Par mīļākajiem un mīļākajām.

Kāpēc, sievietes meklējot mīļāko vēlas brīvu vīrieti no attiecībām? Vai tad vienkāršāk nebūtu ar aizņemtu, vismaz zini, ka tarakāni neparādīsies galvā.

baluba  ..... bet brīvajiem/ām būs vienmēr cits viedoklis, partnerttiecībās 10 gadu garumā cits, un 20 , 30 kopdzīvē un seksā jau pavisam cits .....

Epifanija  Sievietes, kuras sevi ciena un kuras par sevi ir parliecinatas, zin, ka ir milestibas vertas un plika nodrazsanas vinas nesaista, pat uzskata to par personibas degradacijas pirmiem aizmetniem..

baluba  Jaaunuļiem ir tikai mīlestība un nodrāšanās ......ar gadiem viss ir savādāk ......izņemot gadījumus kad nav ne viens, ne otrs .....

Epifanija  Nu re, bet no sievietem neko nesaproti!:))
Nez, ar kuru galvinu esi diplomus ieguvis...

preilene  RebelXO, Tu esi psiholoģiju apguvis 6 reizes? Ar pirmo reizi nesaprati? Vai Tu runā par dažādiem psiholoģijas virzieniem? Vai metodēm? Ko Tu tur īsti esi apguvis, gudriniek?

preilene  Autor, nebrauc auzās, jo psiholoģijā virziena "pāru psiholoģija" nemaz nav. Izskatās, ka Tev psiholoģiju studēt jāatsāk no pašiem pirmsākumiem. Un tas nav nekāds pārmetums, bet Tevis paša labā - varbūt Tev pat izdotos saprast, kā veidojas cilvēka personība un kā to ietekmē mūsu pagātne - bērnība, vecāku attieksme. Un Tu varbūt pat saprastu, kāpēc Tavi uzskati un attieksme pret pārējiem pašreiz ir tāda, kā ir.

preilene  RebelXO, manuprāt, Tu esi apguvis tikai vienu nozari - zoopsiholoģiju - un centies to attiecināt uz visām dzīves jomām ;)

preilene  Ok.. iekomentēšu vēl..
Autor, un ko Tu saproti ar jēdzienu “apbalvojums”? Pieļauju, ka Tu ar to domā ordeņus, zelta kausus un medaļas. Bet izkāp ārā no kastes un palūkojies plašāk – “apbalvojums”, tās ir lietas, kas cilvēkā rada pozitīvas emocijas. Un tie var būt labi vārdi, jauka attieksme, interese – viss, kas konkrētajam cilvēkam ir svarīgs. Un, protams, ka mēs ilgtermiņā paliekam kopā ar tiem, kas mums ļauj justies labi un bēgam no tiem, kas mums liek justies slikti (nu, tas ir normālā gadījumā, vēl jau ir mazohisti, kuriem viss ir otrādāk).

borzomi  Reizēm tie brīvie...ir tik pat aizņemti,kā es.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu