Meklēju sievieti nopietnām attiecībām..Cik reāli tas ir iespējams?

Laimnese  Kādu gadu atpakaļ, mana paziņa šeit iepazinās un laimīgi...
Jaunu foto nevēlos likt....ieliku inbox, kur iepazīšanās.....izturēju nedēļu....un izdzēsos....

aija_69  Autora tēmas pieteikums: Meklēju sievieti nopietnām attiecībām, vismaz man izskatās pēc humora izjūtas testa.

Savukārt, foto esamība/neesamība šajā saitā, manuprāt, ļoti atkarīga no cilvēka profesionālās darbības.

riebekle  Kādas attiecības ir nenopietnas?

VECA_PIEPE  Tu jautā PA viedajiem: "Cik reāli tas ir iespējams?"

A sev pajautāji: cik reāli es to vēlos un vai vispār es to vēlos reāli dabūt,...ja līdz šim man tas nebija reāli aktuāls, ta kāda garantija, ka to dabūdams, dabūtais pēkšņi kļūs reāli aktuāls?

Cilvēks, kurš no tiesas ir atvērts reāli nopietnām attiecībām, par to gribēšanu lieki nepļurkst virtuālā vidē,...bet reāli rīkojas un reāli izbauda attiecības!

SpoguliitisTM  Profesionaalaa darbiiba? :) Pilns oho ar abu dzimumu VIP personaam :D
Dirst vieglaak, tas arii viss!

gertrude  izskatās pēc mēģinājuma pievērst sev uzmanību bez darba ( tobiš vēstuļu rakstīšanas). bet ja nopietni) 2 manas draudzenes šeit atrada nopietnas attiecības, tā kā karogs rokā un uz priekšu!

jauns_vards  Pieņemu, ka daudziem no klātesošajiem tas ir aktuāli, taču mēs esam tiiiiik atšķirīgi. Ja par mani, - ne, es no nulles kaut ko esmu gatava sākt, - kā izsvītrot pagātnes pieredzi? - amnēzija vai?, ne mani uzrunā vīrietis, kas kosmosā publiski met retoriskus jautājumus..

A tā, ir man 3 pāri tuvos draugos, kas laimīgi satikās i šeit, i otrā pusē. Vajag tik rakt ;)

uzplanaledus  Reāli ir iespējams harēms. Pietiek izveidot divus profilus, lai redzētu ka abos var savākt tos pašus vīriešus :D

cinnija  Ja tavs niks ir EB777, profila foto paslēpts aiz saulesbrillēm, un tad vēl nevar zināt, vai tavs, bet tu raksti, ka meklē sievieti nopietnām attiecībām, tā ir spēle vienos vārtos.
Uzraksti kādai no sava FB īstā profila, un viss notiks vai saņemsi godīgu atteikumu.
Bet te..kungi nez kāpēc domā, ka dāmītes no laimes ***, saņēmušas vēstuli no anonņima mērkāka, četrpadsmito pa dienu.

korneelija1958  Kas tur daudz ko meklēt!Uzdod parastos jautājumus-no kuras puses,nokopts vai nekopts dārziņš,kas pieņemams vai nepieņemams stādīšanas procesā un lieta darīta .Atliek tikai izdomāt vai tās puses no kuras jāsāk sakrīt.Tie kuri grib atrast ko nopietnu daudz nevāvuļo un jautājumi arī pavisam ir citi kuri tiek uzdoti personīgi sarakstē.

SKUTERS  ketija64 Ja Tevi atpazina kaimiņš, tad jau arī viņš šeit ganās, pie tam, ja ir precējies, tad rodas rīks nelielai šantāžai. Ja nopietni, tad normāls foto būtu obligāts, lai redzi- saista tas cilvēks tevi vai nē, citādi ieguldies sarakstē un ieraugot foto saproti, ka nu nē. Nav vilkmes.

cinnija  šī vietne no nopietna iepazīties gribētāja viedokļa ir sliktāka par mauku māju! tur tu vismaz redzi, kas stāv pretī, te pat tādas iespējas nav. paradīze emocionālajiem vampīriem, kas pašapliecināšanās nolūkos aiz sievu/vīru (kurus pamest netaisās) mugurām flirtē ar naiviem upuriem, un nosūc to enerģiju.
un ja saliekam kopā šos divus faktus-pamest netaisās, bet velk pie citām/-iem, tad atklājas nepievilcīgas personas aina. ar esošo partneri visticamāk kopā ir aprēķina dēļ.

saldisapni  Domāju , ka šeit iepazīt kādu ir neiespējami ....Kāda ir tava mīļāka grāmata vai filma ?? tas neko neizsaka par cilvēku ! latvieši neprot vienkārši sarunāties , bez aizdomām , bailēm - ko padomās, ka tik nesaceras par daudz utt. Nav jau uzreiz jāprecas , ko es piemēram nevēlos. Gribu atrast man simpātisku vīrieti ar kuru varu smieties un raudāt (protams reti) un justies nepiespiesti pavadot kopā izbraucienus , dažādus darbiņus ,atbalstīt utt. Mēs katrs esam dažādi un manos gados jau grūti mainīt dzīves telpu - un tieši tapēc sapņot par kopdzīvi liekas nereāli .

kosrem  Var gadīties, ka palaimēsies, bet šodien sarunāts randiņš, neatnāca. Šis bija trešais mēģinājums iepazīties. Jūtos morāli izvarots! Vienīgā uzticīgā ir Maša Kulakova.

VECA_PIEPE  uz to
SKUTERS viedoklis #13:29

Saki:"normāls foto būtu obligāts" (c)?
A cik zirgspēku vilkmes tas Tavs autiņš ir?

VECA_PIEPE  "Nav vilkmes." (c)
...ta kā ta ar to autiņu īsti ir- velk vai ne?
(ieinteresēta aplūko pa otri lāgi)

AivarsN  Iepazīties jau var,tikai pārliecināt kādu pārcelties,kopīgas ģimenes ligzdiņas vīšanai,ir pat vairāk kā neiespējamā misija. Ja vien nedzīvojat kaimiņos.

draboss  Man liekas labākās iespējas iepazīties ir neuzdodot dumjus jautājumus.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu