Par mīļākajiem un mīļākajām.

Kāpēc, sievietes meklējot mīļāko vēlas brīvu vīrieti no attiecībām? Vai tad vienkāršāk nebūtu ar aizņemtu, vismaz zini, ka tarakāni neparādīsies galvā.

EIZHENIJA_FINKA  Aņuks.
pie ginekologa.
- cik jums seksuālie patrtneri bijuši?
- trīs.
- maz gan, priekš mūsdienām!
- jā, kaut kāda neveiksmīga diena šodien.....
/brīdina rebelu/

jurks  Tā nu tas ir! Spēcīgā atkarība kas rotaļājas ar cilvēku kā rotaļlietu un padara viņa likteni par "lunaparka" cienīgu , vai "amerikāņu kalniņu" piedzīvojumam! Cilvēkam ir iespēja sajusties kā slepenagentam! Katram sava loma šajā seriālā!

preilene  RebelXO, ko Tu čīksti. Pirms likties gultā, nedaudz aprunāties ar partneri vajag. Vienoties, ko katrs grib, ka attiecības tikai seksam, ka būs vairāki partneri abiem. Tad arī pārsteigumu nebūs.

Šis pārsteigums vēl ir ziediņi salīdzinot ar to, kādu pārsteigumu Tev varēja sagādāt partnere, par kuru Tu neko īsti nezini, bet kura it kā vizuāli pēc smukas sievietes izskatās 😉. Haha

Tessa  pec nesakariiga komentara skaidrs, ka autoram paljonka.
kas attiecas uz stastu un lidziigam situacijam, te ir darbs psihiatram, jo piesaistiities emocionali un attieciibas veidot nespejiigi cilveki ir cietushi berniiba gjimene. vai nu tikushi paragri atrauti no mates kruts, vai pret vinjiem ir izmantota emocionala un fiziska vardarbiiba, vai pat seksuala rakstura noziegumi.
tik vienkarshi :)

tikai nevajag tagad apgalvot, ka ta tas nav. ka tad :)

preilene  Par līmeni "telefona maiņa" man tumša bilde. Izskatās, ka Tev būs jāpaskaidro sīkāk.

Par pārējo - Tu esi sieviešu žurnālus pārlasījies. Un tos stulbos rakstus - ķipa "10 veidi kā par katru cenu noturēt vīrieti, kuram 100 gadus neesi vajadzīga". Un tagad pēc tā visa esi iedomājies vēlamo par esošo. Kad sapņo, piever acis ;).

EIZHENIJA_FINKA  Normālām dāmam nekādas acis neiedegas, dzirdot, ka neko nopienu nevēlies. Tikai neirotiķēm. Kāpec tādas velkas klāt ? Tāpec, ka - SAM TAKOJ, NJEVROTJIK...D

EIZHENIJA_FINKA  17.07, Tessāc, jā nu grūti reizēm atšifrēt, vai noveles autors ir trollis. Internāts, kā mikroskops, izgaismo reālajā dzīvē neredzamo sīkbūtņu armādu vakhanālisko ( patstavigie pasažieri zinās, ka novācot "vakh", ohuja troļļu izpausmes var apzināt precīzāk) pilnmēness izlīšanu sofitu gaismā. Žēl nabagus, toļi broms ar opiju beidzies, toļi litija preparāti izmesti psihozē, bet gadās jau arī viniem prāta skaidrības brīdis. Es tā vismaz ceru.
Daudz skumjāk ir ar citu kategoriju. Reizēm rodas sajūta, ka hominīdu biomasas pieauguma procesā Fāterim aptrūcies Homo dvēseļu, un tad nu reinkarnējas visādi, pat ne Neandertālieši, bet pat Homo Erektusi. ( Te pēc vecās shēmas ""Homo"" droši metam nost, un paliek EREKTUS). Tādi savdabīgi sīkfailu Erektusi, ar enerģiju tikai apakšēja čakrā.
Es pat nezinu, kas traģiskāk - vakhAnaliķi, vai sīkfailu Erektusi. Pa manam otrie. Pirmie vismaz ir ārstējami.

riebekle  Nedomāju, ka visas precētās meklē brīvos. Tāpat nedomāju, ka visi vīrieši ir cūkas. Vispār ir stulbi kaut ko vispārināt. Cilvēki dažādi un katrs meklē to, ko viņš vēlas.
Kāpēc sievietes, arī precētās, iespējams, vēlas brīvu vīrieti? Nezinu, iemesli droši vien dažādi. Varbūt viņa vēlas, lai visa uzmanība tiktu viņai nevis būtu pakārtota ģimenei, biznesam un tikai pēc tam viņai. Varbūt vēlas šķirties no vīra un meklē iespējamas pastāvīgas attiecības nākotnē. Varbūt vienkārši ir greizsirdīga un nevēlas pieļaut, ka mīļākajam ir vēl kāda sieviete, pat ja tā ir sieva. Noteikti ir vēl arī citi iemesli, kāpēc sieviete var meklēt brīvu vīrieti. Tas jājautā katrai no tām, kas meklē.

burleska  Ir jau cilvēki, kam krāpšana vispār nav pieņemama un kas pirms ielaisties attiecībās ar aizņemtu padomās par tā aizņemtā otro pusīti. Tagad gan savairojušies varianti, kad it kā dzīvo vienā mājā katrs savā galā vai pārsimts metru attālumā dažādos dzīvokļos, un intimitātes sen vairs nav, un pat esot šķīrušies. Ej nu izvērtē, kādas tās attiecības ir patiesībā. Bet labāk jau uzreiz atvadīties. Priekš kam liekas problēmas.

siikaa16  Ja nu pēkšņi vīrs ierosina V+V+S. Brīvais var ierasties, kamēr vīrs nav pārdomājis. Aizņemtajam jāizved suns pastaigāties, jānoliek bērni gulēt un no sievas atļauja jādabūn.

Kurts69  Ja kāda precēta grib attiecības malā, tad manis pēc. Ne man kādu nosodīt un mācīt. Katrs pats izvērtē savus riskus, katrs pats būs spiests sadzīvot ar savu sirdsapziņu un apkārtējiem. Es neko negribētu zināt par sievietes motivāciju kas liek krāpt vīru. Uzskatu ka katrs pats nes visu atbildību par to ko dara. Ar to pietiek. Daža laba vīru nekrāpj, bet izmanto un melo tā, ka sačakarē attiecības ne sliktāk kā cita laižot pa kreisi.

feina52  nezinu par citiem, bet mani nu galīgi neuzrunā fiksie randiņu un pulkstenī skatīšanās, ka tik laicīgi būtu mājās... nē es nu noteikti nevēlos pīties ar aizņemtajiem. A pērējie lai dara kā vēlas, katram savs.

DanaL  Precētajām, kam vīri vairs nav īpaši aktīvi gultā, pilnīgi pietiks ar precētu vīrieti pirmdienās un ceturtdienās no plkst. 17:00 līdz 18:00 veselības veicināšanas nolūkosk kādā omulīgā vārtrūmē. Galvenais, lai visas tās frekvences, šķērsgriezuma laukumi un celtspēka atbilst precētās sievietes vēlmēm.

Faktiski nav nepieciešama pat tā stunda, pietiks ar 10-20 minūtēm, šāda veida pasākumus var izvest arī gandrīz pilnā apģērbā, jānovelk tikai mētelis un vēl šis tas. Ar šo to nav domāti ne zābaki, ne cimdi.

Iespējams, ka var vēl ātrāk, lai tarakāni nepaspēj izrāpot.

Novēlu atrast tev šādu sapņu sievieti.

coldlands  Tikko noskatījos filmu, kur vairāki precētie pāri, kopā ēdot vakariņas nolemj uzspēlēt spēli noliekot savus telefonus uz galda, un atbild uz zvaniem tā, lai pārejie to dzird, ka arī skaļi nolasa sms.
Ārprāts teikšu es jums, pēc šis filmas, un rebelxo komentāriem es vairs negribu nopietnas attiecības.

feina52  coldlands... un kas tā bija par filmu? labprāt paskatītos

coldlands  Perfetti sconosciuti ( идеальные незнакомцы) 2015g.
Skatījos saita kino50

cinnija  zinu, ka neattiecas uz tēmu, bet kā sauc vīriešu kārtas mauku?

Sniegsnieg  A, ja nu sieva nāk ar uztrītu nazi!

Epifanija  Savukart nesaprotu kadel brivam virietim ir vajadziga milaka preceta, doma, ka minets garantets vai uzreiz dupa dod?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu