Virtuālā laulība?

Nejauši "uzdūros" tēmai, kāpēc precēti/-ās te klejo. Un... gandrīz vai atbildēju uz to jautājumu, bet tad atcerējos, ka neesmu precējusies :D Bet dažbrīd šķiet,ka esmu precējusies ar cilvēku, kura "Labrīt!", "Jauku dienu!", "Nē, tev jaukāku!", "Kā pagāja diena?", "Kādi plāni brīvdienām?", "Labu nakti!" utt. ir neatņemama dienas sastāvdaļa.
Pa lielam esmu brīva, bet kaut kas tomēr tur un nav vēlmes skatu raidīt cita virzienā. Iespējams tā ir virtuālā laulība ( :D ) kamdēļ nepārkāpju "zvērestu", un esmu apmierināta ar to, ka vismaz vienu laulību neesmu sabojājusi. :D

Felde  99%-sseit rakstito,uztveru ar smaidu.... kaa joku,vai kaa trulu stulbumu,tapec nespeju domat :liikumaini: Sory... :)

leone  Ja jau kopā šad tad šur tur dodaties,tad attiecības nav virtuālas.Kaut kas te neiet kopā...vai arī neesmu pareizi sapratusi.Bet laulība tā nav pilnīgi noteikti.

Gunitaa  Autore, apskaties bildes datorā, kurās attēlots ēdiens - būsi paēdusi no tām? Analoģiski ar Tavu virtuālo "laulību"... :D

leone  Jāteic,kā ir-ir jābūt ļoti nenopietnam cilvēkam,lai šādu tēmu uztvertu nopietni.

SpoguliitisTM  Ja tas apmierina abas puses, tad kapec ne...

Jurijs55  19:35 jums bija intīmās attiecības, a Tu mums galvas moročii :((

SpoguliitisTM  P.S. Jaaskataas tikai lai ar laiku, citu virzienaa netiek raidiits kas cits. Kas daudzaam te ir neatnjemam sastaavdalja.

Araabs  Jā jā.Un virtuālais seksis ar abpusēju ikvakara masturbēšanu pie datora:))

Sniegsnieg  Vai tik tas nav zirgu puisis no Jelgavas.

DanaL  Nu, ja paskatamies uz skolasbērniem, tad 80% nomoda laika viņi pavada virtuālajā pasaulē. Tāpēc nebrīnīšos, ka virtuālā laulība un virtuālais sekss visai drīz būs ikdienišķa parādība.
Bērnus ik pēc laika izaudzēs kolbā, un sākot ar 4-5 gadu vecumu viņi uzsāks pastāvīgu eksistenci e-realitātē.

VECA_PIEPE  Virtuālā laulība un seksis virtuāli skapiskais- super, ne preži jāpērk, ne pretapaugļošanās tabletes jārij,...ta i triperis nav bieds! :DDDDDD

coldlands  Un ko par šo saka baznīca?

Piparkuka  Ļoti mierīgi tā var būt. Un forši, ka ir draugs, ar kuru aizbraukt, aiziet, sarakstīties..Un skaidrs, ka nav arī jàmeklē kas cits jo ir tā saikne. Ir saikne, ir uzticami.

raina1970  Ir pāris momenti visa tajā rožainajā situācijā... Tā ir pašas temas autores vēlme - būt vajadzīgai, piederīgai kādam, un taja pat laikā- neapgrūtināt dzīvi ar- reālam attiecībām.. Sievietem vairak ka vīriešiem ir tieksme piegudrot klāt - nekam, jo šitos- kā iet, kā pagaja diena-- sajust kā vajadzību būt uzticīgai ( tb- nemest skatienu cita virzienā- autores vārdiem izsakoties)- nu tas nav nopietni. - nezin vai ta stāsta varonis maz zin, kādos izdomu džungļos dāma ir aizmaldījusies..Nu kaut ka tāds tas iespaids.. Protams, ka sito var uztvert kā- joku, un tikai, jo nekā nopietna taja nav , nebija un nebūs arī..

1180000_  Varēji taču uzreiz uzrakstīt, ka esat kniebušies, būtu ietaupījis laiku, nelasot visas šitās muļķības...

Zēns nespēj saņemties un pasūtīt Tevi, tāpēc arī turpinās tas, ko sauc par "virtuālo laulību".

Teiksma  Starp citu, zināt, kāpēc dzīvās radības nosmok saelpojoties tvana gāzi? -jo oglekļa monoksīds savienojas ar hemoglobīnu, kam bija jāsavienojas ar skābekli! Tieši tāpat meitene, kam bija jāiepazīstas ar reālu puisi, tiek vazāta aiz deguna internetā no kaut kāda palutināta perverta puses.
Sabiedriskais fuij. Izmantojot gadījumu, lūdzu man šādus tekstus nesūtīt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu