīsts.
Neesmu veicis nekādu speciālu pētījumu, bet pavirši skatoties lielākais OHO feminotips ir - kopdzīve......
Bet ir arī cita - varbūt nelielāka grupa, kas to nevēlas, bet vēlas uzturēt kontaktus ar kādu citu cilvēcisku būtni. Kāpēc tad distances komunikācija vai nu tikai rakstiskā, vai arī audiovizuālā formā, arī nav attiecības?
Nelielas briesmas es saskatu, ka jau šodienas mākslīgais intelekts var uzturēt diezgan sakarīgu sarunu ar cilvēku, kurš pat nenojauš, ka ar datoru sarunājas :)
Attiecību veidi būtu labs pamats garākai publiskai diskusijai, tikai es nespēju tādu izveidot

raina1970  Ja tā pavisam īsi- virtuālu pļapāšanu- par kaut ko , vai ne par ko- vienkārsi tapat- uzskatīt par attiecībām- tomēr nebūtu adekvāti.Laika pavadīšana, saruna, -jā, iesākums-arī jā, .Patiesībā- nekas un saukt to - nekā.Attiecības ir process , kurš sastāv gan no saskarsmes, gan no mijiedarbības- reālas- dažādas-skatoties kāda plāna attiecības tās ir, gan no vēl ļoti daudz kā.. Protams, ka šis komunikācijas veids- virtuālās sarunas, sarakstes- ir nodeva mūsdienu tehnologijām- cilvēks ir gana slinka būtne pēc dabas, un ātri vien var pielāgoties ,mazāk darbietilpīgai , resursu mazprasošai štellei.

rokons  Te jau mēs arī virtuāli pļāpājam - visi ar visiem, bet ir reizes, kad rodas vēlme izteikties, bet ir reizes kad labāk paklusēt. Var tak šo saitu arī par grupveida attiecību kopumu :)
Ja pareizi sapratu - runa ir par intīmām attiecībām
Ir tak tā, ka pastāv vēlme par kaut ko apmainīties ar viedokļiem, bet nav ne mazākās vēlmes fiziskam, vēl vairāk, intīmam kontaktam.
Tomēr zināmas attiecības pastāv, vai ne tā?

raina1970  Nē, tās nav - attiecības, vienkārsi -nepazīstamu sarunubiedru pļāpa- nekas vairāk.

rokons  Hi raina,
Nesen tak rakstīji, ka jēdziens attiecības............. ļoti ļoti plašs. Kāpēc neatzīsti divu cilvēku saraksti par attiecībām :)

P.S. Mums te tāda divvientulība izveidojusies. :) Negribi atklāt tēmu - kas ir ATTIECĪBAS?
Es neprotu

raina1970  Attiecības ir plašs definējums- tā ir, bet virtuālā sarakste- nebūs gan attiecības--tik vien kā komunikacija. Attiecības ir un var būt dažādas- mīlnieku, draugu, darba, brāļu/māsu... saimnieku-kalpu, bosa-padotā, bet tās visas tiek realizētas-dzīvē. Sarakste ir anonīma-- un ja dikti gribas, tad vēl varētu teikt- ka tās pa lielam tad ir attiecibas pašam ar sevi- jo nav zinams ar ko sarunājies, un galvenais vadmotīvs tajā darīšanā- ir paša vēlme izteikties.

rokons  Mēs turpinām divvientulību! :)
Modernais laiks tak nodrošina ne gluži bezpersonisku saraksti. Piem. SKYPE pat audiovizuāli var kontaktēties. Kaut gan man pilnīgi vienalga kā izskatās, ko ēd, kā smaržo kontaktpersona, ja ir kāds domu lauks, kurā interesanti komunicēt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu