Vai esat gatavi sākt visu no 0? Es par nopientām attiecībām,kopdzīvi.....

SKUTERS  Tikai nesitiet un neuzskatiet par sieviešu nīdēju, bet vissaprātīgāk šeit izteicās Cinnija un tieši tās, kas mēģina viņai iekniebt un liek mīnusus, uzvedas kā jaunavas. Mūsdienu televīzija jums dod to, ko jūs gribat redzēt un dzirdēt. Realitāte? Da kam tā vajadzīga. Es gribu dzirdēt, ka esu visskaistākā, ja tāda jūtos, visgudrākā, kaut arī redzu, ka vīram vienmēr izrādās taisnība, dabūšu sev citu, labāku vīrieti, kaut arī nekas tur nespīd. Selavi! Tā mana bijusī pie teļļuka uzpumpējās, kamēr kopā dzīvot palika nepanesami. Jums ir problēmas? Nieki! Atrisināt tās jums palīdzēs ,,Latvijas Balzāms"! Nožēlojami? Bet tas jau ir uz viena pakāpiena ar debilizatora piedāvāto. Skatieties uz dzīvi reālāk, ,,jaunavas".

Tessa  tieshi ta, nekad muzha nemainiitu savu darbu un superiigus kolegjus uz kko citu.

spulgaciite  Vai vienmēr šķīries vīrietis vai sieviete ir izmesti...es domāju, ka ir dažādi apstākļi...un dažreiz cilvēks nav pamanījis, ka jau kaut kas iet greizi. Bet noteikti pēc šķiršanās, domāju, ka katrs apdomājis, kas nav bijis tā un kam jāpievērš uzmanība jau citās, jaunās attiecībās.

cinnija  "Nevienam vīrietim pie pilna parāta esot nebūs vajadzīga sieviete, kas 30+ gados tā ar ne reizi nav nespējusi vispār nekādas attiecības izvedot."
Ko no tā secināt?
1. "neko" ir dāma labākajos gados ar vīrieša profila bildi
2. šī dāma kļūdās. zinu, ka viņai feiku astoņpadsmit reižu vairāk, nekā man (1 profils), tāpēc likt jautājumu uz balsošanu PA nav objektīvi. Bet uzrīkojot vislatvijas balsošanu vīriešu auditorijā, pilnīgi noteikti noskaidrotos, ka labāk nelietota sieviete, nekā pārstaipīts mammucis, kas jūtās pietiekami kruts, lai pirmā perējuma tēvam uzliktu mīksto un ietu medībās vēlreiz! Protams, runa ir par citādi līdzvērtīgām divām sievietēm, kuas atšķiras vienīgi ar ģimenes stāvokli.

Felde  18.24 piekritu,ka pardot nevajag. Tacu nekas nav neiespejami... Ja divi cilveki pienem lemumu,tad izdarams ir viss! Tas,ka nakas vilties,un jasaglabaa atpakal cels-ir saprotams,tomer,nevajag skriet pie pirma pretimnaceja un ticet visam,ko dzirdi! Nezinaamais gaida ari jauniibaa,tomer tad nav ne stabilas dzivesvietas,ne iisti darbavietas,bet cilveki precas,uzticas,saak kopdziivi,nem kreditus kopipasumam...un arii skiras.... Kaapec lai pusmuuza cilveks nesaprastu ko dara,kam uzticas,un ar ko riskee!?

Tessa  cinnija ala Aija&Gints, neko noteikti nav dama, un kur nu vel ar cik tur profiliem, lai cik ljoti tev to gribetos :DD

nagaine  Cinnija vai Tu to rakstiji par sevi ´´nevienam vīrietim.......Tās palietotās kādam ir bijušas vajadzīgas ,bet Tu savos 38 gados esi vēl vecmeita un tas jau ir fakts ka neesi nevienam vīrietim tā īsti vajadzīga.Bēdīgi.

SpoguliitisTM  Ja abiem nav obligaati jaabuut kaa no maates miesas naakushiem, tad protams.

cinnija  Man nav!

Lapsa18  Es ,laikam ,esmu egoiste,bet esmu par citu attiecību modeli;es braucu uz laiciņu pie tevis,tu brauc uz laiciņu pie manis ,kopā atpūšamies,kopā esam svētkos.Latvija ir tik maza ,un tas ir pilnīgi iespējams.Pieņemam viens otra pagātni un dzīvojam tālāk,kā mums abiem ir labāk.

burleska  Nu nē, tik rupji izteikties kā cinnija, var vienīgi parupjš vīrietis, nevis nevainīga sieviete. Jūtu līdzi jebkurā gadījumā- tā domājot, īsti laimīga nevar būt ne sieviete, ne vīrietis.

mairita1971  Laikam tomēr nē.Uzsākt atkal savu biznesu bez klientiem manos gados jau ir riskanti.Arī mājā katrs stūrītis mīļš.Labāk pieņemšu paspārnē,ne došos nezināmajā.

cinnija  20:43-lai tavs partneris parakstītos uz tādu modeli, tev jābūt jaunai, skaistai, plastiskai un visādi citādi konkurētspējīgai ,augstas klases maukai/alfonsam. Parasti mirstīgie 30+ šādām sexkursijām nav pieprasīti, un no tiem tiek sagaidīta nopietna attieksme. Attiecību legalizēšana vai ej nakuij.

Letija  Nē, nē - pieņemt paspārnītē kādu cienījama vecuma onkuli (20:52) - tas būtu necienīt ne sevi, ne onkuli.
Turklāt kārtīgam vīrietim jau viss ir pašam - atliek tikai samenedžēt lietas.
Apmēram tā, kā Lapsa18 raksta.
Nē nu, varat tā neuzskatīt, bet ir muļķīgi ap 50 kaut ko pamest un kaut kur skriet it kā mīlestības dēļ.
Nevajag tik skaļus vārdus.

fargo  silti iesaku paklausities tur izteikto funktieri>
https://www.youtube.com/watch?v=UAE3JbwIAHs

Sienazutrenkataja  Śādiem jautājumiem nekad nebūs viennozīmīgas atbildes...daļa cilvěku sāk pārvěrtět prioritātes...daļa saprot..ka darbs ir svarīgāks..daļa..ka mīļotais cilvěks...kādam tģimenes sajūta un mājas..kādam ..personiskā brīvība...
Ja jūti..ka gribi sākt no nulles..tas arī jādara..jo tā ir Tava dzīve☺

Epifanija  Diezvai no nulles kas sanaktu, iesakumam vajadzetu -
abpusejas simpatijas, kas paraugtu interese vienam pret otru, iepazit un iemilet, tas jau butu daudz..

coldlands  Es te nesen redzēju video par tantuku, kas noskatoties Albānijas prezentāciju Eirovīzija, iemīlējās šajā zeme, un ar visu ģimeni pārcelas uz turieni, un saka visu no nulles.
Uzsaka savu biznesu, valoda sagādā grūtības, bet ja iepriekšējā zeme jūtas smagi, tad šeit neskatoties uz grūtībām, jūtas fantastiski.
Es tā padomāju, ka onka laikam stipri mīl savu tantu, ka dēļ viņas iegribas metas šajā avantūra.

uzplanaledus  No nulles sākas jebkuras attiecības. Ja tās izveidojas par kaut ko īpašu, ja saproti, ka tas ir savs cilvēks, kas ir satikts, tad kāpēc nē.

cinnija  Te laikam ir slēptais Q par to, vai mīlam cilvēkus un lietojam lietas, jeb otrādi. Atzīšos, patīk savs NĪ. Bet mīļs, godīgs cilvēks, kam es būtu vajadzīga kā sieva, nozīmētu desmitreiz vairāk. Mīļākās statusa iegūšanai gan neesmu gatava pat divus pirxtus apčurāt (sorry). Un pie tam tad Viņam jābūt vai nu aktierim topmodelim, vai dāsnam cilvēkmīlim. Un nekādas izkāpšanas no manas komforta zonas nebūs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu