Meklēju sievieti nopietnām attiecībām..Cik reāli tas ir iespējams?

HOUSE  Jā, protams, pēc kāda laika varēsi šeit atrast savu sievu...čatojot...

marselis  virtuala pasaule ...realo taustamo>?
kas zin,cik to realitasu eksiste!
neapmaldies savos meklejumos vairakas pasaules-,
veiksmi

SKUTERS  Tas nav mans autiņš. Klasiskais MINI man nav pa kabatai. Fotografējos septembrī pie motormuzeja joungtaimeru salidojumā.

cinnija  Dārgie kungi, autiņš ir pārvietošanās līdzeklis no punkta A uz B. Mīļās meitenes, jūsu bērns būs līdzīgs viņam, nevis viņa auto.

Ladybug456  Es pieļauju domu,ka vairākums, tieši tāpat kā Tu, kā es, vēlas nopietnas attiecības, tikai katram ir citāda izpratne "nopietnas"....bet , ja nekas nesanāk, tad jāpiekrīt... "jo arī viens var zvaigznes skaitīt, jo arī viens var laimigs būt"(varbūt, ne gluži precīzi citēju).

Chris1986  jā, j;a, izglāb kādu tanti un dabūn nelaimi uz kakla - ātrāk jau nerimsies :D

Tessa  Šii iipashiiba, kad viirietis runa, ilgi doma, nav parliecinats (cik tas ir reali, kadu te atrast), nevis dara un riikojas, laikam, ir mentala, latvieshiem raksturiiga.
Mekleju sievieti (tipa, pazinjoja). Cik tas reali iespejams? da necik. jo muljkjis arii bazniica dabus pa kaklu.
ta vieta, lai tukshi runatu, sen butu izdariijis, tb, sarunajis 10 randinjus, nosistu skopumu un aizvestu dailjavas uz parunashanos pie kafijas. nepatika? vel 10. atkal nepatika? tad nav reali.
vsjo.

Agate9  Kamēr pats tikai virtuāli čatosi un bremzi turēsi, nekas jau dzīvē nenotiks....Tessai taisnība

cinnija  tessai taisnība! normāla sieviete neapvainosies, ka neizvēlējies viņu, bet citu. jo gluži vienkārši viņai arī bez tevis savs kontaktu saraksts telefonā.
Sievietes apvainojas, ienīst viena otru un gala beigās, kad rozā brilles nokrīt-arī maucīgo "mūžīgo precinieku" tad un tikai tad, ja abas/visas tiek vienlaicīgi vazātas aiz deguna
am iright, dāmas?:)

Tessa  piekritu, un te nav vietas liekuliibai. ja abiem ir merkjis, atrast sev dziivesbiedru, arii sieviete rikojas. un tapat vinjai var but 10 randinji ar iepaziitiem interneta.
nevelc apjomu un atrumu? tad nav ko uzstadiit merkjus. lai sastaptu savejo no interneta skudram, naksies pasviist. tas tev nav iepaziities realaja dziive.

ja neesi gatavs likties pie arkla, nemaz nav ko sakt. un atliek tikai runat, cept temas, pratot. un pec tam iestaties oho VaimanFrīžu biedriiba.

Laucinieks66  Domāju iepazīties iepazīšanās portālos ir diezgan pastulbi. Dzīvē sastapt sekojot iekšējām izjūtām ir daudz lielāka iespēja.
Domāju portāli šāda, citāda tipa ir trula laika nosišana.

krumuzagis  tas ir tikpat reāli, cik jau līdz šim, kad esi saticies ar sievietēm un kādas attiecības bijušas sākot no bērnudārza, internets ir tikai staprnieks saziņai

feina52  Tas ir akarīgs no tā ko vīrietis saprot un domā ar jēdzienu nopietnas attiecības. Vienam nopietni jau skaitās tikties reizi mēnesī, paspaidīties un tad - čau mīļā līdz nākamajai reizei kad man būs laiks :) . Tā kā jā, noteikti var iepazīties nopietnām attiecībām, tikai jātiek ar sevi skaidrībā ko tad šis jēdziens pašam nozīmē. Un tad noformulēt konkrēti savu vēlmi .

OnslovaMaargrieta  Baigas agresīvas komentē te .
Ira iespējams ja mēgināsi rakstīt un tad satikities arī gribēsi . Bet ira daudzas nenopietnas tādas kad grib tikai sekasu un neko citu nedot arī negrib .Skaties abām acīm varbūtās būs normāla nekā te daža laba muldētāja pa deviņiem mēmiem tupi kad irdina .

Myglory  Tas ir reāli, tiešām. Es arī vēlos iepazīties, lai veidotu nopietnas attiecības.
ComeOne ir arī viena sāpe, apsvilināšanās, nu un kā bez tādām?...
Katram savs... Bet nepārstāju vēlēties...

kokote  Normāls vīrietis darboja nevis īd. Šis jautājums tik sens un regulārs šeit, tikai dīvaini no vīrieša to dzirdēt. Atceros bija te arī gadījumi, kur cilvēki sex.lv sapazīstas un ilgi un laimīgi kopā. Nav pareizās, nepareizās vietas, ir tikai aktīvi darītāji un pasīvi gaidītāji. Tiem otrajiem vienmēr un visur viss būs ne tā, jo nekas dzīvē uz zelta paplātes netiek pienests. Attieksme arī svarīga (vēlams pozitīvi ironiska) un adekvāts skats uz lietām.

Vaukskis  Ja nav īpašu vēlmju un patīk teju jebkura, tad tagad ir reāli atrast sievieti nopietnām attiecībām.

edding  Reāli, ja nemeklē 20 gadus jaunāku un ar modeles parametriem, ja pats ieskatās spogulī un novērtē situāciju.

avenekazene  Viss ir tavas rokaas, izvelee un aktivitatee celaa uz merki!

jurks  Braucu meklēt ziemeļmeitu! Meklēju, parasti, to, ko esmu pazaudējis! Tu meklē viņu, viņa meklē tevi, ka nesanāk kā tajā pasakā par rūķīti kurš meklēja savu namiņu, bet namiņš- viņu!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu