Virtuālā laulība?

Nejauši "uzdūros" tēmai, kāpēc precēti/-ās te klejo. Un... gandrīz vai atbildēju uz to jautājumu, bet tad atcerējos, ka neesmu precējusies :D Bet dažbrīd šķiet,ka esmu precējusies ar cilvēku, kura "Labrīt!", "Jauku dienu!", "Nē, tev jaukāku!", "Kā pagāja diena?", "Kādi plāni brīvdienām?", "Labu nakti!" utt. ir neatņemama dienas sastāvdaļa.
Pa lielam esmu brīva, bet kaut kas tomēr tur un nav vēlmes skatu raidīt cita virzienā. Iespējams tā ir virtuālā laulība ( :D ) kamdēļ nepārkāpju "zvērestu", un esmu apmierināta ar to, ka vismaz vienu laulību neesmu sabojājusi. :D

Kurts69  Jauks, nepiekrītu. Man ir draugs, kurš pārcēlies uz dzīvi citā kontinentā. nesatiekamies vairs, bet diez gan regulāri lieliski komunicējam virtuālajā vidē. Ļoti labi pavadu laiku un nesaskatu nekādu slikto "Barošanos no emocijām".

Geisha  11.26 kādas tur virtuālās attiecības. Meli. Alfoņi vienmēr muldēt skaisti māk. Banānus piekarina ar visādam huiņām un skatās ka kura to uztvers. Pat 70 gadīgam vīrietim vajag dzīvu un siltu sievieti (kaut vai glāzi ūdens pienesīs un zupiņu uzvārīs).

Labasdomas  Geisha, pēdējā teikumā Tu laikam domāji sociālo darbinieci.
Tak neiepazīstas, lai ūdensglāzi pienestu! Ja jau ir tuvu tai kondīcijai, tad nav, ko uz sievietēm acis mest!
Lieliem burtiem uzrakstu - protams, ka ilgstoši ilgstošā skaistā laulībā esošie PIENESĪS VIENS OTRAM to ūdens glāzi un ne tikai to!

CitaVita  Laikam esmu viena no retajām, kurai tiešām ir prieks, jo attiecības noteikti ir gan - gan, proti, gan reālas, gan tiek uzturētas ar virtuālās vides palīdzību (jeb starpniecību).
Un kāpēc ne? Mēs tak lasām grāmatas un mēdzam arī "parunāt" gan ar grāmatām, gan ar grāmatu autoriem, ar gleznām varam pakomunicēt, ar bildēm, no filmām spējam ietekmēties utt.

Taču lasīt un / vai rakstīt šeit ir riskanti, jo hroniskās PA komentētājas savos sacerējumus gatavas būs pārspēt pašu Hičkoku. brrrrrr
Te tak ir laimīgi precēto rūpju ieleja... ))))))))) Nograuzīs uz skaitu 1-2-3.
Piesakos būs virtuālā vedējmāte! ;)

Geisha  18.14
kāda starpība kāds statuss sievietei - sieva, soc. darbiniece, meitas draudzene, bet kamēr vīrietim ir spēja redzēt viņš skatīsies uz sievietēm, siekalosies un mēģinās iekniebt gurnā.

pavasaris1969  Tātad, Tu jau esi laimīga, ja ir kāds cilvēks, kurš saka Tev labrīt vai ar labunakti, novērtē to!

uzplanaledus  Patiesībā virtuālās attiecības ir jaukas, pienākumus neuzliek, var parunāties, ja ir garlaicīgi, no sociāliem tīkliem tomēr paliek kāds neliels daudzums cilvēku, ar kuriem attiecības tiek uzturētas virtuāli, jo vnk ir atmiņas par sarunām, par to cilvēku vai cilvēkiem zini gana daudz, ir iespējams sarunāties ik pa laikam, un pēc laika, it kā pārtraukuma nebūtu bijis.

Flints  Ak, nabaga "C_hloe"...

uzplanaledus  Cincy, visām nē. ir cilvēki kas dzīvē ienāk uz visiem laikiem. Kaut vai draugi. Tās arī ir attiecības.
Un ne tikai.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu