Vai esat gatavi sākt visu no 0? Es par nopientām attiecībām,kopdzīvi.....

Mr__Nobody  Reizēm dzīve izliek savas kārtis, un nākas iziet cauri tam, ko es saucu par dzīves lielajiem pagrieziena punktiem. Jā, varētu pie zināmiem apstākļiem arī nomainīt dzīves un darba vietu.

Flints  Lai arī kā reizēm to gribētos, dzīvi sākt "no nulles" pusmūžā tomēr nav reāli - pat nākot šajā pasaulē kā bērni, mēs neesam gluži "baltas lapas". Es sacītu, var mēģināt turpmāko dzīvi dzīvot savādāk. Un to var uzsākt ik rītu - bez lielas bungu rībināšanas un karoga pacelšanas mastā.

cinnija  Ir jāvar! To sauc par pielāgošanos izdzīvošanai. P.S. kas par skolas anketu kladi!:)

AivarsN  Jaunas attiecības var sākt tikai no nulles. Bet ja īpašums svarīgāks par attiecībām,tad nāksies vien turpināt sēdēt Oho.

ketija64  Visi ,kas esam šķīrušies,dzīvojam tālāk...Veidojam/neveidojam kādas attiecības, tas ir katra paša ziņā,jo ar šķiršanos dzīve nebeidzas, sākas cita ēra..vai no nulles? Varbūt :) var arī tā teikt.

cinnija  Lietotām sievietēm zema tirgus vērtība, un te es nedomāju anatomiju vien. Finanses, nervu patēŗiņš, vīrieša iedragātā pašapziņa, savācot to, ko cits izmetis utt.
Kaut gan-katram savs. Arī māju un auto taču pērkam to,ko varam dabūt, nevis to, ko gribētos.

puuuka  ko nozīmē no ´´0´´....tas ir ,kad man nekā nav un es eju pie tevis,vai arī, tev nekā nav,un tu nāc pie manis(vispārinājums)?!?

burleska  Cinnija, Tu esi nevainīga? :)

Jurijs1962Augums163  var i no 50, pat no 6o

Chris1986  Var, var visu sākt no nulles - re, tikko izlasīju ziņu, ka Varis Vētra 63 gadu vecumā atkal kļuvis par tēvu. Kkas līdzīgs bija nesen arī Šipkevicam. A es tak salīdzinot ar viņiem vēl galīgs jaunēklis esu - vajag tik rakt! :)

rokons  Nedomāju, ka tas iespējams.
Mēs nākam no savas bērnības.....zināms citāts
Ja nav pilnīga amnēzija, pagātne vienmēr aiz muguras stāvēs

Felde  Pusmuzaa no 0 sakt nav iespejams,jo ari pieredze-ir bagaaza... Bet-jaunas attiecibas-nopietnos nolukos,kas ieklauj dzivesvietas mainu,darbavietas maninu,pat savu biznesu speetu pielagot citaa videe.... jaa-esmu gatava,ja cilveks ir taa verts,lai vinam sekotu,palautos uz vinu!

Laimnese  Jā.

Tessa  briizhiem ir japabrinas, kas ir oho pasazhieru galvas.
bet neko pateica vispreciizak. jo mazak prasiibu, arii par nulles pozicijam, jo laimiigaka bus ta kopabushana.

neko  "Lietotām sievietēm zema tirgus vērtība"
---
Ar to nevainību ir tā, ka jaunībā tas ir tikums, bet pēc 30 strauji pārvēršas diagnozē un pazemina "tirgus cenu" līdz "pilnīgam nelikvīdam". Nevienam vīrietim pie pilna parāta esot nebūs vajadzīga sieviete, kas 30+ gados tā ar ne reizi nav nespējusi vispār nekādas attiecības izvedot.

Gunitaa  Es domāju, ka dumjākais, ko var paveikt pusmūžā, ir pamest labu darbu. pārdot savu dzīvokli vai māju un pārcelties uz dzīvesvietu pie salīdzinoši nesen iepazīta cilvēka (kaut vai gadu iepazīta). Jo tikai dzīvojot kopā, var atklājas īstās cilvēka īpašības, kuras līdz tam viņš ir veiksmigi noslepis, un var gadīties, ka pēc laika paliksi tukšā un pat bez sava mitekļa....

Gunitaa  Piem.viena mana paziņa tāpēc jau pāris gadus savu dzīvokli izīrē, nevis pārdevusi, rēķinoties, ka pē laika var notikt tā, ka nāksies tajā atgriezties.... Un cita drošības sajūta.

baskaje  Es esmu gatava mainīt dzīves vietu un darba vietu, ja tikai būtu tīkams man ņēmējs.

Indira11  Tad, kad pāri 40 un šo to savā dzīvē esi sarūpējis savām rokām /māja, apkārtne/ un tuvākā apkārtnē esošie, dzīvojošie tuvākie radinieki /bērni, vecāki/ un protams darbs, kas patīk un tur esošie foršie kolēģi, nekas no 0 nevar vairs sākties. Mēs varam, ko veidot pārsvarā ko kopīgu ar kādu no netālas apkārtnes.

spulgaciite  Domāju, ka svarīgi ir atrast savējo (lai kopā justos labi) otro pusi, tad arī citas lietas nokārtosies.:)Pārcelties un atrast darbu - tas nav tas grūtākais.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu