Par mīļākajiem un mīļākajām.

Kāpēc, sievietes meklējot mīļāko vēlas brīvu vīrieti no attiecībām? Vai tad vienkāršāk nebūtu ar aizņemtu, vismaz zini, ka tarakāni neparādīsies galvā.

Chris1986  Visas tās bezgalīgās tēmas par mīļākajiem un mīļākajām ir tipiskas sieviešu tēmas. Es parasti tās nemaz nekomentēju, bet nu piegriezies. SievieC, skatieties labāk maksikāņu seriālus, tur ir tieši par to! :D Vīriešiem pilnīgi vienalga kādā statusā notrzties - vai vīra vai mīļākā vai ienaidnieka, ka tik tiek pie šprices. Mīlāko tēmai atbilstoša vīriešu tēma varētu būt par prostitūtām un pormogrāfiju. Bez visām tām mīļāko emocionālām peripētijām

Epifanija  00:11 tad beidzot torpeditis kaut ko sakarigu uzrakstijis, skaidra visiem saprotama valoda... soreiz pievienojos!:)

neko  "Vīriešiem pilnīgi vienalga kādā statusā notrzties"
Nu es gan teiktu ka pie tāda viedokļa vīrieši no nāk tikai tad, ja vismaz gadu jau neviena nav bijusi:) Un precēti vīrieši ar mīļākajām šinī kategorijā neietilpst.

Sniegsnieg  Manuprāt, var būt vairāki attaisnojumi, kapēc precētie var pieļaut šādas attiecības kādu laiku. Tad, ja ir mazie bērni, kādi sarežģīti apstākļi un tas mīļākais nepasniedz roku un nedara to kādu nopietnu apsvērumu dēļ, vai arī ir veci aprūpējami cilvēki, pret kuriem ir atbildība, pamest nevar. Viss pārējais ir vai nu maucība, tad ja kādam tiek nodarīts pāri, vai arī pastāv draudzīga sapratne un tas precētais, precētā spēj kautkādā ziņā kompensēt statusu ko nespēj vai negrib sniegt.

Tessa  secinajumi: skops, emocionali nabags, visu laiku mekle attaisnojumus riciibai (gandriiz katram atbild) plus slikti attiecas pret sievietem ((c) kā uz sievietēm strādā slikta attieksme)

kads notices, ka tads tiek pie daudzam seskualiem sakariem? bulshic. ja nu vieniigi ja partnerem vienalga ala strada par maksu; erektali mazspejiigs viirietis var izraisiit velmi parbaudiit to, vai sievietei ir kkadas hipofizes saslimshanas. ne vairak.

Kurts69  vispār tēma bezgalīga, nebeidzama un nenogremdējama. Uzpeld atkal un atkal. Kāds guļ ar tiem/tām, kas patīk, kāds/kāda ar brīvajiem, kāds/kāda ar tiem kas gadās pa rokai un kāds vispār lieliski iztiek bez seksa. Un labi ka tā, jo ja viss notiktu perfekti un pareizi, tad dzīve būtu garlaicīga.

Epifanija  Vairakums lidz cilveciskam vertibam netiek, jasamierinas ar dzivnieciskiem instinktiem un jadzivo to vara, nozelojami..

Kurts69  Epifanija, nu, nu..., cilvēks ir bieži vien lielāks lopiņš, kā dzīvnieki

Laimnese  Nu, ko, lai saka....dzīve pati Tevi izdrāzīs RebelXO....

coldlands  Ne nu ko tur brīnīties par cilvēkiem ja pat virtuālais intelekts filma “Her” uzmeta onku. Pateica, ka mol mīl, bet vins ir ka veca mīla grāmata, bet viņai vajag solot tālāk, un pārejie bla, bla, bla...

Floriana  DanaL perfekta atbilde...

Chris1986  Nu, tādi uzskati patiesībā, ja viņus pārbaudītu uz meli detektoru, būtu visiem vīriešiem. Tagad lasu Ulda Pūcīša dienasgrāmatas. Domāju, ka tantēm pēdējie mati celtos stāvus, cik necili viņš tur izsakās par sievietēm. Un viņas, ja izlasīs tās dienasgrāmatas, vairs nevienu viņa filmu neskatīsies .. :D

kvarts  Ja precēta sieviete meklē brīvu vīrieti, tad kā likums tiek meklēts ezelis, pie kura viņa varētu justies komfortā un drošībā, jo pašas vīrs vairs ne uz ko nav spējīgs un īpašu uzmanību viņai vairs nepievērš...

Epifanija  Kurts69 diemzel saja dzivnieki ir apsteigusi cilvekus..

Rebel cilveka vertibas ir vina galva, ne iestades to nosaka, ja nu vienigi tadiem, kuriem tas tiek pieskirtas, ja nespej ieklauties sabiedriba ar morales normam un klust apdraudejums tai, psihologiju iesaku pamacities tev pasam, kaut gan labak tev par to neko nezinat, mazaks kaitejums bus sabiedribai, iesaku atgriesties uz cela, ne bleseret pa krumajiem apseklojot precetas, neka personiga:)

miglainaa_plava  Es esmu monogāma un ideāla, taisnība.

Epifanija  Sievietem, kuram ir vajadzigs sekss ir zems pasvertejums, luk ka!:)

baluba  .... sievietēm, kurām nav vajadzīgs sekss ir tāds pašvērtējums, ka nav vaiidzīgs ar vīrietis, un i ne vairs sekss :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu