Virtuālā laulība?

Nejauši "uzdūros" tēmai, kāpēc precēti/-ās te klejo. Un... gandrīz vai atbildēju uz to jautājumu, bet tad atcerējos, ka neesmu precējusies :D Bet dažbrīd šķiet,ka esmu precējusies ar cilvēku, kura "Labrīt!", "Jauku dienu!", "Nē, tev jaukāku!", "Kā pagāja diena?", "Kādi plāni brīvdienām?", "Labu nakti!" utt. ir neatņemama dienas sastāvdaļa.
Pa lielam esmu brīva, bet kaut kas tomēr tur un nav vēlmes skatu raidīt cita virzienā. Iespējams tā ir virtuālā laulība ( :D ) kamdēļ nepārkāpju "zvērestu", un esmu apmierināta ar to, ka vismaz vienu laulību neesmu sabojājusi. :D

Teiksma  Nu jā, tikai tagad izlasīju salīdzinājumu ar reālu ēdienu un bildi. Tas pats. Autori/autoru steidzami pie galvas doka. Pārāk jau pārspīlē savas virtuālās diršanas lomu citu cilvēku dzīvē.

Teiksma  Iesmeju par kūdītāju Sniegsnieg. Citi nerisinās tavas problēmas, tādējādi neko negūstot, vienīgi zaudējot, skaidrs, kuce?

Drole  cincy-cinny, teiksma, jauks un paareejie astonjpadsmit niki: šim visam ir tikai viens vārds: "Gints M"

Geisha  Man bija šāds pielūdzējs. Katru rītu saņēmu īsziņu :"Labrīt, mana saule! Jauku tev trešdienu (ceturtdienu, pirmdienu)". Svētdienās mēdza aizsūtīt mani uz baznīcu grēkus izsūdzēt. Pāris reizes atsūtīja bildi no Turcijas. Bet kad paaicināju pievienoties man uz koncertu tad 10 eiro par biļeti bija nežēlīgi dārgi. Ko īsti cilvēks gribēja tā arī nesapratu.

Epifanija  Ko vins gribeja - virtualas attiecibas! Tas der tikai traumetiem vai ari kada veida ieslodzijuma esosajiem, parejie to nespes saprast, lai ari ka censtos..

Jason  Ja cilvēks kādas virtuālas un tātad - neīstas attiecības vērtē augstāk par reālām, manuprāt, tad ir iespējami divi varianti: pirmkārt, cilvēks nav īsti tas (vai tāds), par ko uzdodas, vai, otrkārt, viņam ir visai nopietnas problēmas ar psihi.

Drole  skat. Ticiana keisu: http://attiecibas.jautajums.lv/1371793

EIZHENIJA_FINKA  Jason, DDD
- sakiet, lūdzu, ka līdz pilsētai aiziet?
- iziesi, cauri kaņepju laukam, un tad nonāksi pie runājošā rapša lauka, viņš tev visu pasakaidros....

Jason  "Jason, šim cilvēkam ar psihi viss ir kārtībā."
Bet Tev, Cincy? ;)

Anrijs1414  huina.

riebekle  Kāpēc virtuālā laulība? Tā drīzāk tāda virtuālā draudzība. Man arī ir jauki vēstuļu draugi, no kuriem vienmēr priecājos saņemt kādu ziņu, vairāk vai mazāk regulāri sarakstāmies un ir izveidojušās kaut kādas virtuālās draugu attiecības. Mani, piemēram, tādas virtuālās attiecības apmierina, neraujos tikties un dibināt kaut kādu tuvāku vai tālāku reālās dzīves draudzību. Priekš kam? Esmu pietiekami noslēgta pēc rakstura, un katram ir sava dzīve, savs personiskais laiks, savs darbs, pienākumi, kāpēc to visu jaukt ārā, ja var vienkārši uzrakstīt otram tad, kad gribas papļāpāt un kad ir laiks.

Kurts69  atliek tikai nopriecāties, ka kādam izdevies atrast draugu. Virtuāls vai reāls, bet draugs ir. Citiem nav nekāda...

Jauks  Daudz labāk, ja nav nekāda,(then you know what you have) nekā iedomu tēls, kurš acīmredzot barojas no tām emocijām, ko sniedz "komunicēšana". Laime, kad tevi saprot, nelaime, kad atkož.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu